bacım 7.aydan sonra tavsiye etmiyo doktorlar.erken doğuma neden oluyomuş.bence doktoruna bi sor.valla ben ağda kullanmıyom hamilelikte tabi kol altı bacaklar falan hariç
kızlar ben hiç ağda yapmadım ki hayatımda şimdi nasıl yaparım...
epilatörle hallettim ama malum yeri jilet veya kremle alıyordum şimdi krem önerilmiyor ağda da öyle, istesem de geç kaldım aynayla bile pek temizlenmiyor göremiyorum yahu.
ağdacı da buralarda yok ki bıyıklarımı kaşımı bile kendim alıyorum iyi kötü bi tane var o da yolup atıyor valla.
yok kız o kaadarda değil tırnakları kesiweririm ben ama çok ince işlerini yapamamgııııııı uzun uzun tırnaklamı gezcen ne etcen.annenden falan rica et o zaman bence.
kızlar ben hiç ağda yapmadım ki hayatımda şimdi nasıl yaparım...
epilatörle hallettim ama malum yeri jilet veya kremle alıyordum şimdi krem önerilmiyor ağda da öyle, istesem de geç kaldım aynayla bile pek temizlenmiyor göremiyorum yahu.
ağdacı da buralarda yok ki bıyıklarımı kaşımı bile kendim alıyorum iyi kötü bi tane var o da yolup atıyor valla.
deme bacım yaaa
ama ben hiç jılet kullanmadım kii hatta bugün acaba jıletle mi alsam dedim dedim sonra wazgeçtim yinee
manikür pedikür eksik kalsın en büyük sorunum bu valla ilerde napıcaz doğum bu her an hazırlıklı olmak lazım geçen eczanedeki kıza sordum kadınlar genelde jileti tercih ediyorlar dedi o da ertesi gün başlıyor çıkarmaya
canım jilet hamilelikte en iyisi ama dikkat etmek lazım.bir ay sonra hiç göremeyeceksin ama ne etcez hiiiiiiiiç bi fikrim yok.krem zaten yasak kimyasal madde içerdiği için.ama ağda erken doğuma neden oluyomuş doktorlar önermiyo.
bacım senin işin daha zor.bak jilet tehlikeli hiç kullanmadıysan kesmemeye dikkat etkaydirigubbakcemile3
evet ama yapcak bişey yok.son zamanlarımızda bi elimizde jilet bi elimizde aynakaydirigubbakcemile3
yok kız o kaadarda değil tırnakları kesiweririm ben ama çok ince işlerini yapamam
walla dediğimgibi ben hiç kuaföre gitmedim ama mecbur gidicem arık
sende iyi bi yer bul git bence
eeeeeee ne yapçaz peki.. :bbo: çevremdeki hamişler de jilet kullanmışlar ama nasıl yaptıklarını sormadım hiç.:uhm:
ayna da çözüm olmuyor...
kızlar bayanlar için üretilmiş özel jiletler var ben onlardan kullanıyorum kesme ihtimali yok denecek kadar az...
bi de kayganlaştırıyor suyun altında, alması kolay oluyor.
rengi de pembe. marketlerde görmüşsünüzdür belki.
ben hiç gitmedim kuaföre bi kez düğün için koltukaltımı aldırmıştım sirle, ama koltuk altlarım öyle bir kızardı ki, kollarım açık dolaştım kaç saat felaket yandı malum bölgede utanırım hem de gözümü karartsam bile eşim de izin vermez bi kez sordum yok ne uğraşıp duruyosun ki al jiletle geç diyor
dilmuh kociş almıştı bana çok rahat ama görmesi azcık problem olmaya başladı bide benim karnım sipsivri çıktı ondan da heralde diyorum göremiyorummm yav ama memnunum m... markette var hani her şehirde var ya orda mevcut hatta bayanlar için özel traş köpüğü bile çıkarmışlar ama bu dönemde kullanmak uygun olmaz die almadım
haklısın dilmuh ama ben hiç sevmiyorum tertemiz olmam lazım
aaaaaaaaaa köpüğüdemi varmış.ayyyy dünyadan bi haberim valla.ama ben şu bayanlar için olandan bi alam ben ya.diğeri çok tehlikeli
hee gıı kesip koparırım diye korkarım ben :bbo:bacım senin işin daha zor.bak jilet tehlikeli hiç kullanmadıysan kesmemeye dikkat etkaydirigubbakcemile3
evet ama yapcak bişey yok.son zamanlarımızda bi elimizde jilet bi elimizde aynakaydirigubbakcemile3
ben gördüm biliyom onları ama jılet jılettır işte istemiyom ben jılett :umursamaz:kızlar bayanlar için üretilmiş özel jiletler var ben onlardan kullanıyorum kesme ihtimali yok denecek kadar az...
bi de kayganlaştırıyor suyun altında, alması kolay oluyor.
rengi de pembe. marketlerde görmüşsünüzdür belki.
bende gitmedim çok zorda kaldığım zaman bacaklarımı aldırıyodum o kadarince işleri boşver zaten.
bende kuaföre gitmedim gidememde herhalde.ya hem utanırım hemde hamilelikte günah değilmidir
jılet olmassss :umursamaz: benimde eşim izin wermez ama gidersem ben ondan habersiz gidicemben hiç gitmedim kuaföre bi kez düğün için koltukaltımı aldırmıştım sirle, ama koltuk altlarım öyle bir kızardı ki, kollarım açık dolaştım kaç saat felaket yandı malum bölgede utanırım hem de gözümü karartsam bile eşim de izin vermez bi kez sordum yok ne uğraşıp duruyosun ki al jiletle geç diyor
bi de benim bildiğim kadarıyla diz göbek arası kadın kadına da haramdır hele ki malum bölge... bilmiyorum ağdacıya gitmek nasıl olur ama böyle biliyorum kızlar tabii doktorlar istisna sağlık nedeniyle mecburen oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?