2009 Kasm Anneleri

kızlar ben hiç ağda yapmadım ki hayatımda şimdi nasıl yaparım...
epilatörle hallettim ama malum yeri jilet veya kremle alıyordum şimdi krem önerilmiyor ağda da öyle, istesem de geç kaldım aynayla bile pek temizlenmiyor göremiyorum yahu.
ağdacı da buralarda yok ki bıyıklarımı kaşımı bile kendim alıyorum iyi kötü bi tane var o da yolup atıyor valla.

bacım 7.aydan sonra tavsiye etmiyo doktorlar.erken doğuma neden oluyomuş.bence doktoruna bi sor.valla ben ağda kullanmıyom hamilelikte tabi kol altı bacaklar falan hariç

deme bacım yaaa
ama ben hiç jılet kullanmadım kii hatta bugün acaba jıletle mi alsam dedim dedim sonra wazgeçtim yinee

manikür pedikür eksik kalsın en büyük sorunum bu valla ilerde napıcaz doğum bu her an hazırlıklı olmak lazım geçen eczanedeki kıza sordum kadınlar genelde jileti tercih ediyorlar dedi o da ertesi gün başlıyor çıkarmaya

canım jilet hamilelikte en iyisi ama dikkat etmek lazım.bir ay sonra hiç göremeyeceksin ama ne etcez hiiiiiiiiç bi fikrim yok.krem zaten yasak kimyasal madde içerdiği için.ama ağda erken doğuma neden oluyomuş doktorlar önermiyo.

gııııııı uzun uzun tırnaklamı gezcen ne etcen.annenden falan rica et o zaman bence.
yok kız o kaadarda değil tırnakları kesiweririm ben ama çok ince işlerini yapamam

walla dediğimgibi ben hiç kuaföre gitmedim ama mecbur gidicem arık
sende iyi bi yer bul git bence

deme bacım yaaa
ama ben hiç jılet kullanmadım kii hatta bugün acaba jıletle mi alsam dedim dedim sonra wazgeçtim yinee

bacım senin işin daha zor.bak jilet tehlikeli hiç kullanmadıysan kesmemeye dikkat etkaydirigubbakcemile3

evet ama yapcak bişey yok.son zamanlarımızda bi elimizde jilet bi elimizde aynakaydirigubbakcemile3

eeeeeee ne yapçaz peki.. :bbo: çevremdeki hamişler de jilet kullanmışlar ama nasıl yaptıklarını sormadım hiç.:uhm:
ayna da çözüm olmuyor...

bacım senin işin daha zor.bak jilet tehlikeli hiç kullanmadıysan kesmemeye dikkat etkaydirigubbakcemile3

evet ama yapcak bişey yok.son zamanlarımızda bi elimizde jilet bi elimizde aynakaydirigubbakcemile3

kızlar bayanlar için üretilmiş özel jiletler var ben onlardan kullanıyorum kesme ihtimali yok denecek kadar az...
bi de kayganlaştırıyor suyun altında, alması kolay oluyor.
rengi de pembe. marketlerde görmüşsünüzdür belki.

yok kız o kaadarda değil tırnakları kesiweririm ben ama çok ince işlerini yapamam

walla dediğimgibi ben hiç kuaföre gitmedim ama mecbur gidicem arık
sende iyi bi yer bul git bence

ince işleri boşver zaten.

bende kuaföre gitmedim gidememde herhalde.ya hem utanırım hemde hamilelikte günah değilmidir

ben hiç gitmedim kuaföre bi kez düğün için koltukaltımı aldırmıştım sirle, ama koltuk altlarım öyle bir kızardı ki, kollarım açık dolaştım kaç saat felaket yandı malum bölgede utanırım hem de gözümü karartsam bile eşim de izin vermez bi kez sordum yok ne uğraşıp duruyosun ki al jiletle geç diyor

eeeeeee ne yapçaz peki.. :bbo: çevremdeki hamişler de jilet kullanmışlar ama nasıl yaptıklarını sormadım hiç.:uhm:
ayna da çözüm olmuyor...

valla bende bilmiyomki

heyooooooooo ben gördüm ama nasıl olduğunu bilmediğim için almadım.ondan alam bende

tabi onlar için hayat rahat ohhhhhhh.benimki de aynı emin ol ne gerek var.ay ne rahat bu adamlar yaaaaaaa

dilmuh kociş almıştı bana çok rahat ama görmesi azcık problem olmaya başladı bide benim karnım sipsivri çıktı ondan da heralde diyorum göremiyorummm yav ama memnunum m... markette var hani her şehirde var ya orda mevcut hatta bayanlar için özel traş köpüğü bile çıkarmışlar ama bu dönemde kullanmak uygun olmaz die almadım

aaaaaaaaaa köpüğüdemi varmış.ayyyy dünyadan bi haberim valla.ama ben şu bayanlar için olandan bi alam ben ya.diğeri çok tehlikeli

bi de benim bildiğim kadarıyla diz göbek arası kadın kadına da haramdır hele ki malum bölge... bilmiyorum ağdacıya gitmek nasıl olur ama böyle biliyorum kızlar tabii doktorlar istisna sağlık nedeniyle mecburen oluyor çünkü

aaaaaaaaaa köpüğüdemi varmış.ayyyy dünyadan bi haberim valla.ama ben şu bayanlar için olandan bi alam ben ya.diğeri çok tehlikeli

var ya diğerlerini de önceden kullandım hep kanatıyordum alt kısmı alırken de ödüm kopuyodu bi sakatlık çıkarıcam die ama pembe olanlar çok rahat valla
ben gene markette gördüm köpüğü ama denemedim hamileyim ya korktum işte krem bile önermiyo doktorlar gerçi bir iki kez kullanabilirsiniz diyorlarmış ama bilmiyorum

hee gıı kesip koparırım diye korkarım ben :bbo:
ben gördüm biliyom onları ama jılet jılettır işte istemiyom ben jılett :umursamaz:
ince işleri boşver zaten.

bende kuaföre gitmedim gidememde herhalde.ya hem utanırım hemde hamilelikte günah değilmidir
bende gitmedim çok zorda kaldığım zaman bacaklarımı aldırıyodum o kadar
sadece hamilelikte değil normaldede günah ama çaresiz kalıncaa napalımm
jılet olmassss :umursamaz: benimde eşim izin wermez ama gidersem ben ondan habersiz gidicem

canım bana sorarsan bencede günahtır hele bu dönemde ama hamilelik bu canım bazen mecbur kalabilirsin.ben bide çok utangacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…