2009 Kasm Anneleri

ben de utangacım düşündükçe içim bi fena oluyo.
artık doğumdan sonra da bi şekilde alıştırcam kendimi ağdaya ama bu sefer de malum bölge sarkıyormuş

yok ya denem köpük falan.doğumdan sonra istediğimiz zararlı şeyi kullanabiliriiiiiiiiiiiz

tuğba haklısın jilet hiç de iyi olmuyor ama hamilelikte deri daha hassas oluyor kıl kökleri filan ben ilk 3 ay hele bıyıklarımı bile zor almıştım ağlaya ağlaya ah bu hormonlar....

valla ben ağdadan korktum işte 7 aydan sonra ağda yasak diyolar ama sen gene sor doktoruna bak o ne diycek.

ablama kadın doğum doktoru olan bayan ağdayı önermemiş kesinlikle ağda hissizleştiriyormuş malum bölgeyi jilette de temizlik çok önemli mikrop kapabiliriz kremler zaten kimyasal ürünler, jiletten de pek bi farkları yok dr.lar genelde ağdaya sıcak bakmıyorlar da ne kalıyor geriye benim kafam mı basmıyor acaba

epilatör zararlı değil heralde ama nasıl beceririm bilmiyorum bacaklarımda çok rahat ediyorum ama beş dk sürmüyor alması

ben de utangacım düşündükçe içim bi fena oluyo.
artık doğumdan sonra da bi şekilde alıştırcam kendimi ağdaya ama bu sefer de malum bölge sarkıyormuş

hehe alemsin gııııııııı.ama gerçekten sarkıtıyomuş.ama bıyıklarınıda ağdayla alınca oda sarkıtıyo dudak üstünü.gerçi ben ağda kullanıyom ama ne edem ya

hehe alemsin gııııııııı.ama gerçekten sarkıtıyomuş.ama bıyıklarınıda ağdayla alınca oda sarkıtıyo dudak üstünü.gerçi ben ağda kullanıyom ama ne edem ya

valla ben bıyıklarımı genelde iple veya cımbızla hallediyordum en son sadece yüz için olan bi ağda bantı aldım bir dk sürmedi çok memnun kaldım açıkçası böyle bir performans beklemiyodum banttan. daha önce denemiş ama başaramamıştım nasılsa bu marka oldu.

ay ama napalım orası da çirkin görünmemeli ama dimi.

eeeeee ne etcekmişiz acaba

hee yaa başka hangi yöntem kaldı ki:uhm:
epilatör zararlı değil heralde ama nasıl beceririm bilmiyorum bacaklarımda çok rahat ediyorum ama beş dk sürmüyor alması

bende epilatör kullanıyom oda rahat hemde temiz oluyoo ama şimdi oda zorr :1no2:

kız cımbız kalınlaştırır.valla ben kaş ve bıyık için kuaföre gidiyom bıyık için ağda istiyom ipe dayanamıyom çok acıyo.

valla ben de bi şey anlamadım gitti...
çözüm üretemiyorum bi türlü.
valla ben çorap giyerken bile zorlanır oldum göbekten dolayı eğilip ayakkabı bağlayamıyorum artık, bacağıma daha epilatör denemedim. zaten çok az çıkıyor bacağımda.
kısaltın demiş dr makasla filan ama ben de sevmem öyle
bi ara ameliyat eldiveni kullanmıştım ama onun için de tüylerin uzun olması lazım yoksa tutulmuyor bi türlü. hem de zman alıyor o kadar takatim yok artık. o kadar süre eğilemem heralde. o da kökünden alıyo.

kız cımbız kalınlaştırır.valla ben kaş ve bıyık için kuaföre gidiyom bıyık için ağda istiyom ipe dayanamıyom çok acıyo.

işte ben de en son ağda bantı kullandım memnun kaldım burda adam gibi kuaför yok napim
he ya baya kıl tüy muhabebti yaptık ama napalım en büyük derdim bu kızlar ya hepimizn derdi heralde. bilmemek ayıp deil ya öğrenmemek ayıp
mureda hoşgeldin bacım sen de bi el at konuya ayol

nan akşam akşam amma kıl muhabbeti yaptık heee -tatlicadiarzu-

evet yaaaaaaa nefret ediyom bu kıl tüyden
abowww bu kaaa geçmişi nasıl okucam nan beeennn klava:

anam okuma gı.özet geçelim

kız bacakların için ya kuaföre git yada kocişine söyle o alsın ne olcak.ben zorlanırsam öle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…