2009 Kasm Anneleri

dilmuh halletçez bi şekilde napalım

kociş eve gelebilse :)

geç geliyo akşamları kaçta yemek yiyoruz annemler bende ya onlar da gitçek bi süre sonra teee doğuma gelcekler artık

ya ben buraya taşınalı bir ay oldu ve kuaförler nasıl hiç bilmiyorum.kaşlarım baya çıktı bende ellemedim şekil veremem diye yarın gidip test etcem bakalım nasıllar.

ya ben de kaşa güvenemiyorum bilmiyorum burda yok da şehre gitmek lazım bi saat yol, soruşturdum kimse de bişey demiyo herkes memleketinde aldırıyo benm arkdşlardan; eee memlekete gidene dek beklicem mi böyle kaşlar bitişik:)
ben de kendim alıyorum kaşlarımı ama şekil veremiyorum korkuyorum iice bozarım die.

dilmuh halletçez bi şekilde napalım

kociş eve gelebilse :)

geç geliyo akşamları kaçta yemek yiyoruz annemler bende ya onlar da gitçek bi süre sonra teee doğuma gelcekler artık

kız evde yalnız olmak en rahatı.benimde teyzem bendeydi hamileyken misafir zor oluyo ya.tamam yardımcı oluyo ama sende oturamıyosunki.yalnızken en azından istediğin gibi tembellik yapıyosun

valla ben kaş konusunda beceriksizim galiba.ne zaman kaşımı alsam nasıl yapıyosam mutlaka boşlular yapıyom kuaförde bekleyelim dolsun deyip şekil veremiyo.o yüzden elimi sürmüyom artık ne edem.

haklısın galba dilmuh, eşim şimdi şehir dışında yarın sbah gelcek az önce tel etti pzt yatılı misafir geliyomuş beni de telaş sardı ustalar gelcek iki gündür mutfak dolaplarını boşalttım masaya çıkardıydım öyle bekliyorum ustaların keyfini kociş de şehirdışında ya ilgilenemedi tabii biz de annemle helak olduk canım mutfağa girmek istemiyor inş yarın gelceklermiş ustalar da onlar gidince bi temizlik istiyor ev bi dünya iş açıldı başıma dün de salça filan yaptıydık onlar bi yerde çamaşır astım onlar salonda ev berbat sorma hiç.

evin her yeri bi acayip yatak odasına bile yere kurutmak için sebze serdik kociş de yok ya:) ay rezalet durumdayımmmm

oy canım allah yardımcın olsun.ay bi an bu kadar iş benim evdeymiş gibi geldi evi bırakıp kaçasım geldi.gerçi bende buraya taşınalı bir ay oldu daha tam olarak yerleşemedim.bazı kolileri hiç açmadım ve hiiiiiiiiiç açasım yok ne etcez bilemedim.ayyyyyy bu ayda bi tembellik varki sormayın yaaa.

valla ben kaş konusunda beceriksizim galiba.ne zaman kaşımı alsam nasıl yapıyosam mutlaka boşlular yapıyom kuaförde bekleyelim dolsun deyip şekil veremiyo.o yüzden elimi sürmüyom artık ne edem.

canım bende de var o beceriksizlik ama ortasını alıyorum bi de altta çıkanları alıyorum o kadr yani düzeltiyorum işin Türkçesi

benim annem allahtan hiç kaldırmıyo beni yerimden ama bu da fena oluyor yahu iyice kilo alıcam bu gidişle.

amaaaaaaan ben kiloyu takmamaya çalışıyom..benim görümcem hamilelikte 25 kilo almış şimdi görsem sanki hiiiiiiiiç doğum yapmamış aksine çok zayıf.

canım bende de var o beceriksizlik ama ortasını alıyorum bi de altta çıkanları alıyorum o kadr yani düzeltiyorum işin Türkçesi

en iyisi ya.ama ben korktum ne yaptıysam boşluk olmuş dolmuyo deli ediyo.ama şmdi dolmuştur heralde.en son istanbulda aldırmıştım bir ay oldu,gerçi şurdan şanslıyım benim kaşlar kalın değil hemde seyrek almasam bile olur ama ben sevmiyom kaş

her odada bişey, hiçbi odaya giresim yok nefret ederim dağınıklıktan, huyluyumdur bu konuda. çok titiz sayılmam ama toplu olcak ev. öyle bi huyum var ama sinirim bozuluyor.
az önce bi gülme krizine tutuldum yazarken bile gözümde büyüdü ayol:) :bbo:
yavaş yavaş yerleşirsin merak etme acil olanları çıkarmışsındır zaten. benim bi arkdş da 7. ayında taşındı:) ama ona yardımcı olan çok kişi vardı.
aynı tembellik bende de var bi iş varsa yapılcak sürekli kendime tekrarlıyorum sonunda kendi dırdırımdan bıkıp kalkıp yapıyor ve kurtuluyorum:) iyi yöntem valla tavsiye ederim şutarafagitti

brnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayuuu kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok: abowww

olmaz cnm benim merak etmee dr.zararlı olsa yap demez :Saruboceq:

bacım ben şimdi 28 haftalık oldum.doktorada 10 gün önce gitmiştim ne etsemki şimdi ya bir ay çok uzun geldi bu haftalar için bana.ben bir ay beklemeyeyim dimi 10 gün sonra gidemmi ne edem

ben ayda bir gidiyom cnm gerçi uzakta diyede öle oluyo emme :kedi:

ben ojesiz duramam kızzz kaydirigubbakcemile3 sürüyom vallaa :lepi:

ayyy bugün 2 saatte zor aldım sölemesi ayıp koydum aynayı ölee zar zor yaptım ama hayatımda ilk defa morarttım yanii artık bi dahakıne kuaföre gidicem kaçışım yok napıyım

ayy gidiverin nan kuaföreee :mymeka:

nan akşam akşam amma kıl muhabbeti yaptık heee -tatlicadiarzu-

hee yaa koca geçmişi boşa okudumm lülülülülülü

okuma nan zaten ben sana özet geçiyim
sabahtan beri kıl muhabbeti yapıyoss kaydirigubbakcemile3

anaam geç kaldın yaaa :mymeka:

amaaaaaaan ben kiloyu takmamaya çalışıyom..benim görümcem hamilelikte 25 kilo almış şimdi görsem sanki hiiiiiiiiç doğum yapmamış aksine çok zayıf.

ben de kilolu sayılmam normalde de hep kilo almaya uğraşırdım millet vermeye uğraşır benim işlerim hep aksi zaten. 49 la hamiş kaldım şimdi 59 oldum:) zaten 55ten düşmeyi istemiyorum ama korkum da zayıfken bi dünya kiloyu bi anda alırsam selülit varis çatlak filan çok oluşursa die korkuyorum yoksa böyle etli butlu çok acayip geliyorum kendime ama herkes de bayılıyor bana...

benim kaşlar kalın valla ama bi bozuyorum ben de zor düzeltiyo benm memleketteki kuaför:) bi gün kovacak beni valla..
ben de kıldan tüyden nefret ederim.

kız evde yalnız olmak en rahatı.benimde teyzem bendeydi hamileyken misafir zor oluyo ya.tamam yardımcı oluyo ama sende oturamıyosunki.yalnızken en azından istediğin gibi tembellik yapıyosun

katılıyorummmm vereliniortak anamda beni şu internet yüzünden delirtcekk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızz benim evde cımbız yok valla attım.
2 kere alım çıkanları dedim kaşsız kaldımm :roflol::roflol:

aman ya banada kimse yardım etmedi kocişle yaptık işte.sadece lazım olanları çıkardım hergün bişey çıkarıyom işte yavaş yavaş.

kız bende duramıyodum ama şimdi iki aydır falan hiç sürmedim.ayyyyy kırmızı ojeleriiiiiiiiiiiiiiim.makyajıda her dışarı çıkışımda yapmıyom haftada bir falan işte

valla ben de gçen hafta dr.a gitmiştim 4ünde ayın, dr gene bi ay sonra çağırdı vardır bi bildiği heralde benim hiçbi problemim yok hemen hemen, belki de ondan ayda bir görmeyi yeterli buluyordur, ama 8. aydan sonra onbeş günde bire indirebilir erken doğum ihtimali filan olursa daha sık çağırır elbette

valla ben de kocişle bi yere çıkıcaksam veya evde onu karşılıcaksam filan ojemi sürüyorum bi de farla ruj sadece, başka şey kullanmıyorum kozmetik de pek ii değil amma insan da kendini makyaj yapınca mutlu hissediyo napiim ojeyi havalandırdığınız bi yerde sürün diyorlar ojeyi ben de çok severim

mureda alemsin valla:) kaşsız mı kaldın kız

kız bende selülit oluştu bile.ne etcez bu selüliti bilmiyom.diyomki doğumdan sonra bol spor yaparım gider.şimdiden aldırdım koşu bandınıkaydirigubbakcemile3

sende bizdensin bacım.hiç elleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…