2009 Kasm Anneleri

hee benide ayda bir çağırıy eylülde 25e iner onrada zaten haftada bir 3-4 günde bir olurr..

ayy sür sende aradaa zemuszemus ben ayağımda ojesiz çıplak gibin olurumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee kızzz vallaa hepsini alurunnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız bende selülit oluştu bile.ne etcez bu selüliti bilmiyom.diyomki doğumdan sonra bol spor yaparım gider.şimdiden aldırdım koşu bandınıkaydirigubbakcemile3

sende bizdensin bacım.hiç elleme

bendede bisiklet,twister,kol çalıştırma felan olan koca bi alet var kaydirigubbakcemile3 doğurunca inmicem tepesindenn kaydirigubbakcemile3

d,ilmuh bende de selülit oluşmaya başladı maalesef daha önce hiç yoktu çok üzüldüm ama napçaz sürekli su içiyorum ya içimde ağaç çıkacak yakında:)
varis yok şimdilik çatlak da görmedim ama selülit canımı sıkıyor sporla azalıyormuymuş kız
belki hamilelikten sonra kendiliğinden geçer mi acaba:)

ya ne bilem ben şimdi 28 haftalığım e biray sonra 32 oluyo geç olmazmı bilemedim.ben en iyisi 10 gün daha bekleyemde gidem.en son 10 gün once gitmiştim.

bende şimdi makyaj yapınca bi allık kalem far rimel parlatıcı.ama çok sık yapmıyom.ya benimkide abartılı biliyom.bide maalesef hala sigaraya aşeriyom.peki doğumdan sonra içebilecekmiyim ben bu sigarayı.hani süt verirkendemi yasakki.olmasın nooooooolur

rem bariiiii.
iyi ya arada sü

yok bacım bu selülit denen şey maalesef kendiliğinden geçmiyo ve en garibi zayıflardada oluyo.selülit hareketsizlikten falan oluyo.spor yapmak su içmek falan iyi geliyomuş.tabi yediklerimizide dikkat edicez.ama bunları ancak bir yıl sonra yaparız heralde.çünkü bebiş emerken rejim yapamayız

benim de 32 olacak ama o zaman zaten izin için rapor vercek dr bana bence normal 32. hafta
ama sen bilirsin dr çağırmadıysa ne gerek var diye düşünüyorum ya da ben bi buçuk saat yol gittiğimden üşeniyorumdur:)

sigara süt verirken de yasak canım çünkü senin sütünle direk bebişe de geçiyo o da sig içmiş oluyo ben de kullanıyodum ama bıraktım bolca ceviz meyve filan yedim ağzım hiç boş durmadı ilk günler. eşime de içirmiyorum artık, ama canım çekmiyor mu bayadır istemiyodum da bikaç gün önce bi burnumda tüttü:) gene de hakim olcam kendime bırakmışken başlamıcam sonra emzirme, ikinci çocuk derken zati zamanım da olmıycak içmeye bence sen de içme arkadaşım bunca ay dayandıysan hiç içmeyebilirsin

of of dsene kurtuluşum yok selülitten
tatlıya da bayılırım zararlıymış ama tutamıyorum kendimi yahu

hareketsiz kaldım bi aydır tatildeyim ondan heralde hem çok kilo aldım hem de bu meret çıkıverdi birden geçen kociş fark etti ben aynda göbüşüme bakıyodum aa bu selülit mi dedi:) bozuldum yav.. fit olmakla övünüyodum ben hep.

rejim olmaz zaten kilonun çoğu doğumla gitçek 6 kilo gidiyomuş birden emzirirken de çok veriliyormuş abur cuburdan uzak durmak lazım bi de doktora sorarız napalım tek yaşayan biz deiliz bu sorunu dimi ama

dayandımda bide bana sor.gıııııııı ikinci çocuğu hemenmi düşünüyon sen.neyse bakalım zaman ne göstercek.demek doğumdan sonrada yasak.ah ne özledim neskafe eşliğinde sigarayı

aaaaaa ben çok yerim abur cubur.amaaaaaaan doğumdan sonra herşeyi hallederiiiiiiiiiiiiz
ben geldim bakim kızlar neler yapıyonuz ne konuşuyonuz bakim

hoşgeldiiiiin.ne konuşalım gı işte kıl tüy selülit

dayandımda bide bana sor.gıııııııı ikinci çocuğu hemenmi düşünüyon sen.neyse bakalım zaman ne göstercek.demek doğumdan sonrada yasak.ah ne özledim neskafe eşliğinde sigarayı

ben 2 senede vücut kendini anca toparlıyo diye okuduydum bi yerde zaten yaşım 31 kız benim, mecbur yapıcam 2 yıl sonra.
ee emzirme dönemi de var ne gerek var başlamaya sigaraya
ama ben de tam nescafe sig. hastasıydım ah ah:) eski günler işte...

şimdi 6 ayda iki kez türk kahvesi içtim çay dsen apaçık bi damla demle limonlu içiyorum anca bide ilk 5 ay çikolata bile yemedim kakao var içinde die anca bu ay başladım çikolataya filan dondurma bile yemedim ya düşün çok dikkat ettim ama aldım 10 kilo son 4 kiloyu son bi ayda aldım ya neyse:)

ben daha 22 yaşındayım ondan rahatım galiba bu kadar.gıı ben hiç dikkat etmemişim valla yedim çikolata falan

karakıızım cnmm takma sakın kafana mr felan lmaz: dr.zararı olsa yapalım dermi cnmmm opuyorumnanaktan unutmakii senin sağlığında önemli gülüümm pamuk sekeri nasıl taşıcak belin opuyorumnanaktan

takmıcam canım düşünmicem hatta dua edicem bol bol allah yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
opuyorumnanaktan

karakız hoşgeldin canım ne olsun laf kalabalığı yapıyoz işte

hoşbulduk tatlım bende sıkıldım kociş 300 spartalıyı izliyo nerdeyse 300 defa izledi ama hala ilk günkü gibi izliyo bende yemekteyize bakınıyodum dedim en iyisi kızlara bakim geldim opuyorumnanaktan

ya dilmuh ben yaşlanıyorum ayol:) elimi çabuk tutmam gerek bu bebişi de 2 yıl beklediydik yoksa daha erken olcaktı ama nasip kısmet

valla ben çok titizlendim ilk aylarda oturup kalkarken bile dikkat ettiydim hemen elde edemedim ya bebişi.
maşallah sen gençmişsin canım 3-4 yıl sonra yaparsın anca ama benm o kadar zamanım yok yaş ilerledikçe her bi şey zorlaşıyo
karakız mr için dr zararlı değil diyosa değildir ama içine sinmesini istiyosan netten araştırsana canım zararlımıymış veya başka bi dr a daha danış istersen ama sanmam riske atacağını dr.n seni

amiiiiiiiiiiin.
benim kocişte 300 kere izledi bugünde işte ya ne üzüldü izleyemiyo diyekaydirigubbakcemile3 ay tv dede bişey yok bende yemekteyize bakınıyom ve çok sıkıcı hiç sevmem bu programı.

aynen ben de hiç sevmem ama başka da bişi yok açık işte öylesine annem de namaz kılcak şimdi arada ona da laf atıyodum hem size yazıyodum işte
kociş gelse yarın sıkıldım evde o olmayınca:) bi de benim bebiş babası olmayınca hissediyo heralde fena tekmeliyo yatınca, babasıyla tartışırken de barışana kadar basıyo tekmeyi rahat bırakmıyor uyutmuyor sizinkiler de ööle mi?

aslında yatıp dinlensem ii olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…