oyuncagin bircok yerde ise yaradigini goreceksin.zemuszemus
benim cikmam lazim ya. aksam dugun var, azcik bacak yolucaktim. yada yolmasam nolur ki. gece gece kimse gormez herhalde.:roflol:
yarem geçmiş olsun noldu ya şeker yüklemesi tekrarlandı mı ondan ne haber
çocuk aşağıda derken tehlikeli bi durum yoktur inşallah
canım bizim bilgisayara vürüs var devamlı kapanıyor bu aralar girmiyorum 4 defa kan alındı ya sonuncusu düşük çıktı ondan önce alınan 3 kandada yüksekti dok değerlendirme yaptı korkma dedi bir şey yok ama bende kendimce yorum yapsam yine 3 kan tahlilinde yüksek çıktı diye.bu günde sağ kasığımda ağrı vardı aslında bir defa bayıldım önceki gün sorun çok yani bu yüzden bebeğe bir şey mi oldu diye korktum çok şükür iyi sadece bebiş sağ tarafımda başı birazçık aşağı tarafta ondan rahatsız ediyor
canım bizim bilgisayara vürüs var devamlı kapanıyor bu aralar girmiyorum 4 defa kan alındı ya sonuncusu düşük çıktı ondan önce alınan 3 kandada yüksekti dok değerlendirme yaptı korkma dedi bir şey yok ama bende kendimce yorum yapsam yine 3 kan tahlilinde yüksek çıktı diye.bu günde sağ kasığımda ağrı vardı aslında bir defa bayıldım önceki gün sorun çok yani bu yüzden bebeğe bir şey mi oldu diye korktum çok şükür iyi sadece bebiş sağ tarafımda başı birazçık aşağı tarafta ondan rahatsız ediyor
canim gecmis olsun. Insallah hersey yolundadir.
seker yuksek cikinca diyet vermedi mi?
yoll gııı sen milletin dötüne bakıyon millette senin kıllı bacağını herifine gösterirse görürsün gününü delikafadulden
geçmiş olsun cnm doktorun bişe yok diosa yoktur rahat ol ama kasık ağrısı hemn aklıma idrar yolu enfeksyonunu getirio bende o şikayetle gittim hala gecmedi yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
ayyy, cok guldum.:roflol::roflol::roflol:
kiz o kadinin dotunu gormemek icin kor olmaz lazimdi. keske makine olsa cekerdim. tepsi koysan 12 cay bardagini rahat tasir, o kadar di yani.delikafadulden
yok vermedi son alınankan düşük çıkınca gerek yok dedi
kızlarr kızçeme bu uyku setünü alcam galbaaa oyun park yatak alırsam eğer içine de bunu alcamm çok hoşuma dittii :))
Oyun Parkı Dörtlü Set-Uğur Böceği Bebek Uyku Seti - Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz
abuu hatunun dötü düğün sofrası gibiydi yaneee :roflol:
anam dur kınaya kınaya ona dönecesss haaa
kızlarr kızçeme bu uyku setünü alcam galbaaa oyun park yatak alırsam eğer içine de bunu alcamm çok hoşuma dittii :))
Oyun Parkı Dörtlü Set-Uğur Böceği Bebek Uyku Seti - Yorgancıoğlu Bebek Butik eyiz
bu sefer kesin kaciyorum. yoksa millet dugunu seyredemiycek birbirine benim killi bacaklarimi gostermekten.:roflol::roflol:
yorgancıoğlu ck pahalı yahu iki şey için 70 cok değilmi o fiyata komple beşik seti varr:kedi:ama beğendiysen sen bilirsin benimki bi fikir sadeceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?