2009 Kasm Anneleri

yarem geçmiş olsun noldu ya şeker yüklemesi tekrarlandı mı ondan ne haber
çocuk aşağıda derken tehlikeli bi durum yoktur inşallah

canım bizim bilgisayara vürüs var devamlı kapanıyor bu aralar girmiyorum 4 defa kan alındı ya sonuncusu düşük çıktı ondan önce alınan 3 kandada yüksekti dok değerlendirme yaptı korkma dedi bir şey yok ama bende kendimce yorum yapsam yine 3 kan tahlilinde yüksek çıktı diye.bu günde sağ kasığımda ağrı vardı aslında bir defa bayıldım önceki gün sorun çok yani bu yüzden bebeğe bir şey mi oldu diye korktum çok şükür iyi sadece bebiş sağ tarafımda başı birazçık aşağı tarafta ondan rahatsız ediyor

yoll gııı sen milletin dötüne bakıyon millette senin kıllı bacağını herifine gösterirse görürsün gününü delikafadulden

canim gecmis olsun. Insallah hersey yolundadir.

seker yuksek cikinca diyet vermedi mi?

geçmiş olsun cnm doktorun bişe yok diosa yoktur rahat ol ama kasık ağrısı hemn aklıma idrar yolu enfeksyonunu getirio bende o şikayetle gittim hala gecmedi yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

yoll gııı sen milletin dötüne bakıyon millette senin kıllı bacağını herifine gösterirse görürsün gününü delikafadulden

ayyy, cok guldum.:roflol::roflol::roflol:

kiz o kadinin dotunu gormemek icin kor olmaz lazimdi. keske makine olsa cekerdim. tepsi koysan 12 cay bardagini rahat tasir, o kadar di yani.delikafadulden

geçmiş olsun cnm doktorun bişe yok diosa yoktur rahat ol ama kasık ağrısı hemn aklıma idrar yolu enfeksyonunu getirio bende o şikayetle gittim hala gecmedi yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

banada sordu idrarında yanma var mı diye bende yok yanma gecen yapmıştım zaten

ayyy, cok guldum.:roflol::roflol::roflol:

kiz o kadinin dotunu gormemek icin kor olmaz lazimdi. keske makine olsa cekerdim. tepsi koysan 12 cay bardagini rahat tasir, o kadar di yani.delikafadulden

abuu hatunun dötü düğün sofrası gibiydi yaneee :roflol:
anam dur kınaya kınaya ona dönecesss haaa

yorgancıoğlu ck pahalı yahu iki şey için 70 cok değilmi o fiyata komple beşik seti varr:kedi:ama beğendiysen sen bilirsin benimki bi fikir sadeceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızz araştırmacı gazeteci istediğim şey park yatak için sevimli 'KIRMIZI' uyku seti ve nevresim takımı elin değerse bide bu konuda araştırma yap olurmu sadettin teksoyum benümm kaydirigubbakcemile5

wannaaaaaa kıllarınla beraber ahenkle dans edersin gıııııııııı nolcekkk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…