2009 Kasm Anneleri

kızz araştırmacı gazeteci istediğim şey park yatak için sevimli 'KIRMIZI' uyku seti ve nevresim takımı elin değerse bide bu konuda araştırma yap olurmu sadettin teksoyum benümm kaydirigubbakcemile5

bakarım cnm tabi dünde arkadasa mama sandalyesi buldum :roflol::roflol:

ay ya şu dondolino ve sleper muabbeti benimde aklıma yatmıyo deel yane uzun vadede kullanılcak bişii bebişin herşeyini aldıktan sora parasal duruma göre bundan alabülürün belki

ay ne kararsuz karuyum yaa beşik mi park yatak mı bi seçemedim eylülde mobilyacıları gezerken kesin bi beşiğe dibim düşer alırım da hayırlısı bakalım ne kaaa ayran gönüllüyüm beee

ulen bugun burda hava açtı sonunda ama bugunde herüfüm arızalandı nan ben böle şansa ne diem bilmem ki mıçiim en ii si :roflol:

ayy edoşum ne güsellll ohhh sefan olsun kıssss

ohh valla kıss zemuszemuszemuszemus

benümde annişim geldüüü kaydirigubbakcemile2 bişiler yapacuuk tıkınmalık cokacimcoook

anam gözün aydın gülüümmm opuyorumnanaktan

ulen bugun burda hava açtı sonunda ama bugunde herüfüm arızalandı nan ben böle şansa ne diem bilmem ki mıçiim en ii si :roflol:

aaa ne oldu kızz enişteyee :uhm:
yarın çıkarsın cerenimomm sendee

anaaamm herkeş nerde gııı bende adamı gagaladım zornan pc nin başından attım hadi kk da geyük almış yürümüştür geri kaldım deyüü abboaawww kimseler yokmuş meğerseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…