iyi diim iyi olsun arzucum ya enfeksiyon var idrar yollarında iğne vuruluyorum bugun ölücem zannettim acıdan 26 yaşındayım ve genelde marazlı olduğum için hep iğne yerim ama hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum sakat kalcam sandım resmen ya 45 dakika falan hüngür hüngür ağladım hala tam geçmiş durumda diilde yine de geçti biraz şükürr
ya dr 3 tane verdi iğne 2 sini oldum bi tane kaldı ama prospektüste gebelikte çok fazla çalışma yapılmamıştır.zorunlu olmadıkça kullanılmaması önerilir yazıyodu ya aklım karıştı o yüzden mi doktor da az verdi acep 3 tanecik
anaaamm özgem o ne kızz,kıyamam ben minnacık elinlee güvenmi arıyomuşş mafoldumben
ayy ösgeee kıss o nası bi resim nerden buluyon anam bunnarı ayy bi tuhaf oldum yaaa
günaydın cnmgünaydın kızlar.nasılsınız bugün.
günaydın cnm
kötü başladım bu gün yaa taksinin biri eziyodu beni az kalsın adam üstüme üstüme sürdü resmen valla karnımı tutup öle bi koştum ben bile hayret ettim nasıl kaçtığıma
bi an tamam çarpçak bana naapsam da çocuma bi zarar gelmese die düşündüm resmennmafoldumbenmafoldumben
günaydın cnm
kötü başladım bu gün yaa taksinin biri eziyodu beni az kalsın adam üstüme üstüme sürdü resmen valla karnımı tutup öle bi koştum ben bile hayret ettim nasıl kaçtığıma
bi an tamam çarpçak bana naapsam da çocuma bi zarar gelmese die düşündüm resmennmafoldumbenmafoldumben
Günaydınnnnnlaaarrrrrrrrrr,
Bugün son günüm, bu gece dönüyorum artık Türkiyeye:))))))))))))
sağol dilmuhcum korkunçtu ama geçti çok şükür bişi olmadıayyyyy canım allah korumuuuuş.ayyyyyy nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.var ya böyle insanlar.ne saygısızlık ya.ah canım çok geçmiş olsun
günaydıınn hadi gözlerin aydın cnmGünaydınnnnnlaaarrrrrrrrrr,
sağol asebacımgeçmiş olsun canım trafik canavarlarına dikkat etmek lazım her zaman için
Allah korumuş yine neyse canını çok sıkma
cerin geçmiş olsun canım
günaydın cnm
Günaydınnnnnlaaarrrrrrrrrr,
geçmiş olsun canım trafik canavarlarına dikkat etmek lazım her zaman için
Allah korumuş yine neyse canını çok sıkma
cerin geçmiş olsun canım
günaydın aseba
saol bebeeem yaa dötüm hala ağrıyo falla :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?