2009 Kasm Anneleri

iyi diim iyi olsun arzucum ya enfeksiyon var idrar yollarında iğne vuruluyorum bugun ölücem zannettim acıdan 26 yaşındayım ve genelde marazlı olduğum için hep iğne yerim ama hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum sakat kalcam sandım resmen ya 45 dakika falan hüngür hüngür ağladım hala tam geçmiş durumda diilde yine de geçti biraz şükürr

ya dr 3 tane verdi iğne 2 sini oldum bi tane kaldı ama prospektüste gebelikte çok fazla çalışma yapılmamıştır.zorunlu olmadıkça kullanılmaması önerilir yazıyodu ya aklım karıştı o yüzden mi doktor da az verdi acep 3 tanecik

ayy kuzumm geçmiş olsuuunnn opuyorumnanaktan

yok cnm o etkili bi iğnedirde ondan az vermiştir.
bendede çok hafif vardı bi ilaç verdi tek kullanımlıktı aynen prospektüsündede öle yazıyodu ama napcan gülüm yaptırcan.dr.bebeğinde enfeskiyon kapması daha kötü olmazmı dedi baanaaa :kedi:

günaydın kızlar güzel bi hafta geçirmenizi diliyorum hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.nasılsınız bugün.
günaydın cnm
kötü başladım bu gün yaa taksinin biri eziyodu beni az kalsın adam üstüme üstüme sürdü resmen valla karnımı tutup öle bi koştum ben bile hayret ettim nasıl kaçtığıma
bi an tamam çarpçak bana naapsam da çocuma bi zarar gelmese die düşündüm resmennmafoldumbenmafoldumben

ayyyyy canım allah korumuuuuş.ayyyyyy nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.var ya böyle insanlar.ne saygısızlık ya.ah canım çok geçmiş olsun

Günaydınnnnnlaaarrrrrrrrrr,
Bugün son günüm, bu gece dönüyorum artık Türkiyeye:))))))))))))

geçmiş olsun canım trafik canavarlarına dikkat etmek lazım her zaman için
Allah korumuş yine neyse canını çok sıkma

cerin geçmiş olsun canım

ayyyyy canım allah korumuuuuş.ayyyyyy nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.var ya böyle insanlar.ne saygısızlık ya.ah canım çok geçmiş olsun
sağol dilmuhcum korkunçtu ama geçti çok şükür bişi olmadı
Günaydınnnnnlaaarrrrrrrrrr,
Bugün son günüm, bu gece dönüyorum artık Türkiyeye:))))))))))))
günaydıınn hadi gözlerin aydın cnm
geçmiş olsun canım trafik canavarlarına dikkat etmek lazım her zaman için
Allah korumuş yine neyse canını çok sıkma

cerin geçmiş olsun canım
sağol asebacım

ayyy canımmmm günaydın çok geçmiş olsunnn o korkuyu o kadar iyi bilirim ki beni de gerizekalı halk otobüsü şöförü böcük gibi ezcekti az daha
ama o anki o annelik iç güdüsü çok farklı bişiy diymi ebişim yani hayatta belki de ilk defa kendi canın tehlikedeyken kendini diilde başka bi canı duşunuyosun çok farklıydı ben bütün gün kendime gelememiştimmm tatlımm dikkat et kendine allaha emanetiz hepimiz ve bebişlerimiz bi sadaka falan ver istersen üç beş bişi

bende cuma günü drla tartıştım saygısız kadına 3 defa oldu ayaklarım çok şişti diye gidiyorum 1. de izindeymiş kimse ilgilenmedi 2. de(salı günü gitmiştim) adanadaymış sekreterine sordum yarın geelyim diye çarşambada cumartesiye kadra öğleden sonra olmayacağını söledi bu hafta salı felan gidersem beli bulurmuşum
3. de cuma günü ben ayrıntılıya girdim ama renkli felan deildi bi dr vardı iyice inceledi kalp atışını felan ölçtü bende ve bebişte problem varmı diye baktı işte

dra sonucu göstermeye gittim salak sekreter sen bırak ben sonucu göstereyim çok kalabalık dedi bende şikayetim olduğunu söledim saat 7 ye kadar bekle gösterelim dedi
bende o kadra bekliyemiceiimi söledim ve bu dr ne zaman bi sorun için gelsem bulamıcağımı ve görüştürmezse bi daha gelmiceiimi söledim siz bilirsiniz dedi
neyse 1 hasta soora beni aldılar dr bana bi çıkıştı bende insanım 7/24 burda olmamı beklemeyin dedi
bende beklemiyorum ama sorunum olduğunda sizi bulamazsam ortadamı kalacam dedim salak dr bana terslenmekten sıkıntımın ne olduğunu bile sormadı bende ona sert çıktım ve bana böle konuşamazsn dedim çıkmadan öncede bana soruyoo neyin vardı diyee bende yok bişeyim verin sonucumu ben çıkıyorum dedim müdüre gittim ama yokmuş ve bu bir özel hastane dru gerekirse sağlık bakanlığına şikayet edecem ayy sinirim boşaldı odadan çıkınca başladım ağlamaya allahtan kocişim yanımdaydı

sizin bi sıkıntınız olsa dr gitseniz ve dru bulamasanız sizi başkasına yönlendirmeleri gerekmezmi veya dru arayıp bi sormaları hiiç bişe yapılmadı kadın bana çıkıştı bide başka dr gelip yerine bakamazmışş ve ben rica etseymişim dru arayın diye ararlarmış saçmalığa bak benim demem mi lazım ara dr diye tlf varsa kendileri arayıp bilgi vermeli diye düşünüyorum

sizler aynı durumda olsaydınız ne yapardınız haksızmıyım sizce

haklısın asebacım o ne demekmiş öyle sen mi sölicen illa
ya varya özellerinde moku çıktı artık falla devletten beterler insanlara pislik muamelesi yapıyolar gı
sen zaten memnun diildin die hatırlıyorum adanaya mı gitsem falan diyodun bence bu doktorla yolun sonunu biraz zor bulursun sen hayatım şimdiden sepetle gitsin ailecek tanıdık biri var diodun ona gitsen?ya doktor insanı çok rahatlatan veya geren bi unsur gerçekten çok önemli bi hal çaresine bak bence gitme o sorumsuzların yanına dostum vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…