2009 Kasm Anneleri

Günaydın canısıı ay efet hatırlıyorum yaa otobüs olayını bide karnım kocaman yani bu kadından koşmasını nasıl bekleyebilirsin dimi göz var izan var yani kendi canından önce başka bir canı düşünmek buymuş demekki yine de çok şükür allaha bişi olmadı

Aman çok gecmiş olsun, çok dikkatli olmak lazım valla eskisi kadar kıvrak degiliz artıkın:CüvCüv:

adam seni görmedi mi yoksa gördüde kaldırsın dötünü koşsun falan mı dedi acaba :1shok: ay allam ne insan bozması tipler dolaşıyo ortalıkta sen koru hepimiziiii :Saruboceq:

canım ya bence çok sıkıcı bi durum yaşamışsın ama bence sonuna dek haklısın.
benm dr ne zaman istersen ara diye cep tel, hast. tel verdi, aramayınca da kızıyor, neden aramadın diye. her zaman ara diye ısrar ediyor.
hemşiresi de ne zaman gitsem (randevusuz da olsam) ilk fırsatta alıyor baştan söylüyor dr un hastası çok böyle olabilir ancak diye. çok acilse hemen alıyor diğer hastalara söyleyip de. eğer dr olmayacaksa önceden arıyorum ya randevu için, bana mutlaka söyleniyor şu saatte gelir die boşuna beklemiyorum yani.
kısacası önemli olan dr moral vermesi bizler bi de diğer hastalar gibi deiliz hassasız daha özenli olmaları lazım, benm dr bana ne olursa olsun asla çıkışmaz bol bol gülümser:) ben de hep gülümserim ve ona asla zorluk çıkarmam çnkü o bana iyi davranıyor. ama ters davransaydı heralde ben de iyi davranmazdım.
sıkma canını ve bence acilen değiştir doktorunu, çok önemli drla iletişim, nasıl doğum yapacak nasıl güveneceksin bu kadına sen? ama hst. yönetimi de sana destek olmayabilir, gene de haberdar etmen lazım hasta hakları diye bir şey var heralde.

abuuuuuuuuuuuuu bugun bi de aşım var nan benim ay bittim ben dötüm zaten arızalı bide kolumdan olursam tam olurum yane tadımdan yenmem fallaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

kartanesüüüüüüüüüü gııı adamım geçmişe mi saplandın anam girme çıkaman falla galırsın oralardaaaaa naniknanik

aynen öyle canım zaten odadan çıkarken bidaha gelmiyeceğimi anlamıştır pis karı
adanadaki annemin yengeminde dru olan ve ailcek görüştüğümüz dra gidecem
kocişte bende adanayı istemiyoduk ama orda zor olur diye kociş durumu görünce hiiç ses etmedi randevunu al gidelim adanaya dedi aman annemin yanında olcam annemlerde kalacam doğum öncesi ve soonrası eğer sezeryan felan olursada dkişleri aldırana kadar kalırım yanında soora annemide alır gelirim inşallah
burda olsamda kaynanam bakmazdı ve bende istemem bakmasını
zaten ben nişanlıyken eltim doğum yapmuıştı kaynanama sölememişler heyecanlanırmış diye bende nişanlıyken ben yanımda olmasını isterim demiştim ben ee senin için iğne yaptırır gelirim demişti hemde gelmez işte ne güzel ben eve geçene kadar görmesin torununuda naniknanik sanki doğuma kendi gidiyoo da heyecanlanırmış laelaelaelaelae

neyse kızlar ben gidem de sağlık ocağına şu aşımı yaptıramda gelem oki hadi müsait olursam hemen damlarım zaten kendinize ii bakın tatlışlarrrrr :asigim:

:roflol::roflol::roflol: albeni bahanesi çooooooooooooookkkkk lülülülülülü boşver ya kaynanan bakcana yalnız daha eyü bee naniknanik
git annişinin şefkatli kollarına yiwrımmmmmmmmmm yerimseniben

bence de kimse kendi annen gibi olmaz bana da annem yardımcı olacak ben izinli olacam bu yık çalışmıorum annem de yazık çok yaşlı ama yanımda olcak onu yormam ama en azından akıl verir tecrübesi yeter bana valla ilk bebeğim ne de olsa. en ufak ateşlenmesinde telaşlanırım, heyecanlanırım:)))

evdeyim ya allaha şükür yatıyom gı :)
iyi barii kaydirigubbakcemile3

manyak adam canım öle bi salak senin koşup koşamayacağını hesap bile edemez zaten

canım bugüne kadar hep gitme diyolardı acil bişe olunca randevu alamazsın demişlerdi ama bana karşı iyiydi bide gelecek ayın randevusunuda hemen veriyolardı gittim demekki randevusuz gidince para vermicen yaa onun için görüştürmiyolar bana lazım olduğunda bulamayacaksam ne gereği var doğumda bi kadın ölmüştü ben ona bile aldırış etmedim gittim vadesi yetmiş kadının deyüü ama bu olaydan soora asla gitmem
hastaneye şikayet edecem bişe olmaz belki ama olsun ben yinede sölicemm
ve sağlık bakanlığına şikayet etcektim devlet has. şikayet bölümü var sadece

neyse kızlar ben gidem de sağlık ocağına şu aşımı yaptıramda gelem oki hadi müsait olursam hemen damlarım zaten kendinize ii bakın tatlışlarrrrr :asigim:

kolay gelsin

:roflol::roflol::roflol: albeni bahanesi çooooooooooooookkkkk lülülülülülü boşver ya kaynanan bakcana yalnız daha eyü bee naniknanik
git annişinin şefkatli kollarına yiwrımmmmmmmmmm yerimseniben
aynen öle hemde ne bahanee delikafadulden
zaten burdada yapsam annem gelip bakacaktı evimde daha rahat olur diyodum ama anamın evinde de gayet rahat olurum ev tocaman odama öle duruyoo zatii oohh babişmde olcek yanımda ayy ne nazlanırım ama ben

benim anacığım daha genç neyseki opuyorumnanaktan
kıyamam iş yaptırmaya ama anacıım durmaz yerinde olmazsa 1-2 gün kadında çağırrım anneme yardım etmesi için

aseba canım en azından geç olmadan kararını vermişsin daha doğumuna var eminim diğer dr da sana çok yard olacaktır.

tabii ben şuanda bile arasam bana ne yapmam gerektiğini söler kendi hastası olmama rağmen bide bütün tahlil sonuçlarımın hepsi bende Allahtan

kızlar günaydın ............ benim birazcık canım sıkkın............:sinifsinif:
c.tesi dr ye gittim şeker yüklemesi testi yapıldı. aclık ( 12saat aç gitmiştim) 88 akabinde 50 ml glokoz içtim ve bir saat sonra tekrar kan alındı ve bu seferde sonuç 174 cıkmıştı ...... tabi ben sonuç için herhangi bir yorum yapamadığımdan hiçde öenmsemedim...ama bu gectiğimiz hafta hep şişdim gercektende elim ayaklarım bir acayipti... dr nin yanına girdim sonuca baktı ve oooooooooo çok yüksek dedi.:gitme::gitme: tabi ben o an gittim. haftaya tekrar ama bu sefer 100 mg içiceksin eğer gene sonuç boyle olursa özel diyet uygulayacağız . cunkü bu değer bir gebe için çok yüksek dedi.mirmirmirmir ama benim acayip moralim bozuldu...... sonra tansiyonuma baktı oda yüksel cıktısenağlama. ve sık sık tansiyonuna baktır yüksek yansıyonla karşılamşmayalım dedi.......eğer tansiyonun yüksek devam ederse haberin olsun dedi........ hadi birde tartıya cık dedi ... ama ben cıkmak istemiyorum cünkü oda yüksek cıkacak dedim:1no2: kilo bakımın dan değil aşırı şiş olduğumdan dolayı....... evet cıktım veeeeeeee 5 kilo almış göründüm resmen sinirden ağlıyacaktımmmm :gitme:.....inannın yediklerime dikkat ederim oyle greksiz şeyler yemem. ama işde meyve ve dondırmaya dayanamıyorum ....... onlarıda azartlammı soylediiiiii..........
sonra utrosona girdimmmmm . bebeğimim o mütüş görüntüsü beni kendime getirdi..:kedi:.. aytöre kokrma ama dedi dr o ara bana o kokrkma demesi yetti zaten........ :bbo:akılım cıktı bir an ... bebeğinin 1.5 hafta onden gidiyor dedi. ve şuan 1 kilo100 gram dedi ve bu haftasına göre baya kilolu dedi. bu bebeğinde 4 kilo ve üzeri dünyaya gelir dedi..........

kafam çok karıştı .... bebeğin kilolu olması sorun dedğil ama benim şu şeker işi ve 5 kilo almış olmam deli etii beni ........ sizlerin değerleri nasıl cıkmıştı...... yoksa ben çokmu abartıyıorum bu olayı....... güya bebeğe alaışveriş yapacaktık hiç canım istemedi efe biraz kem küm etti ama yorulduğıumu soyledim tamam dedim kuşummm........

canım ya benm annem 69 yaşında ben tekne kazıntısı olmuşum yazık annem beni 39unda mı ne doğurmuş.

asebacım en iyisi tahlillerin bizde de olması zaten, ben de hepsini tek tek dosyalıyorum. elimde bulunsun nolur nolmaz mesela ben memnunum doktorumdan ama belki şehir dışındayken acil bişey olursa die dosyalamıştım tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…