Günaydın canısıı ay efet hatırlıyorum yaa otobüs olayını bide karnım kocaman yani bu kadından koşmasını nasıl bekleyebilirsin dimi göz var izan var yani kendi canından önce başka bir canı düşünmek buymuş demekki yine de çok şükür allaha bişi olmadıayyy canımmmm günaydın çok geçmiş olsunnn o korkuyu o kadar iyi bilirim ki beni de gerizekalı halk otobüsü şöförü böcük gibi ezcekti az daha
ama o anki o annelik iç güdüsü çok farklı bişiy diymi ebişim yani hayatta belki de ilk defa kendi canın tehlikedeyken kendini diilde başka bi canı duşunuyosun çok farklıydı ben bütün gün kendime gelememiştimmm tatlımm dikkat et kendine allaha emanetiz hepimiz ve bebişlerimiz bi sadaka falan ver istersen üç beş bişi
ayy napıyon yaa nasıl oturyonn
günaydın cnm
kötü başladım bu gün yaa taksinin biri eziyodu beni az kalsın adam üstüme üstüme sürdü resmen valla karnımı tutup öle bi koştum ben bile hayret ettim nasıl kaçtığıma
bi an tamam çarpçak bana naapsam da çocuma bi zarar gelmese die düşündüm resmennmafoldumbenmafoldumben
Günaydın canısıı ay efet hatırlıyorum yaa otobüs olayını bide karnım kocaman yani bu kadından koşmasını nasıl bekleyebilirsin dimi göz var izan var yani kendi canından önce başka bir canı düşünmek buymuş demekki yine de çok şükür allaha bişi olmadı
bende cuma günü drla tartıştım saygısız kadına 3 defa oldu ayaklarım çok şişti diye gidiyorum 1. de izindeymiş kimse ilgilenmedi 2. de(salı günü gitmiştim) adanadaymış sekreterine sordum yarın geelyim diye çarşambada cumartesiye kadra öğleden sonra olmayacağını söledi bu hafta salı felan gidersem beli bulurmuşum
3. de cuma günü ben ayrıntılıya girdim ama renkli felan deildi bi dr vardı iyice inceledi kalp atışını felan ölçtü bende ve bebişte problem varmı diye baktı işte
dra sonucu göstermeye gittim salak sekreter sen bırak ben sonucu göstereyim çok kalabalık dedi bende şikayetim olduğunu söledim saat 7 ye kadar bekle gösterelim dedi
bende o kadra bekliyemiceiimi söledim ve bu dr ne zaman bi sorun için gelsem bulamıcağımı ve görüştürmezse bi daha gelmiceiimi söledim siz bilirsiniz dedi
neyse 1 hasta soora beni aldılar dr bana bi çıkıştı bende insanım 7/24 burda olmamı beklemeyin dedi
bende beklemiyorum ama sorunum olduğunda sizi bulamazsam ortadamı kalacam dedim salak dr bana terslenmekten sıkıntımın ne olduğunu bile sormadı bende ona sert çıktım ve bana böle konuşamazsn dedim çıkmadan öncede bana soruyoo neyin vardı diyee bende yok bişeyim verin sonucumu ben çıkıyorum dedim müdüre gittim ama yokmuş ve bu bir özel hastane dru gerekirse sağlık bakanlığına şikayet edecem ayy sinirim boşaldı odadan çıkınca başladım ağlamaya allahtan kocişim yanımdaydı
sizin bi sıkıntınız olsa dr gitseniz ve dru bulamasanız sizi başkasına yönlendirmeleri gerekmezmi veya dru arayıp bi sormaları hiiç bişe yapılmadı kadın bana çıkıştı bide başka dr gelip yerine bakamazmışş ve ben rica etseymişim dru arayın diye ararlarmış saçmalığa bak benim demem mi lazım ara dr diye tlf varsa kendileri arayıp bilgi vermeli diye düşünüyorum
sizler aynı durumda olsaydınız ne yapardınız haksızmıyım sizce
günaydın şekerim şekercikkk :)
haklısın asebacım o ne demekmiş öyle sen mi sölicen illa
ya varya özellerinde moku çıktı artık falla devletten beterler insanlara pislik muamelesi yapıyolar gı
sen zaten memnun diildin die hatırlıyorum adanaya mı gitsem falan diyodun bence bu doktorla yolun sonunu biraz zor bulursun sen hayatım şimdiden sepetle gitsin ailecek tanıdık biri var diodun ona gitsen?ya doktor insanı çok rahatlatan veya geren bi unsur gerçekten çok önemli bi hal çaresine bak bence gitme o sorumsuzların yanına dostum vereliniortak
aynen öyle canım zaten odadan çıkarken bidaha gelmiyeceğimi anlamıştır pis karı
adanadaki annemin yengeminde dru olan ve ailcek görüştüğümüz dra gidecem
kocişte bende adanayı istemiyoduk ama orda zor olur diye kociş durumu görünce hiiç ses etmedi randevunu al gidelim adanaya dedi aman annemin yanında olcam annemlerde kalacam doğum öncesi ve soonrası eğer sezeryan felan olursada dkişleri aldırana kadar kalırım yanında soora annemide alır gelirim inşallah
burda olsamda kaynanam bakmazdı ve bende istemem bakmasını
zaten ben nişanlıyken eltim doğum yapmuıştı kaynanama sölememişler heyecanlanırmış diye bende nişanlıyken ben yanımda olmasını isterim demiştim ben ee senin için iğne yaptırır gelirim demişti hemde gelmez işte ne güzel ben eve geçene kadar görmesin torununuda naniknanik sanki doğuma kendi gidiyoo da heyecanlanırmış laelaelaelaelae
iyi barii kaydirigubbakcemile3evdeyim ya allaha şükür yatıyom gı :)
Günaydın canısıı ay efet hatırlıyorum yaa otobüs olayını bide karnım kocaman yani bu kadından koşmasını nasıl bekleyebilirsin dimi göz var izan var yani kendi canından önce başka bir canı düşünmek buymuş demekki yine de çok şükür allaha bişi olmadı
canım ya bence çok sıkıcı bi durum yaşamışsın ama bence sonuna dek haklısın.
benm dr ne zaman istersen ara diye cep tel, hast. tel verdi, aramayınca da kızıyor, neden aramadın diye. her zaman ara diye ısrar ediyor.
hemşiresi de ne zaman gitsem (randevusuz da olsam) ilk fırsatta alıyor baştan söylüyor dr un hastası çok böyle olabilir ancak diye. çok acilse hemen alıyor diğer hastalara söyleyip de. eğer dr olmayacaksa önceden arıyorum ya randevu için, bana mutlaka söyleniyor şu saatte gelir die boşuna beklemiyorum yani.
kısacası önemli olan dr moral vermesi bizler bi de diğer hastalar gibi deiliz hassasız daha özenli olmaları lazım, benm dr bana ne olursa olsun asla çıkışmaz bol bol gülümser:) ben de hep gülümserim ve ona asla zorluk çıkarmam çnkü o bana iyi davranıyor. ama ters davransaydı heralde ben de iyi davranmazdım.
sıkma canını ve bence acilen değiştir doktorunu, çok önemli drla iletişim, nasıl doğum yapacak nasıl güveneceksin bu kadına sen? ama hst. yönetimi de sana destek olmayabilir, gene de haberdar etmen lazım hasta hakları diye bir şey var heralde.
neyse kızlar ben gidem de sağlık ocağına şu aşımı yaptıramda gelem oki hadi müsait olursam hemen damlarım zaten kendinize ii bakın tatlışlarrrrr :asigim:
aynen öle hemde ne bahanee delikafadulden:roflol::roflol::roflol: albeni bahanesi çooooooooooooookkkkk lülülülülülü boşver ya kaynanan bakcana yalnız daha eyü bee naniknanik
git annişinin şefkatli kollarına yiwrımmmmmmmmmm yerimseniben
benim anacığım daha genç neyseki opuyorumnanaktanbence de kimse kendi annen gibi olmaz bana da annem yardımcı olacak ben izinli olacam bu yık çalışmıorum annem de yazık çok yaşlı ama yanımda olcak onu yormam ama en azından akıl verir tecrübesi yeter bana valla ilk bebeğim ne de olsa. en ufak ateşlenmesinde telaşlanırım, heyecanlanırım:)))
aseba canım en azından geç olmadan kararını vermişsin daha doğumuna var eminim diğer dr da sana çok yard olacaktır.
aynen öle hemde ne bahanee delikafadulden
zaten burdada yapsam annem gelip bakacaktı evimde daha rahat olur diyodum ama anamın evinde de gayet rahat olurum ev tocaman odama öle duruyoo zatii oohh babişmde olcek yanımda ayy ne nazlanırım ama ben
benim anacığım daha genç neyseki opuyorumnanaktan
kıyamam iş yaptırmaya ama anacıım durmaz yerinde olmazsa 1-2 gün kadında çağırrım anneme yardım etmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?