nann noolmuş cerinin dötüne beeayy napıyon yaa nasıl oturyonn
aaaaaaaaaa çok sinirlendim şinci fallaaa kız gitmeyin bayan doktora bee nezaket 0 bi de doğumda neyin acaip acımasız oluolarmış erkekler hiç öle diill nazikler falla ben 1 kez bayan dr. gittim bidaha tövbeeeeebende cuma günü drla tartıştım saygısız kadına 3 defa oldu ayaklarım çok şişti diye gidiyorum 1. de izindeymiş kimse ilgilenmedi 2. de(salı günü gitmiştim) adanadaymış sekreterine sordum yarın geelyim diye çarşambada cumartesiye kadra öğleden sonra olmayacağını söledi bu hafta salı felan gidersem beli bulurmuşum
3. de cuma günü ben ayrıntılıya girdim ama renkli felan deildi bi dr vardı iyice inceledi kalp atışını felan ölçtü bende ve bebişte problem varmı diye baktı işte
dra sonucu göstermeye gittim salak sekreter sen bırak ben sonucu göstereyim çok kalabalık dedi bende şikayetim olduğunu söledim saat 7 ye kadar bekle gösterelim dedi
bende o kadra bekliyemiceiimi söledim ve bu dr ne zaman bi sorun için gelsem bulamıcağımı ve görüştürmezse bi daha gelmiceiimi söledim siz bilirsiniz dedi
neyse 1 hasta soora beni aldılar dr bana bi çıkıştı bende insanım 7/24 burda olmamı beklemeyin dedi
bende beklemiyorum ama sorunum olduğunda sizi bulamazsam ortadamı kalacam dedim salak dr bana terslenmekten sıkıntımın ne olduğunu bile sormadı bende ona sert çıktım ve bana böle konuşamazsn dedim çıkmadan öncede bana soruyoo neyin vardı diyee bende yok bişeyim verin sonucumu ben çıkıyorum dedim müdüre gittim ama yokmuş ve bu bir özel hastane dru gerekirse sağlık bakanlığına şikayet edecem ayy sinirim boşaldı odadan çıkınca başladım ağlamaya allahtan kocişim yanımdaydı
sizin bi sıkıntınız olsa dr gitseniz ve dru bulamasanız sizi başkasına yönlendirmeleri gerekmezmi veya dru arayıp bi sormaları hiiç bişe yapılmadı kadın bana çıkıştı bide başka dr gelip yerine bakamazmışş ve ben rica etseymişim dru arayın diye ararlarmış saçmalığa bak benim demem mi lazım ara dr diye tlf varsa kendileri arayıp bilgi vermeli diye düşünüyorum
sizler aynı durumda olsaydınız ne yapardınız haksızmıyım sizce
he falla ama beni görseydin sabahh ne kıvrak hareketlerle canımı zor kurtardımmAman çok gecmiş olsun, çok dikkatli olmak lazım valla eskisi kadar kıvrak degiliz artıkın:CüvCüv:
beniii adaaamm ..... görmemesi için kör olması lazımm nann koca göbek koca dött :kedi: falla beni gördü ve gaza bastı nannadam seni görmedi mi yoksa gördüde kaldırsın dötünü koşsun falan mı dedi acaba :1shok: ay allam ne insan bozması tipler dolaşıyo ortalıkta sen koru hepimiziiii :Saruboceq:
kızlar günaydın ............ benim birazcık canım sıkkın............:sinifsinif:
c.tesi dr ye gittim şeker yüklemesi testi yapıldı. aclık ( 12saat aç gitmiştim) 88 akabinde 50 ml glokoz içtim ve bir saat sonra tekrar kan alındı ve bu seferde sonuç 174 cıkmıştı ...... tabi ben sonuç için herhangi bir yorum yapamadığımdan hiçde öenmsemedim...ama bu gectiğimiz hafta hep şişdim gercektende elim ayaklarım bir acayipti... dr nin yanına girdim sonuca baktı ve oooooooooo çok yüksek dedi.:gitme::gitme: tabi ben o an gittim. haftaya tekrar ama bu sefer 100 mg içiceksin eğer gene sonuç boyle olursa özel diyet uygulayacağız . cunkü bu değer bir gebe için çok yüksek dedi.mirmirmirmir ama benim acayip moralim bozuldu...... sonra tansiyonuma baktı oda yüksel cıktısenağlama. ve sık sık tansiyonuna baktır yüksek yansıyonla karşılamşmayalım dedi.......eğer tansiyonun yüksek devam ederse haberin olsun dedi........ hadi birde tartıya cık dedi ... ama ben cıkmak istemiyorum cünkü oda yüksek cıkacak dedim:1no2: kilo bakımın dan değil aşırı şiş olduğumdan dolayı....... evet cıktım veeeeeeee 5 kilo almış göründüm resmen sinirden ağlıyacaktımmmm :gitme:.....inannın yediklerime dikkat ederim oyle greksiz şeyler yemem. ama işde meyve ve dondırmaya dayanamıyorum ....... onlarıda azartlammı soylediiiiii..........
sonra utrosona girdimmmmm . bebeğimim o mütüş görüntüsü beni kendime getirdi..:kedi:.. aytöre kokrma ama dedi dr o ara bana o kokrkma demesi yetti zaten........ :bbo:akılım cıktı bir an ... bebeğinin 1.5 hafta onden gidiyor dedi. ve şuan 1 kilo100 gram dedi ve bu haftasına göre baya kilolu dedi. bu bebeğinde 4 kilo ve üzeri dünyaya gelir dedi..........
kafam çok karıştı .... bebeğin kilolu olması sorun dedğil ama benim şu şeker işi ve 5 kilo almış olmam deli etii beni ........ sizlerin değerleri nasıl cıkmıştı...... yoksa ben çokmu abartıyıorum bu olayı....... güya bebeğe alaışveriş yapacaktık hiç canım istemedi efe biraz kem küm etti ama yorulduğıumu soyledim tamam dedim kuşummm........
kızlar günaydın ............ benim birazcık canım sıkkın............:sinifsinif:
c.tesi dr ye gittim şeker yüklemesi testi yapıldı. aclık ( 12saat aç gitmiştim) 88 akabinde 50 ml glokoz içtim ve bir saat sonra tekrar kan alındı ve bu seferde sonuç 174 cıkmıştı ...... tabi ben sonuç için herhangi bir yorum yapamadığımdan hiçde öenmsemedim...ama bu gectiğimiz hafta hep şişdim gercektende elim ayaklarım bir acayipti... dr nin yanına girdim sonuca baktı ve oooooooooo çok yüksek dedi.:gitme::gitme: tabi ben o an gittim. haftaya tekrar ama bu sefer 100 mg içiceksin eğer gene sonuç boyle olursa özel diyet uygulayacağız . cunkü bu değer bir gebe için çok yüksek dedi.mirmirmirmir ama benim acayip moralim bozuldu...... sonra tansiyonuma baktı oda yüksel cıktısenağlama. ve sık sık tansiyonuna baktır yüksek yansıyonla karşılamşmayalım dedi.......eğer tansiyonun yüksek devam ederse haberin olsun dedi........ hadi birde tartıya cık dedi ... ama ben cıkmak istemiyorum cünkü oda yüksek cıkacak dedim:1no2: kilo bakımın dan değil aşırı şiş olduğumdan dolayı....... evet cıktım veeeeeeee 5 kilo almış göründüm resmen sinirden ağlıyacaktımmmm :gitme:.....inannın yediklerime dikkat ederim oyle greksiz şeyler yemem. ama işde meyve ve dondırmaya dayanamıyorum ....... onlarıda azartlammı soylediiiiii..........
sonra utrosona girdimmmmm . bebeğimim o mütüş görüntüsü beni kendime getirdi..:kedi:.. aytöre kokrma ama dedi dr o ara bana o kokrkma demesi yetti zaten........ :bbo:akılım cıktı bir an ... bebeğinin 1.5 hafta onden gidiyor dedi. ve şuan 1 kilo100 gram dedi ve bu haftasına göre baya kilolu dedi. bu bebeğinde 4 kilo ve üzeri dünyaya gelir dedi..........
kafam çok karıştı .... bebeğin kilolu olması sorun dedğil ama benim şu şeker işi ve 5 kilo almış olmam deli etii beni ........ sizlerin değerleri nasıl cıkmıştı...... yoksa ben çokmu abartıyıorum bu olayı....... güya bebeğe alaışveriş yapacaktık hiç canım istemedi efe biraz kem küm etti ama yorulduğıumu soyledim tamam dedim kuşummm........
ayy canım yaa sıkma canını bak burdaki kızlardanda 100lük şeker yüklemesi yapılanlar oldu ama 100lük şekerleri iyi çıktı inşallah seninde öle olurkızlar günaydın ............ benim birazcık canım sıkkın............:sinifsinif:
canım ya benm annem 69 yaşındaben tekne kazıntısı olmuşum yazık annem beni 39unda mı ne doğurmuş.
asebacım en iyisi tahlillerin bizde de olması zaten, ben de hepsini tek tek dosyalıyorum. elimde bulunsun nolur nolmaz mesela ben memnunum doktorumdan ama belki şehir dışındayken acil bişey olursa die dosyalamıştım tedbirli olmakta fayda var
nann noolmuş cerinin dötüne bee
aaaaaaaaaa çok sinirlendim şinci fallaaa kız gitmeyin bayan doktora bee nezaket 0 bi de doğumda neyin acaip acımasız oluolarmış erkekler hiç öle diill nazikler falla ben 1 kez bayan dr. gittim bidaha tövbeeeee
canım yerinde olsam muhakkak şikayet ederim onu hastane md. ne 1 hasta kaçırdığını bilsinlerr hatta hastaneye doğumu sizde yapmaktan vazgeçtiğim gibi çevremdeki herkese de anlatıcam hatta int. d ki şikayet köşelerine de yazıcamm de kız..
he falla ama beni görseydin sabahh ne kıvrak hareketlerle canımı zor kurtardımm
beniii adaaamm ..... görmemesi için kör olması lazımm nann koca göbek koca dött :kedi: falla beni gördü ve gaza bastı nann
kıs ben de bi kadersizlik var ank. il geldiğim sene kızılayın en işlek cd. de at arabalı delimidir sarhoşmudur nedir biri kovaladıydı
falla helal olsun kıs k.valden çenesi ile adam öldürü demekki azmetse.... :roflol::roflol:ayy canım yaa sıkma canını bak burdaki kızlardanda 100lük şeker yüklemesi yapılanlar oldu ama 100lük şekerleri iyi çıktı inşallah seninde öle olur
ayy şişmekten kilo alımının artmasını iyi bilirim geçende 1 gün arayla tartıya çıktım ve 2 kilo gösteriyodu ama şişim inince geçti
benimde çok fazla şişiyoo dr gittim ama ilglenen bile olmadı tansiyonuma bende baktırıyorum arda ama normal çıkıyoo genelde
inşallah herşey normale girer canım yaaa
başka hastanelerde sonucu hiiç hastaya vermiyolar direk dra gönderiyolar sonucu
neyse benimki öle deildi bende dosyalamak ne demek cüzdanımda taşıyomm
kıvrak gacii seni
şikayet etcem zati ve kaynanama söledim o herkişe yayar bu durumu yandı o dr çünkü bizimkiler çook kalabalık bi sülale her gördüğüme anlatacam zatiii
bence o dr çook büyük bi hata yaptıı delikafadulden
cerin iğne yaptırmış dötü çokk ağrımiş oturamii
falla helal olsun kıs k.valden çenesi ile adam öldürü demekki azmetse.... :roflol::roflol:
iğne mi yapmışlar :1shok::1shok: anammmm
günaydın cnm sana da güzel bir gün dilerimmgünaydın kızlarr
yepyeni ve gğzelliklerle dolu birgün diliyorum hepinize
günaydın gıı zeytüünngünaydın herkese
ne örüyonuz bakem
cerin sanırım krizlerde geçmiş olsun gızzzz
beratefem geçmiş olsun cnm
sen dikket et kendine herşey düzelir moralini bozma
Kızlar ben gidiyom artıkın, belki bugün ben tekrar gelemem, bavul filan hazırlıycam nede olsa.
Lütfen bu gece benim için dua etmeyi unutmayın, ucaga bincem diye tırsıyom birazcık.........
Kızlar ben gidiyom artıkın, belki bugün ben tekrar gelemem, bavul filan hazırlıycam nede olsa.
Lütfen bu gece benim için dua etmeyi unutmayın, ucaga bincem diye tırsıyom birazcık.........
ayy canım yaa sıkma canını bak burdaki kızlardanda 100lük şeker yüklemesi yapılanlar oldu ama 100lük şekerleri iyi çıktı inşallah seninde öle olur
ayy şişmekten kilo alımının artmasını iyi bilirim geçende 1 gün arayla tartıya çıktım ve 2 kilo gösteriyodu ama şişim inince geçti
benimde çok fazla şişiyoo dr gittim ama ilglenen bile olmadı tansiyonuma bende baktırıyorum arda ama normal çıkıyoo genelde
inşallah herşey normale girer canım yaaa
başka hastanelerde sonucu hiiç hastaya vermiyolar direk dra gönderiyolar sonucu
neyse benimki öle deildi bende dosyalamak ne demek cüzdanımda taşıyomm
kıvrak gacii seni
şikayet etcem zati ve kaynanama söledim o herkişe yayar bu durumu yandı o dr çünkü bizimkiler çook kalabalık bi sülale her gördüğüme anlatacam zatiii
bence o dr çook büyük bi hata yaptıı delikafadulden
cerin iğne yaptırmış dötü çokk ağrımiş oturamii
hayırlı yolculuklar canımmKızlar ben gidiyom artıkın, belki bugün ben tekrar gelemem, bavul filan hazırlıycam nede olsa.
ayy gıı benim de ödem var hemde ben bayağı hissediyom o zaman bende ki ödem 10 kğ felan gelürr desene pislik karii ilgilenipte ölçse öğrenirdim iştegünaydın hanımlar beratefecim hiç korkma aynı durumu bende yaşadım. dr.a gittim tam 5 kilo almış görünüyorum dr naptın sen dedi zaten birde kilolu hamile kalmış görünüyordum oldummu sana duba şekerden şüphelendi 50 lik 148 çıktı 100 lük istedi amaben bu arada çok araştırdım 170 180 lerin üstünde çıkanların bile 100 lükleri düşük çıkabiliyor. 100 lüğü yaptırmadan önce 4 gün diyet yaptım hiç tatlı yemedim ama meyveden kısmadım. sonuç 100 lük gayet iyi çıktı sorun yok. kiloya gelincede bende çok aşırı şişiyordum dr.dan diyetisyene gitmek istediğimi söyledim ve beni yönlendirdi beni özel bir tartı ya çıkardılar sonuç vücudumda 6 kilo ödem olduğunu söledi ve sen böle nasıl dayanıyorsun bu seni çok rahatsız ediyor olmalı dedi. ve diyet verdi 1 hafta tam uydum çok ağır değil ama epey rahatlamış hissediyorum kendimi. şimdide dikkat etmeye çalışıyorum haftaya kontrole gidicem hiç sıkma canını tatlım ya bebişine yazık ben çok sıktım değmezmişv:1hug:
günaydın herkese
ne örüyonuz bakem
cerin sanırım krizlerde geçmiş olsun gızzzz
beratefem geçmiş olsun cnm
sen dikket et kendine herşey düzelir moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?