2009 Kasm Anneleri

ayy napıyon yaa nasıl oturyonn
nann noolmuş cerinin dötüne bee
aaaaaaaaaa çok sinirlendim şinci fallaaa kız gitmeyin bayan doktora bee nezaket 0 bi de doğumda neyin acaip acımasız oluolarmış erkekler hiç öle diill nazikler falla ben 1 kez bayan dr. gittim bidaha tövbeeeee
canım yerinde olsam muhakkak şikayet ederim onu hastane md. ne 1 hasta kaçırdığını bilsinlerr hatta hastaneye doğumu sizde yapmaktan vazgeçtiğim gibi çevremdeki herkese de anlatıcam hatta int. d ki şikayet köşelerine de yazıcamm de kız..
Aman çok gecmiş olsun, çok dikkatli olmak lazım valla eskisi kadar kıvrak degiliz artıkın:CüvCüv:
he falla ama beni görseydin sabahh ne kıvrak hareketlerle canımı zor kurtardımm
adam seni görmedi mi yoksa gördüde kaldırsın dötünü koşsun falan mı dedi acaba :1shok: ay allam ne insan bozması tipler dolaşıyo ortalıkta sen koru hepimiziiii :Saruboceq:
beniii adaaamm ..... görmemesi için kör olması lazımm nann koca göbek koca dött :kedi: falla beni gördü ve gaza bastı nann
kıs ben de bi kadersizlik var ank. il geldiğim sene kızılayın en işlek cd. de at arabalı delimidir sarhoşmudur nedir biri kovaladıydı

canısı üzme kendini benimde yüksek çıktı şeker 100 mg yükleme yapıldı cumartesi sonucu bekliyom benim bi arkadaşımın daha da yüksekti hatta dr. erken doğum riskin falan var dedi maşallah hiçbi aksilik olmadan tam zamanında doğurdu herşeyin başı moral sadece yediklerimize dikkat edicez o kadar

canım bence boşuna korkuyosun dr önemli değil dediyse güvenmelisin.
ben de en son gidişimde 4 kilo almıştım dr bana da dikkat et dedi bisürü şeyi azaltmamı söyledi ama ben bi tek ekmeği azalttım:) banane canım ne istiyorsa yiyorum alırsam alırım vercem nasılsa
bu arada şeker yüklemesi için de wannada da benzer bi durum vardı biliyosun başka hamileler de var şekeri yüksek çıkan, olabiliyo işte. birazcık dikkat edersen bebeğin sapasağlam doğacak inan buna.
bak bebeğin de iyiymiş gelişimi de iyiymiş, benim bebek için de dr ilerden gidiyor gelişimi dedi hem de 2 hafta ama ben hiç moral bozmadım oh benm oğluşum da tosuncuk mu olcakmış die seviyorum onu:) gelişiminin ilerden gitmesinin değişik sebepleri olabilirmiş : üstüne görmüş ve sat ı yanlış hesaplamış olabilirsin, ultrason yanlış ölçebilir, veya gerçekten de tosuncuk bi bebeğimiz oalcak olabilir, bu çok normalmiş merak etme.
bence moralini hiç bozma her şey yolunda. olmasa dr mutlaka söylerdi.

ayy canım yaa sıkma canını bak burdaki kızlardanda 100lük şeker yüklemesi yapılanlar oldu ama 100lük şekerleri iyi çıktı inşallah seninde öle olur
ayy şişmekten kilo alımının artmasını iyi bilirim geçende 1 gün arayla tartıya çıktım ve 2 kilo gösteriyodu ama şişim inince geçti
benimde çok fazla şişiyoo dr gittim ama ilglenen bile olmadı tansiyonuma bende baktırıyorum arda ama normal çıkıyoo genelde
inşallah herşey normale girer canım yaaa

başka hastanelerde sonucu hiiç hastaya vermiyolar direk dra gönderiyolar sonucu
neyse benimki öle deildi bende dosyalamak ne demek cüzdanımda taşıyomm

kıvrak gacii seni
şikayet etcem zati ve kaynanama söledim o herkişe yayar bu durumu yandı o dr çünkü bizimkiler çook kalabalık bi sülale her gördüğüme anlatacam zatiii
bence o dr çook büyük bi hata yaptıı delikafadulden

cerin iğne yaptırmış dötü çokk ağrımiş oturamii

Hiç üzme kendini, bir sürü kişinin şekeri yüksek cıkabiliyor, sadece yediklerine dikkat emen gerekiyor ve gereken özeni gösterirsende hiçbir kötü sonuc doğurmuyor. Hem bak nispeten iyi birseyde sayılır iyi tarafından düşün, böylelikle bundan sonra cok kiloda almazsın:))

falla helal olsun kıs k.valden çenesi ile adam öldürü demekki azmetse.... :roflol::roflol:

iğne mi yapmışlar :1shok::1shok: anammmm

günaydın herkese
ne örüyonuz bakem
cerin sanırım krizlerde geçmiş olsun gızzzz
beratefem geçmiş olsun cnm
sen dikket et kendine herşey düzelir moralini bozma

beratefe hiçüzülme canım biraz diyetle toparlarsın benide ebe korkuttu bu çocuk şimdii 1.226 grm nasıl doğuracan 4 buçuk kiloyu geçer dedii burdaki çoğu arkadaşın bebeğide benimle yakındıı moralini bozma canımlmaz:

Kızlar ben gidiyom artıkın, belki bugün ben tekrar gelemem, bavul filan hazırlıycam nede olsa.
Lütfen bu gece benim için dua etmeyi unutmayın, ucaga bincem diye tırsıyom birazcık.........

günaydın kızlarr
yepyeni ve gğzelliklerle dolu birgün diliyorum hepinize
günaydın cnm sana da güzel bir gün dilerimm
günaydın herkese
ne örüyonuz bakem
cerin sanırım krizlerde geçmiş olsun gızzzz
beratefem geçmiş olsun cnm
sen dikket et kendine herşey düzelir moralini bozma
günaydın gıı zeytüünn

günaydın hanımlar beratefecim hiç korkma aynı durumu bende yaşadım. dr.a gittim tam 5 kilo almış görünüyorum dr naptın sen dedi zaten birde kilolu hamile kalmış görünüyordum oldummu sana duba şekerden şüphelendi 50 lik 148 çıktı 100 lük istedi amaben bu arada çok araştırdım 170 180 lerin üstünde çıkanların bile 100 lükleri düşük çıkabiliyor. 100 lüğü yaptırmadan önce 4 gün diyet yaptım hiç tatlı yemedim ama meyveden kısmadım. sonuç 100 lük gayet iyi çıktı sorun yok. kiloya gelincede bende çok aşırı şişiyordum dr.dan diyetisyene gitmek istediğimi söyledim ve beni yönlendirdi beni özel bir tartı ya çıkardılar sonuç vücudumda 6 kilo ödem olduğunu söledi ve sen böle nasıl dayanıyorsun bu seni çok rahatsız ediyor olmalı dedi. ve diyet verdi 1 hafta tam uydum çok ağır değil ama epey rahatlamış hissediyorum kendimi. şimdide dikkat etmeye çalışıyorum haftaya kontrole gidicem hiç sıkma canını tatlım ya bebişine yazık ben çok sıktım değmezmişv:1hug:

Kızlar ben gidiyom artıkın, belki bugün ben tekrar gelemem, bavul filan hazırlıycam nede olsa.
Lütfen bu gece benim için dua etmeyi unutmayın, ucaga bincem diye tırsıyom birazcık.........

canım iyi yolculuklar sana uçağa binmeden kendini rahatlatmak için ayetel kürsi biliyosan oku rahatlarsın kuş gibii anlamadan gidersin inşş

canım hayırlı yolculuklar bu arada buraya geldiğinde dr.umuz aynı olucak sanırım. bende gökmen iyigüne başladım. kendine ve meleğine a.s. iyi bak dualarımız seninle

valla benm hast.de bi tane sonucu bana bi tanesini de doktora veriyolar dr hatta bana sakla dedi:)

hayırlı yolculuklar canımm

ayy gıı benim de ödem var hemde ben bayağı hissediyom o zaman bende ki ödem 10 kğ felan gelürr desene pislik karii ilgilenipte ölçse öğrenirdim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…