benimde takıntım bayan olması yönünde bu 2. drumdu 1. doktora 1 defa gittim ve bitti zatenay kıyamam sana ben 6 ayda 7 dr değiştirdim canım benim yaşadıklarının ne demek olduğunu en iyi ben bilirim. benim bayan olucak diye bir takıntım var hep o şekide ve tavsiye üzerine gittim sözüm ona en son gittiğim okadar çığrımdan çıkardıki anlatamam kendisinde dosyam bile yoktu benim ki olduğumu nezamandır ona gittiğimi bile bilmiyor kadın dosyada tutmuyor sen ne dersen o ve hepsi özel hastane idi ayrıca en sonunda ayrıntılıda bir dr. risk gördü ve sonunda bu dr.a gideyim dedim riskli gebeliklerde uzman korku sebebiyle gittim anlıyacağın bu beni rrahatlattı ve ertesi gün gittiğim atıl yüksel hocada ki kendisi türkiyedeki en iyi proflardandır gökmen beyin söylediklerinin aynısı nı söyleyince dedimki kızım bütün düşüncelerini def et önce sağlık önce meleğin gözümü karartıp erkek dr.a devam etmeye başladım diceksinki nasıl işte öle dıoğumu düşününce bile strese giriyorum ama bu ana kadar beni ve bebğimi önemseyen hiçbir dr.la karşılaşmamıştım bir an önce dr u değiştir dr.a güvenmek okadar önemliymişki onu anladım ay çok uzun yazmışım özür :1hug:
kızlar dün öle yoruldumki bebişimizin odasına badana falan yaptık gerci ben annemin yaptıgı işin onda birini bile yapmadım ama
aksamda kayınvaldemler yemege geldiler yemekti cay faslıydı falan derken dahada yoruldum
aksam kasıklarıma ve belime bir agrı girdiki ben kesin doguruyorum dedirtti bana
5 dakikaya yakın sürdü
amann diyeyim kendinizi cok yormayın
kızlar dün öle yoruldumki bebişimizin odasına badana falan yaptık gerci ben annemin yaptıgı işin onda birini bile yapmadım ama
aksamda kayınvaldemler yemege geldiler yemekti cay faslıydı falan derken dahada yoruldum
aksam kasıklarıma ve belime bir agrı girdiki ben kesin doguruyorum dedirtti bana
5 dakikaya yakın sürdü
amann diyeyim kendinizi cok yormayın
kedi79 canım ne kötü şeyler yaşamışsın ama en azından şimdi için rahat
ben de erkek doktora daha çok güveniyorum ndense kadınlar biraz kaprisli oluyor bizim kaprislerimizi de çekemiyorlar valla.:) biz de bi nazlı oluyoruz ki. :)))
valla benm dr ultrasonda keseyi ilk gördüğünde çocuk gibi sevinmişti 2 yıldır istediğimizi söylemiştim muayeneye başlarken:) bizden çok dr sevindi valla.
bilg.na da benimle ilgili her ayrıntıyı mutlaka kaydediyor sanırım orda da bi dosyam var üstelik ben koridorda sıramı beklerken veya danışmada yazılırken hemşiresi beni görünce hemen adımla hitap ediyor nasılsın bize mi geldin filan diyor adımı hatırlıyor ya var mı ötesi:)
Allahıma bin şükür çok memnunum
ay inaşşalh canım düşük cıksında içim rahatlasın benimde......canısı üzme kendini benimde yüksek çıktı şeker 100 mg yükleme yapıldı cumartesi sonucu bekliyom benim bi arkadaşımın daha da yüksekti hatta dr. erken doğum riskin falan var dedi maşallah hiçbi aksilik olmadan tam zamanında doğurdu herşeyin başı moral sadece yediklerimize dikkat edicez o kadar
yok canım adet tarihimi felan biliyorum hatda hamile kaldığım günü bile biliyorum desem abartmış olmam dimi :kedi:. ...... benim ilk oğlumda 8 aylık dünyaya geldi ve 3.900 olark doğru aslında lışkınım ama dr oyle diyince kokrtum ............acıkcası ...canım bence boşuna korkuyosun dr önemli değil dediyse güvenmelisin.
ben de en son gidişimde 4 kilo almıştım dr bana da dikkat et dedi bisürü şeyi azaltmamı söyledi ama ben bi tek ekmeği azalttım:) banane canım ne istiyorsa yiyorum alırsam alırım vercem nasılsa
bu arada şeker yüklemesi için de wannada da benzer bi durum vardı biliyosun başka hamileler de var şekeri yüksek çıkan, olabiliyo işte. birazcık dikkat edersen bebeğin sapasağlam doğacak inan buna.
bak bebeğin de iyiymiş gelişimi de iyiymiş, benim bebek için de dr ilerden gidiyor gelişimi dedi hem de 2 hafta ama ben hiç moral bozmadım oh benm oğluşum da tosuncuk mu olcakmış die seviyorum onu:) gelişiminin ilerden gitmesinin değişik sebepleri olabilirmiş : üstüne görmüş ve sat ı yanlış hesaplamış olabilirsin, ultrason yanlış ölçebilir, veya gerçekten de tosuncuk bi bebeğimiz oalcak olabilir, bu çok normalmiş merak etme.
bence moralini hiç bozma her şey yolunda. olmasa dr mutlaka söylerdi.
evet zaten dr bile dedi çok şüşmişsin kiloda ondan görünüyor dedi ama ben 55 hamile kaldım yani kilolu feland eğildim birden 5 kilo duyunca öğğğğğğ oldumayy canım yaa sıkma canını bak burdaki kızlardanda 100lük şeker yüklemesi yapılanlar oldu ama 100lük şekerleri iyi çıktı inşallah seninde öle olur
ayy şişmekten kilo alımının artmasını iyi bilirim geçende 1 gün arayla tartıya çıktım ve 2 kilo gösteriyodu ama şişim inince geçti
benimde çok fazla şişiyoo dr gittim ama ilglenen bile olmadı tansiyonuma bende baktırıyorum arda ama normal çıkıyoo genelde
inşallah herşey normale girer canım yaaa
evet ya bak bu kısmı düşünmemiştimzemuszemusHiç üzme kendini, bir sürü kişinin şekeri yüksek cıkabiliyor, sadece yediklerine dikkat emen gerekiyor ve gereken özeni gösterirsende hiçbir kötü sonuc doğurmuyor. Hem bak nispeten iyi birseyde sayılır iyi tarafından düşün, böylelikle bundan sonra cok kiloda almazsın:))
saol şeker .....günaydın herkese
ne örüyonuz bakem
cerin sanırım krizlerde geçmiş olsun gızzzz
beratefem geçmiş olsun cnm
sen dikket et kendine herşey düzelir moralini bozma
banada oyle dedi 4 kilomın üstünde dogar dediberatefe hiçüzülme canım biraz diyetle toparlarsın benide ebe korkuttu bu çocuk şimdii 1.226 grm nasıl doğuracan 4 buçuk kiloyu geçer dedii burdaki çoğu arkadaşın bebeğide benimle yakındıı moralini bozma canımlmaz:
evet canım bvende daha dikkali olucam bundan sonra ama şu çilolata içi beni fazlasıyla bozuyor dayanamıyıorum ya çilolatayagünaydın hanımlar beratefecim hiç korkma aynı durumu bende yaşadım. dr.a gittim tam 5 kilo almış görünüyorum dr naptın sen dedi zaten birde kilolu hamile kalmış görünüyordum oldummu sana duba şekerden şüphelendi 50 lik 148 çıktı 100 lük istedi amaben bu arada çok araştırdım 170 180 lerin üstünde çıkanların bile 100 lükleri düşük çıkabiliyor. 100 lüğü yaptırmadan önce 4 gün diyet yaptım hiç tatlı yemedim ama meyveden kısmadım. sonuç 100 lük gayet iyi çıktı sorun yok. kiloya gelincede bende çok aşırı şişiyordum dr.dan diyetisyene gitmek istediğimi söyledim ve beni yönlendirdi beni özel bir tartı ya çıkardılar sonuç vücudumda 6 kilo ödem olduğunu söledi ve sen böle nasıl dayanıyorsun bu seni çok rahatsız ediyor olmalı dedi. ve diyet verdi 1 hafta tam uydum çok ağır değil ama epey rahatlamış hissediyorum kendimi. şimdide dikkat etmeye çalışıyorum haftaya kontrole gidicem hiç sıkma canını tatlım ya bebişine yazık ben çok sıktım değmezmişv:1hug:
teşekkürşer arkadaşım çok saolberatefem gecmiş olsun canımm sıkma canını hersey yoluna girecektir moral bozuklugu yok
süperrrrrrrrrrrr benimde cıkar inşallah oyle mafoldumbenkızlaaarrrrr 100 mg şeker yüklemem normal sınırlar içinde çıkmışşşş holleyyyy
diikkatli ol canım yorma sende kendini fazla işte badana yapmışsınız ne işi var k.validenlerin sizde yemekte
sorma canım ya kaç gündür annem bana geldiğinden beri hiç oturmadık doğru dürüst ben de çok yorulmuşum dinlenemedim bi türlü daha da usta bekliyorum 3 gündür her şey ortada sinirlerim de bozuluyo böyle bide bugün gene yatılı misafirim gelcek evi temizlemem lazımdı ya ama benim de dün gece kasıklarımızın ordaki kemik var ya o çok ağrıdı sağdan sola dönemedim valla uyuyamadım gene çatı açılıyor heralde öyle bişi apış arası gibi tam tarif edemiyorum of ne zor ama normal heralde bu tür ağrılar ama dinlenicem inş. şu aptal ustalar bi gelseydi valla moral kalmadı bende
bende oturma odasına toparladım herbişeyi
yerleri parke yaptırıcaz
ne zaman gelirler bakalım artık
bebegin esyaları falan hep posetlerde
bir yıgın poset kalabalıgı
odanın kapısını kapattım gordukce sinirlerim bozuluyo
sende dikkat et kendine benimde ilk defa böle bir agrım oldu umarım sık sık olmaz
canım valla bu ayda normal olabilir ilk hamilelikte vücut da uyum sağlamaya çalışıyor ya.
benim mutfak dolapları boşaldı kombi arızalı 3 gün geçti daha usta teşrif etmedi. bugün gelcekmiş sözde. daha da piyasada yok. mutfak dandini gibi girilmiyo
salonda çamaşırlar asılı asacak başka yerim kalmadı
annemler bende onların yatak odasında tarhana duruyor tarhana yapmıştık:)
oturma odasına erişteleri yaydık salçayı koyduk :) bide bebek beşiği duruyo orda, eski bilg. da toplu ortada duruyo kontrol edicem vericez birine
benm yatak odamda da açıkta ütü masası duruyo ütü yaptım kaldırcam ama nereye kaldırcam kafayı yicem:)
usta gelmediğinden temizliğe de girişemiyorum çünkü kombiden dolayı mutfağın yarısına kadar su taşıyo mutfak halısını da balkona çıkardık mecburen kurutmaya çalışıyoruz ama balkonum güneş görmüyo maalesef.
bide bi tane daha misafirim gelcek ama elimden gelen bişi yok eğer usta gelmezse biradan kalkıp mutfağı toparlıcam ve temizliğe başlıcam keyfi bilir yetti canıma bu dağınıklık.
sana da kolay gelsin kenya valla zor iş. benim kociş kombiye pek gıcık oluyo geçen kış zırt pırt bozuldu eylül gibi bi yakıp deniycek bozulursa gene taşıncaz bide taşınma işi çıkacak başıma 7. ayda ama hayırlısı diyorum napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?