2009 Kasm Anneleri

kızlar dün öle yoruldumki bebişimizin odasına badana falan yaptık gerci ben annemin yaptıgı işin onda birini bile yapmadım ama
aksamda kayınvaldemler yemege geldiler yemekti cay faslıydı falan derken dahada yoruldum
aksam kasıklarıma ve belime bir agrı girdiki ben kesin doguruyorum dedirtti bana
5 dakikaya yakın sürdü
amann diyeyim kendinizi cok yormayın

kedi79 canım ne kötü şeyler yaşamışsın ama en azından şimdi için rahat
ben de erkek doktora daha çok güveniyorum ndense kadınlar biraz kaprisli oluyor bizim kaprislerimizi de çekemiyorlar valla.:) biz de bi nazlı oluyoruz ki. :)))
valla benm dr ultrasonda keseyi ilk gördüğünde çocuk gibi sevinmişti 2 yıldır istediğimizi söylemiştim muayeneye başlarken:) bizden çok dr sevindi valla.
bilg.na da benimle ilgili her ayrıntıyı mutlaka kaydediyor sanırım orda da bi dosyam var üstelik ben koridorda sıramı beklerken veya danışmada yazılırken hemşiresi beni görünce hemen adımla hitap ediyor nasılsın bize mi geldin filan diyor adımı hatırlıyor ya var mı ötesi:)
Allahıma bin şükür çok memnunum

benimde takıntım bayan olması yönünde bu 2. drumdu 1. doktora 1 defa gittim ve bitti zaten
bu yeni başlayacağımda bayan ama insan gibi dr tanıdıkta olunca daha iyi ilgileniyoo
eğer benimde bu gideceğim dr aile dostumuz felan olmasaydı erkek doktor kadın dr farketmez diyecektim
erkekler kadın doğumda daha başarılı kadınların kendisinde de olan bi durum olduğu için çok fazla ilgilenmiyolar

diikkatli ol canım yorma sende kendini fazla işte badana yapmışsınız ne işi var k.validenlerin sizde yemekte

sorma canım ya kaç gündür annem bana geldiğinden beri hiç oturmadık doğru dürüst ben de çok yorulmuşum dinlenemedim bi türlü daha da usta bekliyorum 3 gündür her şey ortada sinirlerim de bozuluyo böyle bide bugün gene yatılı misafirim gelcek evi temizlemem lazımdı ya ama benim de dün gece kasıklarımızın ordaki kemik var ya o çok ağrıdı sağdan sola dönemedim valla uyuyamadım gene çatı açılıyor heralde öyle bişi apış arası gibi tam tarif edemiyorum of ne zor ama normal heralde bu tür ağrılar ama dinlenicem inş. şu aptal ustalar bi gelseydi valla moral kalmadı bende

canım ya dimi ama dr.a güvenmek ne güzel şeymiş ben bunu anca 6 ayda yaşadım ve bir korkuyla gittim benimle 1 ssaat ilgilendi tahlil sonuçlarımı hastalarınınkilerle bile karşılaştırığ gösterdi sırf rahatlatmak için Allah razı olsun. güvenmeden olmuyor muş çok iyi anladım evime çok uzak ama umarım doğumada yetişirim. ben avrupadayım dr. anadoluda umarım benim ufaklık iş çıkış saatinde falan gelmeye kalkmaz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay inaşşalh canım düşük cıksında içim rahatlasın benimde......

yok canım adet tarihimi felan biliyorum hatda hamile kaldığım günü bile biliyorum desem abartmış olmam dimi :kedi:. ...... benim ilk oğlumda 8 aylık dünyaya geldi ve 3.900 olark doğru aslında lışkınım ama dr oyle diyince kokrtum ............acıkcası ...
evet zaten dr bile dedi çok şüşmişsin kiloda ondan görünüyor dedi ama ben 55 hamile kaldım yani kilolu feland eğildim birden 5 kilo duyunca öğğğğğğ oldum
evet ya bak bu kısmı düşünmemiştimzemuszemus

günaydın herkese
ne örüyonuz bakem
cerin sanırım krizlerde geçmiş olsun gızzzz
beratefem geçmiş olsun cnm
sen dikket et kendine herşey düzelir moralini bozma
saol şeker .....

banada oyle dedi 4 kilomın üstünde dogar dedi

evet canım bvende daha dikkali olucam bundan sonra ama şu çilolata içi beni fazlasıyla bozuyor dayanamıyıorum ya çilolataya lmaz:
beratefem gecmiş olsun canımm sıkma canını hersey yoluna girecektir moral bozuklugu yok
teşekkürşer arkadaşım çok saol

kızlaaarrrrr 100 mg şeker yüklemem normal sınırlar içinde çıkmışşşş holleyyyy
süperrrrrrrrrrrr benimde cıkar inşallah oyle mafoldumben

bende oturma odasına toparladım herbişeyi
yerleri parke yaptırıcaz
ne zaman gelirler bakalım artık
bebegin esyaları falan hep posetlerde
bir yıgın poset kalabalıgı
odanın kapısını kapattım gordukce sinirlerim bozuluyo
sende dikkat et kendine benimde ilk defa böle bir agrım oldu umarım sık sık olmaz

kedi79 merak etme canım özellikle ilk doğumsa hemen olmuyomuş:) kaç saat sancı çekicez:) yetişiriz merak etme benim ablam ilkinde virajlı bozuk bi yoldan 3-4 saat gitmişti hast.ye ulaşmak için, ile gitmişti de doğuma:))) en az 6 saat sürecek yetişirz inş.

beratefe diğer sebepler de olabilir, ben üstüne gördüğümü düşünüyorum annem de hamile kaldığını anlayamıyormuş ablam da son hamileliğinde 4 ay regl olmaya devam etmiş eğer genetik bişeyse bu, bende de olmuş olabilir bebek tahminimden erken doğabilir aslında tam vaktinde olacak da ben erken sanacağım:)

inşallah şekercik hayırlısı Allahtan ne diyelim. benim artık iş başına dönemem lazım malum p.tesi üstelik geçici vergilerde yaklaştı :-((( çalışmam gerek.. kendinize vve meleklerinize iyi bakın sevgiler....a.s.

canım valla bu ayda normal olabilir ilk hamilelikte vücut da uyum sağlamaya çalışıyor ya.

benim mutfak dolapları boşaldı kombi arızalı 3 gün geçti daha usta teşrif etmedi. bugün gelcekmiş sözde. daha da piyasada yok. mutfak dandini gibi girilmiyo

salonda çamaşırlar asılı asacak başka yerim kalmadı

annemler bende onların yatak odasında tarhana duruyor tarhana yapmıştık:)

oturma odasına erişteleri yaydık salçayı koyduk :) bide bebek beşiği duruyo orda, eski bilg. da toplu ortada duruyo kontrol edicem vericez birine

benm yatak odamda da açıkta ütü masası duruyo ütü yaptım kaldırcam ama nereye kaldırcam kafayı yicem:)

usta gelmediğinden temizliğe de girişemiyorum çünkü kombiden dolayı mutfağın yarısına kadar su taşıyo mutfak halısını da balkona çıkardık mecburen kurutmaya çalışıyoruz ama balkonum güneş görmüyo maalesef.

bide bi tane daha misafirim gelcek ama elimden gelen bişi yok eğer usta gelmezse biradan kalkıp mutfağı toparlıcam ve temizliğe başlıcam keyfi bilir yetti canıma bu dağınıklık.

sana da kolay gelsin kenya valla zor iş. benim kociş kombiye pek gıcık oluyo geçen kış zırt pırt bozuldu eylül gibi bi yakıp deniycek bozulursa gene taşıncaz bide taşınma işi çıkacak başıma 7. ayda ama hayırlısı diyorum napiim

selam kıslar ya moralim çok bozuk 2.tetenoz için sağlık ocağına gittim,bide tartıldım ve 3 buçuk kilo almışım hemşirede biraz fazla almışın dedi halbuki çok iyi gidiyordum niye böle olduki bir ayda:kedi:bide bu hafta içi doktor kontrolüm var yaaa şimdi hiç gitmek istemiyorum doktordan yicem azarımafoldumben

annam ben hiç yakınmayım bacım walla senin işler bayagı bi fazlaymıs misafir neden geliyoki hadi annen sana yardım ediyordurda diğer misafir :uhm:
inş. tasınmak durumunda kalmazsın Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

kendimce ben de bu ay 4 kilo almışım birden bire ben de anlamadım ama üzülme sanırım bu ayda biraz fazlaca alınıyo gene de ben ekmeği kıstım bi tek kahvaltıda yiyorum akşamları bazen hiç ekmek yemiyorum ama tatlımı da ihmal etmiyorum napim canım çekiyo.
ben de şimdiye dek 6 kilo aldıydım birden 4 kilo daha alınca oldumu şimdiden 10 kilo ama bebek sağlıklıysa napalım veririz sonra zaten
dr en azında bi şey önerir benmki hamur işini makarnayı pilavı ekmeği azalt dedi bende hemen hiç yemiyorum
bence bünye meselesi bi de. inş bundan sonra çok almayız sıkma kendini inş dikkat edersek normale döner istemesek de her ay 2 kilo almaya devam edicez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…