2009 Kasm Anneleri

günaydın kenyaaa
günydn karazeytin ne etçez bildiğin gibi laflıyoruz işte
iyi yolculuklar mart09 korkma hiç dr izin vermiştir zaten sana:)
valla kızlar ben hamile kaldığımdan beri nazardan korktuğum için (burda fesat insan çok da) cevşen taşıyorum mutlaka nazar boncuğu takıyorum size de tavsiye ederim.

martcım hayırlı yolculuklar dilerim canım kendine dikkat ett ayetel kürsi oku ve eğer korkuyorsan mümkünse uyu

canım hayırlı yolculuklar bu arada buraya geldiğinde dr.umuz aynı olucak sanırım. bende gökmen iyigüne başladım. kendine ve meleğine a.s. iyi bak dualarımız seninle

Aaaa ben çok memnunum Gökmen Beyden, valla buradan bile kendisine telefon actım, mail attım ve hepsine cevapta aldım. Yarına randevum var bakalım ne diycek...

Herkese coooook tesekkür ediyorum, kendinize ve bebişlere iyi bakınturkbayragi:teytey:

günaydın kızlar..

geçmiş olsun canım... çok sinir bozucu bir durum olmuş gerçekten ... haklısın bence

hayırlı yolculuklar canımm

ayy gıı benim de ödem var hemde ben bayağı hissediyom o zaman bende ki ödem 10 kğ felan gelürr desene pislik karii ilgilenipte ölçse öğrenirdim işte

benim ayak bileklerimde akşamüstleri boğumlar oluşmaya başlıyordu canım ya. durum okadar vahimdi. gerçi hala oturarak namaz kılabiliyorum anca ama bunada şükür yürürken zorlanmıyorum en azından

cevsen tamamda nazar boncuguna ben inanmıyorum canım yaa batıl inanç bu hergün mutlaka üzrime ayetel kürsiyi okuyup öyle cıkarım dısarı bence en güzel emniyet kemerimiz bu

kesinlikle aradığımda cevap veremezse kim olduğunu bilmesen bile geri dönüp arıyor hemde her seferinde gerçekten güven veriyor canım. bende haftaya tekrar gidicem kısmetse.

valla benm hast.de bi tane sonucu bana bi tanesini de doktora veriyolar dr hatta bana sakla dedi:)
ne güzelmiş senin dr da hastane

geçmiş olsun canım... çok sinir bozucu bir durum olmuş gerçekten ... haklısın bence
günaydın canımm evet bayağı bi isnr bozdu ama düzeldim eyseki

benim ayak bileklerimde akşamüstleri boğumlar oluşmaya başlıyordu canım ya. durum okadar vahimdi. gerçi hala oturarak namaz kılabiliyorum anca ama bunada şükür yürürken zorlanmıyorum en azından
benim ayağımın üstü balon gibi oluyoo
bazen bileklerimde şişyo çok rahatsızlık verici bi durum yaa
inş bi sorun çıkmaz bende bu salak dr yüsünden
Allah korusun bişe olursa öldürrüm ben o karıyı

kızlaaarrrrr 100 mg şeker yüklemem normal sınırlar içinde çıkmışşşş holleyyyy

gözün aydınn canımm darısı bütün sonuç bekleyenlere inşallah

cevsen tamamda nazar boncuguna ben inanmıyorum canım yaa batıl inanç bu hergün mutlaka üzrime ayetel kürsiyi okuyup öyle cıkarım dısarı bence en güzel emniyet kemerimiz bu

valla ben her ihtimale karşı hepsini birden kullanıyorum acayip gözüm korkuyo burdaki fesat karılardan:) zaten bindebir dışarı çıkıyorum, sonuçta Allaha emanetiz

kesinlikle aradığımda cevap veremezse kim olduğunu bilmesen bile geri dönüp arıyor hemde her seferinde gerçekten güven veriyor canım. bende haftaya tekrar gidicem kısmetse.

yaww nispetmi yapıyonuz yaa ben ayağına kadar gideyom bulamayom
buluncada görüşemeyom soorada artislik yapıyoo benim dr
sizinkiler bide geri dönüp tekrar mı arıyo :gitme: mafoldumben

günaydın kızlar 2 gündür hem ıs hem düğündü eglencezydı derken çok yoruldum siz nasılsınız :lepi:
bu arada ogluşuma dün 2 tane şort aldım foto eklemesını bılen ve sabırlı bir arkadaş bna ögretsinde koyayım fotoları
eeee ogluma alıpda kenyacımın cimcimesine almammı onada etek begendım ordan umarım kenyada begenır bana cok cıcı geldı

valla ben her ihtimale karşı hepsini birden kullanıyorum acayip gözüm korkuyo burdaki fesat karılardan:) zaten bindebir dışarı çıkıyorum, sonuçta Allaha emanetiz

ben evden ayetel kürsi okumadan normalde de çıkmam zatii
felak ve nas surelerini okuyabilirsiniz nazar için
ben bi kalabalığa felan girdiğimde aklıma gelirse hemen okurum
cevşenim ve boncuğum yok ama dua okumadığımda yataktan bile zor kalktığımı bilirm

hosgeldin tatlımmm
foto eklemesini bende beceremiyom yaa :çok üzgünüm:
benim kızımın hiç eteği yoktu canliz teyzesi alırdı begenemezmiyiz opuyorumnanaktan

yaww nispetmi yapıyonuz yaa ben ayağına kadar gideyom bulamayom
buluncada görüşemeyom soorada artislik yapıyoo benim dr
sizinkiler bide geri dönüp tekrar mı arıyo :gitme: mafoldumben

ay kıyamam sana ben 6 ayda 7 dr değiştirdim canım benim yaşadıklarının ne demek olduğunu en iyi ben bilirim. benim bayan olucak diye bir takıntım var hep o şekide ve tavsiye üzerine gittim sözüm ona en son gittiğim okadar çığrımdan çıkardıki anlatamam kendisinde dosyam bile yoktu benim ki olduğumu nezamandır ona gittiğimi bile bilmiyor kadın dosyada tutmuyor sen ne dersen o ve hepsi özel hastane idi ayrıca en sonunda ayrıntılıda bir dr. risk gördü ve sonunda bu dr.a gideyim dedim riskli gebeliklerde uzman korku sebebiyle gittim anlıyacağın bu beni rrahatlattı ve ertesi gün gittiğim atıl yüksel hocada ki kendisi türkiyedeki en iyi proflardandır gökmen beyin söylediklerinin aynısı nı söyleyince dedimki kızım bütün düşüncelerini def et önce sağlık önce meleğin gözümü karartıp erkek dr.a devam etmeye başladım diceksinki nasıl işte öle dıoğumu düşününce bile strese giriyorum ama bu ana kadar beni ve bebğimi önemseyen hiçbir dr.la karşılaşmamıştım bir an önce dr u değiştir dr.a güvenmek okadar önemliymişki onu anladım ay çok uzun yazmışım özür :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…