canım hayırlı yolculuklar bu arada buraya geldiğinde dr.umuz aynı olucak sanırım. bende gökmen iyigüne başladım. kendine ve meleğine a.s. iyi bak dualarımız seninle
bende cuma günü drla tartıştım saygısız kadına 3 defa oldu ayaklarım çok şişti diye gidiyorum 1. de izindeymiş kimse ilgilenmedi 2. de(salı günü gitmiştim) adanadaymış sekreterine sordum yarın geelyim diye çarşambada cumartesiye kadra öğleden sonra olmayacağını söledi bu hafta salı felan gidersem beli bulurmuşum
3. de cuma günü ben ayrıntılıya girdim ama renkli felan deildi bi dr vardı iyice inceledi kalp atışını felan ölçtü bende ve bebişte problem varmı diye baktı işte
dra sonucu göstermeye gittim salak sekreter sen bırak ben sonucu göstereyim çok kalabalık dedi bende şikayetim olduğunu söledim saat 7 ye kadar bekle gösterelim dedi
bende o kadra bekliyemiceiimi söledim ve bu dr ne zaman bi sorun için gelsem bulamıcağımı ve görüştürmezse bi daha gelmiceiimi söledim siz bilirsiniz dedi
neyse 1 hasta soora beni aldılar dr bana bi çıkıştı bende insanım 7/24 burda olmamı beklemeyin dedi
bende beklemiyorum ama sorunum olduğunda sizi bulamazsam ortadamı kalacam dedim salak dr bana terslenmekten sıkıntımın ne olduğunu bile sormadı bende ona sert çıktım ve bana böle konuşamazsn dedim çıkmadan öncede bana soruyoo neyin vardı diyee bende yok bişeyim verin sonucumu ben çıkıyorum dedim müdüre gittim ama yokmuş ve bu bir özel hastane dru gerekirse sağlık bakanlığına şikayet edecem ayy sinirim boşaldı odadan çıkınca başladım ağlamaya allahtan kocişim yanımdaydı
sizin bi sıkıntınız olsa dr gitseniz ve dru bulamasanız sizi başkasına yönlendirmeleri gerekmezmi veya dru arayıp bi sormaları hiiç bişe yapılmadı kadın bana çıkıştı bide başka dr gelip yerine bakamazmışş ve ben rica etseymişim dru arayın diye ararlarmış saçmalığa bak benim demem mi lazım ara dr diye tlf varsa kendileri arayıp bilgi vermeli diye düşünüyorum
sizler aynı durumda olsaydınız ne yapardınız haksızmıyım sizce
hayırlı yolculuklar canımm
ayy gıı benim de ödem var hemde ben bayağı hissediyom o zaman bende ki ödem 10 kğ felan gelürr desene pislik karii ilgilenipte ölçse öğrenirdim işte
günaydın kenyaaa
günydn karazeytin ne etçez bildiğin gibi laflıyoruz işte
iyi yolculuklar mart09 korkma hiç dr izin vermiştir zaten sana:)
valla kızlar ben hamile kaldığımdan beri nazardan korktuğum için (burda fesat insan çok da) cevşen taşıyorum mutlaka nazar boncuğu takıyorum size de tavsiye ederim.
kızlaaarrrrr 100 mg şeker yüklemem normal sınırlar içinde çıkmışşşş holleyyyy
Aaaa ben çok memnunum Gökmen Beyden, valla buradan bile kendisine telefon actım, mail attım ve hepsine cevapta aldım. Yarına randevum var bakalım ne diycek...
Herkese coooook tesekkür ediyorum, kendinize ve bebişlere iyi bakınturkbayragi:teytey:
ne güzelmiş senin dr da hastanevalla benm hast.de bi tane sonucu bana bi tanesini de doktora veriyolar dr hatta bana sakla dedi:)
günaydın canımm evet bayağı bi isnr bozdu ama düzeldim eysekigeçmiş olsun canım... çok sinir bozucu bir durum olmuş gerçekten ... haklısın bence
benim ayağımın üstü balon gibi oluyoobenim ayak bileklerimde akşamüstleri boğumlar oluşmaya başlıyordu canım ya. durum okadar vahimdi. gerçi hala oturarak namaz kılabiliyorum anca ama bunada şükür yürürken zorlanmıyorum en azından
cevsen tamamda nazar boncuguna ben inanmıyorum canım yaa batıl inanç bu hergün mutlaka üzrime ayetel kürsiyi okuyup öyle cıkarım dısarı bence en güzel emniyet kemerimiz bu
kesinlikle aradığımda cevap veremezse kim olduğunu bilmesen bile geri dönüp arıyor hemde her seferinde gerçekten güven veriyor canım. bende haftaya tekrar gidicem kısmetse.
valla ben her ihtimale karşı hepsini birden kullanıyorum acayip gözüm korkuyo burdaki fesat karılardan:) zaten bindebir dışarı çıkıyorum, sonuçta Allaha emanetiz
valla ben her ihtimale karşı hepsini birden kullanıyorum acayip gözüm korkuyo burdaki fesat karılardan:) zaten bindebir dışarı çıkıyorum, sonuçta Allaha emanetiz
günaydın kızlar 2 gündür hem ıs hem düğündü eglencezydı derken çok yoruldum siz nasılsınız :lepi:
bu arada ogluşuma dün 2 tane şort aldım foto eklemesını bılen ve sabırlı bir arkadaş bna ögretsinde koyayım fotoları
eeee ogluma alıpda kenyacımın cimcimesine almammı onada etek begendım ordan umarım kenyada begenır bana cok cıcı geldı
yaww nispetmi yapıyonuz yaa ben ayağına kadar gideyom bulamayom
buluncada görüşemeyom soorada artislik yapıyoo benim dr
sizinkiler bide geri dönüp tekrar mı arıyo :gitme: mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?