2009 Kasm Anneleri

gercekten canım haftada yaklasık 1 kilo almıssın ki doktorlar 350 500 gr alınır diyorlar
ama bozma moralini biraz dikkat edersen bundan sonra fazla almazsın
normal mi hep beslenme tarzın tatlıya falan mı düştün bu ay da böyle oldu

evet canım dikkat edicem iyi gidiyorum diye saldım kendimi ama salmamak gerekiomuşyerimsenibençok saol moral verdin vallazemuszemus

maalesef abartmışım bu ay ve tatlıya düşkün oldum acık:kedi:

slm kızlar nasılsınız?bu aralar çok koptum sizden üzgünüm arada giriyorum konuya dalamıyorum bile.birşey yazıyorum sonra aradan biraz zaman geçtigi için sanırım beni tanımayan arkadaşlar var muhabbet olmuyor aramızda...benimde işim çıkıyor hep kaçmak zorunda oluyor..bilenler bilir uzun zmandır bende sık girenlerdendim ama izinler tatil falan derken koptum evdeyim ama her daim burada olamıyorum ve ben sizden uzak kaldıgım için sinir oluyorum..hatta hediyeleşme olmuştu bir ara ben geç gördüm sonra da katılamadım..ee nasılsınız bakalım?

ben de bu ara tetenazo gidecem geçen gittigimde doktorum söylemişti bir dahakinde göndercem diye..bugünde doktor kontrolümüz var sanırım şeker içinde de bir gün verir..

slm sekerim hg nasılsın

yok yav yazınca çok görünüyo ama moralimi bozmamaya çalışıyorum kaç aydır gelcekti şimdi fırsat bulmuş gelme diyemem ki
annem de yazık hemen hiç oturmuyo ama ben de oturamıyorum maalesef yorulmasın die kıyamıyorum

herkese günaydın a.s.
dün güne güzel başladım ama sonrası pek ölee olmadı
sabah beniim kocişle kahvaltıya gittik yolda sağ kasığıma bi ağrı girdi kocişe bişey demedim ama çok tırstım :1shok: neyse sonra geçti ama kızımın hareketleri hiç yok gibi bişeydi endişelendim bide akşama doğru kötü bi haber aldım bi akrabamızın ikizleri olcaktı kadının karnında önce bi hareketlenmişler resmen kudurmuşlar sonra birden durmuşlar kadında pipiriklenmiş hastaneye gitmiş maalasef ikizlerden biri kordon dolanması sonucu ölmüş birininde kalp atışları zayıffmış apar topar sezeryana almışlar bebeği kurtarmışlar çok şükür kadınında yoğun bakıma almışlar
bu haberi alınca ben iyice tırlattım çok kötü oldum bebeğğimin hareketlerini kontrol ettim ama cok az hareket ediyodu bu sabahta aşı olmak için sağlık ocağına gittim ebe haftaya yaparız dedi bende düşünceli düşünceli gelirken ayağım kaldı düştüm ayy iyice moralim sıfırlandı şimdi bebeğim hareketlendi çok şükür ama bugün öğleden sonra bi doktora gidiyim diyorum
ayyy çok uzun oldu ama napıyım içimi boşaltmam lazımm çok sıkıldımm mafoldumben

nbr kılzlar gittim geldim kaç sayfa ilerlemiş okumadan geldim.
hoşgeldin zemuszemus

canım öncelikle sana gecmiş olsun ben size demiştim kasılmalar baslıo sakin olun die önemli bişey değildir tatlım hareketleri yavaslamamıstır bebişinin yeri daralıo artık eskisi gibi tepişmemesi normal dikkat et kendine bide düşmüşsün ay arif kırkıyılın sırtı aldı gezmeye götürdü neler gelmiş basınaopuyorumnanaktangecmiş olsun

ikizlerinden birini kaybeden akrabanın bası saolsun allah diğerini ona bağışlasın:Saruboceq:

mavideniz
dilmuh
tugbam hosgeldiniz
canım sıkma canını yaa bilirim bi geldimi ustuste gelir ama bende dün kasık agrısı bel agrısı cok kotu oldum sanırım bu haftaarda olmaya baslıyor yada cok uzulup yorulunca oluyor
sen yinede kalk hemen doktoruna git Allah korusun canım senide bebişinide

slm sekerim hg nasılsın
hoşbulduk şekerim iyiyim ben şükür az bacak agrım var ara ara oluyor bugün kontrolüm var söyleyecem doktora..sen nasılsın?

merhaba yanlışla başka yazını alıntı yapmışım..sagol tatlım bende seni yeni gördüm...merhaba diyelim o halde bende bir süredir sıkı takipciydim malum yazımı okumuşsundur..

cnm fazla kontrol etmemeye çalış hareketleri geçende bana öyle olmuştu.akrabanız için üzüldüm kadında umarım kısa zmanda toparlanır..

gecmiş olsun yaa güzel hberlerle gel doktordan .. bende iyiyim beklioz işte bebişimizi ne olsun opuyorumnanaktan

ay canım çok geçmiş olsun.canım bende geçen haftalarda kasığımda başlayan ani ağrıyla doktora gittim çok şükür herşey yolundaydı tahlil falan yapıldı oda iyi çıktı.sende bence doktora git için rahat etsin.akrabalarınada çok geçmiş olsun.hamileyken böyle şeyler duymak insanı çok sarsıyo.

nehircim kenyacım hoşbulduk

canım telaşlanma evham yapma nolur bbekler her zaman aynı sayıda hareket etmezmiş biraz oku netten istersen için rahatlar.
her şeyin yolundaysa normalse panikleme
düştükten sonra kanaman filan olmadıysa korkma
benm dr acil durumları şöyle özetledi: fazla akıntın olursa, kan gelirse, kanla karışık akıntın olursa, belinden başlayan kasıklarına doğru yayılan ağrın olursa, ve bu ağrıya ek olarak da karnın taş gibi kesilirse mutlaka bana ulaş dedi onun dışında yaşayacağın pek çok şey normaldir dedi ben de bunlar dışındkilerde fazla telaşlanmıyorum internetten araştırıyorum okuyorum rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…