selam kıslar ya moralim çok bozuk 2.tetenoz için sağlık ocağına gittim,bide tartıldım ve 3 buçuk kilo almışımhemşirede biraz fazla almışın dedi halbuki çok iyi gidiyordum niye böle olduki bir ayda:kedi:bide bu hafta içi doktor kontrolüm var yaaa şimdi hiç gitmek istemiyorum doktordan yicem azarımafoldumben
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın dadlımmmmmmmm opuyorumnanaktan
kendimce ben de bu ay 4 kilo almışım birden bire ben de anlamadım ama üzülme sanırım bu ayda biraz fazlaca alınıyo gene de ben ekmeği kıstım bi tek kahvaltıda yiyorum akşamları bazen hiç ekmek yemiyorum ama tatlımı da ihmal etmiyorum napim canım çekiyo.
ben de şimdiye dek 6 kilo aldıydım birden 4 kilo daha alınca oldumu şimdiden 10 kilo ama bebek sağlıklıysa napalım veririz sonra zaten
dr en azında bi şey önerir benmki hamur işini makarnayı pilavı ekmeği azalt dedi bende hemen hiç yemiyorum
bence bünye meselesi bi de. inş bundan sonra çok almayız sıkma kendini inş dikkat edersek normale döner istemesek de her ay 2 kilo almaya devam edicez .
gercekten canım haftada yaklasık 1 kilo almıssın ki doktorlar 350 500 gr alınır diyorlar
ama bozma moralini biraz dikkat edersen bundan sonra fazla almazsın
normal mi hep beslenme tarzın tatlıya falan mı düştün bu ay da böyle oldu
slm kızlar nasılsınız?bu aralar çok koptum sizden üzgünüm arada giriyorum konuya dalamıyorum bile.birşey yazıyorum sonra aradan biraz zaman geçtigi için sanırım beni tanımayan arkadaşlar var muhabbet olmuyor aramızda...benimde işim çıkıyor hep kaçmak zorunda oluyor..bilenler bilir uzun zmandır bende sık girenlerdendim ama izinler tatil falan derken koptum evdeyim ama her daim burada olamıyorum ve ben sizden uzak kaldıgım için sinir oluyorum..hatta hediyeleşme olmuştu bir ara ben geç gördüm sonra da katılamadım..ee nasılsınız bakalım?
annam ben hiç yakınmayım bacım walla senin işler bayagı bi fazlaymıs misafir neden geliyoki hadi annen sana yardım ediyordurda diğer misafir :uhm:
inş. tasınmak durumunda kalmazsın Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:
hoşgeldin zemuszemusnbr kılzlar gittim geldim kaç sayfa ilerlemiş okumadan geldim.
herkese günaydın a.s.
dün güne güzel başladım ama sonrası pek ölee olmadı
sabah beniim kocişle kahvaltıya gittik yolda sağ kasığıma bi ağrı girdi kocişe bişey demedim ama çok tırstım :1shok: neyse sonra geçti ama kızımın hareketleri hiç yok gibi bişeydi endişelendim bide akşama doğru kötü bi haber aldım bi akrabamızın ikizleri olcaktı kadının karnında önce bi hareketlenmişler resmen kudurmuşlar sonra birden durmuşlar kadında pipiriklenmiş hastaneye gitmiş maalasef ikizlerden biri kordon dolanması sonucu ölmüş birininde kalp atışları zayıffmış apar topar sezeryana almışlar bebeği kurtarmışlar çok şükür kadınında yoğun bakıma almışlar
bu haberi alınca ben iyice tırlattım çok kötü oldum bebeğğimin hareketlerini kontrol ettim ama cok az hareket ediyodu bu sabahta aşı olmak için sağlık ocağına gittim ebe haftaya yaparız dedi bende düşünceli düşünceli gelirken ayağım kaldı düştüm ayy iyice moralim sıfırlandı şimdi bebeğim hareketlendi çok şükür ama bugün öğleden sonra bi doktora gidiyim diyorum
ayyy çok uzun oldu ama napıyım içimi boşaltmam lazımm çok sıkıldımm mafoldumben
hoşbulduk şekerim iyiyim ben şükür az bacak agrım var ara ara oluyor bugün kontrolüm var söyleyecem doktora..sen nasılsın?slm sekerim hg nasılsın
merhaba yanlışla başka yazını alıntı yapmışım..sagol tatlım bende seni yeni gördüm...merhaba diyelim o halde bende bir süredir sıkı takipciydim malum yazımı okumuşsundur..yok yav yazınca çok görünüyo ama moralimi bozmamaya çalışıyorum kaç aydır gelcekti şimdi fırsat bulmuş gelme diyemem ki
annem de yazık hemen hiç oturmuyo ama ben de oturamıyorum maalesef yorulmasın die kıyamıyorum
herkese günaydın a.s.
sabah beniim kocişle kahvaltıya gittik yolda sağ kasığıma bi ağrı girdi kocişe bişey demedim ama çok tırstım :1shok: neyse sonra geçti ama kızımın hareketleri hiç yok gibi bişeydi endişelendim bide akşama doğru kötü bi haber aldım bi akrabamızın ikizleri olcaktı kadının karnında önce bi hareketlenmişler resmen kudurmuşlar sonra birden durmuşlar kadında pipiriklenmiş hastaneye gitmiş maalasef ikizlerden biri kordon dolanması sonucu ölmüş birininde kalp atışları zayıffmış apar topar sezeryana almışlar bebeği kurtarmışlar çok şükür kadınında yoğun bakıma almışlar
bu haberi alınca ben iyice tırlattım çok kötü oldum bebeğğimin hareketlerini kontrol ettim ama cok az hareket ediyodu bu sabahta aşı olmak için sağlık ocağına gittim ebe haftaya yaparız dedi bende düşünceli düşünceli gelirken ayağım kaldı düştüm ayy iyice moralim sıfırlandı şimdi bebeğim hareketlendi çok şükür ama bugün öğleden sonra bi doktora gidiyim diyorum
hoşbulduk şekerim iyiyim ben şükür az bacak agrım var ara ara oluyor bugün kontrolüm var söyleyecem doktora..sen nasılsın?
merhaba yanlışla başka yazını alıntı yapmışım..sagol tatlım bende seni yeni gördüm...merhaba diyelim o halde bende bir süredir sıkı takipciydim malum yazımı okumuşsundur..
cnm fazla kontrol etmemeye çalış hareketleri geçende bana öyle olmuştu.akrabanız için üzüldüm kadında umarım kısa zmanda toparlanır..
herkese günaydın a.s.
herkese günaydın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?