saol dilmuhcum allam akşama iğne var valla tırsıyom nası gitcem deyüü oyyyyy normalde hiç korkmazdım canavar karu bacağımı kuruttu sanki ağrıdan şimdi psikolojik olarak ayaklarım geri geri didio ama iyileşmek için vurulicim napeemmm
herkese günaydın a.s.
dün güne güzel başladım ama sonrası pek ölee olmadı
sabah beniim kocişle kahvaltıya gittik yolda sağ kasığıma bi ağrı girdi kocişe bişey demedim ama çok tırstım :1shok: neyse sonra geçti ama kızımın hareketleri hiç yok gibi bişeydi endişelendim bide akşama doğru kötü bi haber aldım bi akrabamızın ikizleri olcaktı kadının karnında önce bi hareketlenmişler resmen kudurmuşlar sonra birden durmuşlar kadında pipiriklenmiş hastaneye gitmiş maalasef ikizlerden biri kordon dolanması sonucu ölmüş birininde kalp atışları zayıffmış apar topar sezeryana almışlar bebeği kurtarmışlar çok şükür kadınında yoğun bakıma almışlar
bu haberi alınca ben iyice tırlattım çok kötü oldum bebeğğimin hareketlerini kontrol ettim ama cok az hareket ediyodu bu sabahta aşı olmak için sağlık ocağına gittim ebe haftaya yaparız dedi bende düşünceli düşünceli gelirken ayağım kaldı düştüm ayy iyice moralim sıfırlandı şimdi bebeğim hareketlendi çok şükür ama bugün öğleden sonra bi doktora gidiyim diyorum
ayyy çok uzun oldu ama napıyım içimi boşaltmam lazımm çok sıkıldımm mafoldumben
cerincim hadi atlattın bakiim:)
darısı başımıza
ya tetenaz acıtıyormu?cerin vuruldugun ne?
ilk aşı daha ağrılı olmuştu sanki ya bunda şincilik bişi yok tabe kokusu sora çıkmassa naniknanik
mavişim ben geçen ay tetanoz oldum ve vururken deel sora acip ağrı yapıyo abuuu gece uyutmadı beni ağrıdan sol koluma yaptırmıştım allahtan çünkü 1 gün boyunca o kolu kullanamıyosun
şimdikinde de aşı kağıdında polia mı ne yaziydi onu vuruldum şimdilik ağrı yok ama akşama bakacaaazzz
bi daha 10 şubatta çağırdıı allahımmmmm düşünsenizeee bi dahaki aşı da yavruşum dünyada olucak inşallahhhhhhhhhhhhhh çok tuhaf yaa opuyorumnanaktan
he ya benimkide ocakta.hemşire bi dahaki aşıya bebekle birlikte gelceksiniz dedi.ayyyyyyy nasıl güzel bişey bu yaaaaaaaaaa.
gııı dilmuhh senin veled vanli olacak naaaaan delikafadulden
kızlar bişey sorcam ben şimdi 28.haftamı bitiriyom bugün ve bebişimin hareketleri sanki daha bi sert sizde nasıl.böyle kasıklarıma doğru vuruyo baya sert savuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?