2009 Kasm Anneleri

saol dilmuhcum allam akşama iğne var valla tırsıyom nası gitcem deyüü oyyyyy normalde hiç korkmazdım canavar karu bacağımı kuruttu sanki ağrıdan şimdi psikolojik olarak ayaklarım geri geri didio ama iyileşmek için vurulicim napeemmm

ayy bazıları cidden çok beceriksiz oluyo gçen hafta şeker yüklemesi yapıldıydı iki kolumdan da kan alındıydı ama hala ikisi de mosmor sanki dövülmüş gibiyim kızzz kısa kollu giyemiyom dışarı çıkarken

anaaam nehir kız bu saate dek aç durulu mu valla ben ölürüm heralde dayanamam açlığa hiç:) az da olsa yemem lazım mutlaka:)))

anaamm tontişim noldu sağa yawrıımmm ulan zate bize güzellikler yaramas senin neyüne kocişle kahvaltıya gitmeler falan anında burnundan geldi deemmii :teselli:
oyy bebeğim benim yaaa Şeniz takma kafana hiç bişiiii bak minnoş hareketlenmiş kıss kaydirigubbakcemile2
akrabanızada allah sabırlar versin anneye ve hayatta kalan bebeke sağlık versin inşallahh

seni bugun anca kk da duble geyik paklar gıı havanı buldururuk sağa anaaammm :jeyyar::içelim:

ya tetenaz acıtıyormu?cerin vuruldugun ne?

mavişim ben geçen ay tetanoz oldum ve vururken deel sora acip ağrı yapıyo abuuu gece uyutmadı beni ağrıdan sol koluma yaptırmıştım allahtan çünkü 1 gün boyunca o kolu kullanamıyosun
şimdikinde de aşı kağıdında polia mı ne yaziydi onu vuruldum şimdilik ağrı yok ama akşama bakacaaazzz
bi daha 10 şubatta çağırdıı allahımmmmm düşünsenizeee bi dahaki aşı da yavruşum dünyada olucak inşallahhhhhhhhhhhhhh çok tuhaf yaa opuyorumnanaktan

ay kızlar sürekli nette bebek eşyalarına bakıyorum manyak oldum bugun sabaha kadar hep eşyalarla uğraştım yine internetteydim falan ayy delirmeden şu çocuğun herbişeyini alaydım laelaelaelaelae

he ya benimkide ocakta.hemşire bi dahaki aşıya bebekle birlikte gelceksiniz dedi.ayyyyyyy nasıl güzel bişey bu yaaaaaaaaaa.

kızlar bişey sorcam ben şimdi 28.haftamı bitiriyom bugün ve bebişimin hareketleri sanki daha bi sert sizde nasıl.böyle kasıklarıma doğru vuruyo baya sert savuruyo

kızlar ben cici bölümüne kenyanın miniğine aldıgım etegı eklamaya calıstım olmusmu ısım var fazla ılgılenemadım bırazdan gelırım

gııı dilmuhh senin veled vanli olacak naaaaan delikafadulden

yaaaaaaaaa sorma bizde onu düşünüp duruyoz.doğum yeri van yazsın istemiyoruz açıkçası ama yapcak bişey yok.ya hamileleri son on beş günde uçağa alsalardı gelcektim istanbula ama en geç iki ay önce gelmek gerekiyomuş.offffffffff ya

kızlar bişey sorcam ben şimdi 28.haftamı bitiriyom bugün ve bebişimin hareketleri sanki daha bi sert sizde nasıl.böyle kasıklarıma doğru vuruyo baya sert savuruyo

şekerim aramızda 2 hafta var ve bu az bi süre diil sen en iisi nehire sor kıdemlimiz o gıı vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…