2009 Kasm Anneleri

gözün aydın tatlımopuyorumnanaktan
sağol bebeeemm
ebisce gözünaydnnn korkacak bişey yokmuş bak stres yapma boşuna:)
efet hklısın kardeşşş
ohh şükür bi iyi haber daha çok sevindim canımm opuyorumnanaktan kartanesii kıss nerelerdesin yoğunmusun yoksam
efet ya desticimmm nabersin fıstık?kardeşin nasıl?
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tünaydın gııııı yeni mi kaltın cicimm
mavi selam nerelerdesin sen bacımmm
ben de bu ara tetenazo gidecem geçen gittigimde doktorum söylemişti bir dahakinde göndercem diye..bugünde doktor kontrolümüz var sanırım şeker içinde de bir gün verir..
cnm şeker 28 haftaya kadar yapılıyo bildiğim kadarıyla dr. muhakkak sor taammıı
tubacım öncelikle sakin ol kuzum moral çok önemli sabah bi taksi beni eziyodu nerdeyse falla şu saate kadar çocuum oynamadı az önce hafif hafif kımıldandı da içim rahatladı yani biz üzülünce sinirlenince vs. hemen anlıyolar

ay evde net olmasa kesin kafayı yerim heral tv de heç mi bişi olmas abuu şu an kumanda görüş alanımda deel aramayada halim yok tvde salak ece erken açık kalmış ay ne basitlik ne banallik ya rebbiim yaaaa şimdi terliği fırlatcam nan tv ye :bbo:

cnm fazla kontrol etmemeye çalış hareketleri geçende bana öyle olmuştu.akrabanız için üzüldüm kadında umarım kısa zmanda toparlanır..

ayy çok sağolun kızlar yaaa opuyorumnanaktan
hala sıkıntımı atmış değilim ama kızım hafif hafif oynayınca endişelerim biras azalıyoo yinede öğleden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum

Tatlı Kasım Fıstıklarına İyi Haftalar ve tabiki Fıstık içlerimede a.s. a.s.

Çok çok çok yorgunum.3 Gün boyunca ve geçen hafta pil bitti.Bu hafta dinlenme zamanı..

Bugün havada serinlendi gayett güzel bizse yan gel yat modundayız oğluşumla kaydirigubbakcemile3

ebiscecim kardeşim çok iyii şükür bu ameliyat işe yarıycak inşş geldiği gün fizyoterapiye başladı annemlen yürüttük cihazlarıyla çok beğendi terapisttide inşş mevlam bu esefer yürü ya kulum derde ayaklanır biizm delikanlıı

bu arada dilmuhcum benim oğlum gece beni kickboks turnuvalarında dayak yiyen adamlardan beter yapıyor içimden çıkıcak sankii hiç uyuyamıyorum sabah namazını kıldıkttan sonra bi iki saat zor dalıyorum uykuya sonra yine tepiklerle ve hıçkırıklarıyla uyanıyorumm anne uyuma artık ben geliyorum hazırlan mı diyor kız bunlarrrkaydirigubbakcemile3

geldm dadlum opuyorumnanaktan
bugün benim herüf ewde anca kahwaltı falan yaptık
mutfak ölee duruyoo ben buraya geldimm zemuszemus

amann salla mutfağı kıssss 5 dakkalık işi var akşama yaparsın delikafadulden
sen doktora git bence bugun ultrasonda minnoşu görde terapi olssun sağa gııı :lepi:

hoşgeldin canım.

ay bendede öyle geceleri ama bugün fazla sert bu çocuk büyüyo diyedir dimi.

nasılsın nazlıcım hiç görüşemedik neler yaptın bakalım bu ara kardeşimin ameliyatı elitimin aoğlu süünnet oldu mevlüdü falan bi yoğunluk giremedim dünde eşimi kandırdım yatak odasının modelini deiştirdik bebeğin beşiği nerde olucak ayarlama yaptık sonra o hali sıkışık geldii beşik gelene kadar farklı bir moda çevirdik eşim yapıcağı dolapların ölçüsünü aldı akşamda büyük görümcemle oğlu geldi çok keyifli geçti birazdan arkadaşa gidicem bi yokliyim sizi dedim

ayy destii çok mutlu oldum bak ezanlar okunuyo burda nası sevindim ya rabbim şafi ismiyle şifa ihsan etsin inşallah kardeşine canımmmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.

ay bendede öyle geceleri ama bugün fazla sert bu çocuk büyüyo diyedir dimi.

heralde canım geçen hafta gittiğimde tosuncuk 1.kg 226 gramdı biizm günlerimiz yakın yakın her geçen gün ağırlıkları artıyor canım hareketleride ona göree daha şiddetlii sağlıklı olsunlarda yiyelim tepikleri boşverr

ben bebekimin kıyafetlerini odasındaki köşe koltuğa yaymıştım gidip gelip seviodum ay dün kaynanacım geldi kiracısı var o da hamile ay tutturmuş onu da getircem görsün deyü hay ya rabbi ne alaka ya görmemiş gibi kadıncazın maddi durumuda çok ii deil belki heveslencek yazık diilmi ama hava atar gibi baaak ben neler aldım dermişcesine gıcık oldum şimdi herbişeyini topladım bende kızçemin kaldırcamm :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…