şekerim aramızda 2 hafta var ve bu az bi süre diil sen en iisi nehire sor kıdemlimiz o gıı vereliniortak
kızlar ben cici bölümüne kenyanın miniğine aldıgım etegı eklamaya calıstım olmusmu ısım var fazla ılgılenemadım bırazdan gelırım
neyse benim az işim var sonra görüşürüz.öptm şekerler.
sağol bebeeemmgözün aydın tatlımopuyorumnanaktan
efet hklısın kardeşşşebisce gözünaydnnn korkacak bişey yokmuş bak stres yapma boşuna:)
efet ya desticimmm nabersin fıstık?kardeşin nasıl?ohh şükür bi iyi haber daha çok sevindim canımm opuyorumnanaktan kartanesii kıss nerelerdesin yoğunmusun yoksam
tünaydın gııııı yeni mi kaltın cicimmgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mavi selam nerelerdesin sen bacımmmslm kızlar nasılsınız?bu aralar çok koptum sizden üzgünüm arada giriyorum konuya dalamıyorum bile.birşey yazıyorum sonra aradan biraz zaman geçtigi için sanırım beni tanımayan arkadaşlar var muhabbet olmuyor aramızda...benimde işim çıkıyor hep kaçmak zorunda oluyor..bilenler bilir uzun zmandır bende sık girenlerdendim ama izinler tatil falan derken koptum evdeyim ama her daim burada olamıyorum ve ben sizden uzak kaldıgım için sinir oluyorum..hatta hediyeleşme olmuştu bir ara ben geç gördüm sonra da katılamadım..ee nasılsınız bakalım?
cnm şeker 28 haftaya kadar yapılıyo bildiğim kadarıyla dr. muhakkak sor taammııben de bu ara tetenazo gidecem geçen gittigimde doktorum söylemişti bir dahakinde göndercem diye..bugünde doktor kontrolümüz var sanırım şeker içinde de bir gün verir..
tubacım öncelikle sakin ol kuzum moral çok önemli sabah bi taksi beni eziyodu nerdeyse falla şu saate kadar çocuum oynamadı az önce hafif hafif kımıldandı da içim rahatladı yani biz üzülünce sinirlenince vs. hemen anlıyolarherkese günaydın a.s.
dün güne güzel başladım ama sonrası pek ölee olmadı
sabah beniim kocişle kahvaltıya gittik yolda sağ kasığıma bi ağrı girdi kocişe bişey demedim ama çok tırstım :1shok: neyse sonra geçti ama kızımın hareketleri hiç yok gibi bişeydi endişelendim bide akşama doğru kötü bi haber aldım bi akrabamızın ikizleri olcaktı kadının karnında önce bi hareketlenmişler resmen kudurmuşlar sonra birden durmuşlar kadında pipiriklenmiş hastaneye gitmiş maalasef ikizlerden biri kordon dolanması sonucu ölmüş birininde kalp atışları zayıffmış apar topar sezeryana almışlar bebeği kurtarmışlar çok şükür kadınında yoğun bakıma almışlar
bu haberi alınca ben iyice tırlattım çok kötü oldum bebeğğimin hareketlerini kontrol ettim ama cok az hareket ediyodu bu sabahta aşı olmak için sağlık ocağına gittim ebe haftaya yaparız dedi bende düşünceli düşünceli gelirken ayağım kaldı düştüm ayy iyice moralim sıfırlandı şimdi bebeğim hareketlendi çok şükür ama bugün öğleden sonra bi doktora gidiyim diyorum
ayyy çok uzun oldu ama napıyım içimi boşaltmam lazımm çok sıkıldımm mafoldumben
canım öncelikle sana gecmiş olsun ben size demiştim kasılmalar baslıo sakin olun die önemli bişey değildir tatlım hareketleri yavaslamamıstır bebişinin yeri daralıo artık eskisi gibi tepişmemesi normal dikkat et kendine bide düşmüşsün ay arif kırkıyılın sırtı aldı gezmeye götürdü neler gelmiş basınaopuyorumnanaktangecmiş olsun
ikizlerinden birini kaybeden akrabanın bası saolsun allah diğerini ona bağışlasın:Saruboceq:
mavideniz
dilmuh
tugbam hosgeldiniz
canım sıkma canını yaa bilirim bi geldimi ustuste gelir ama bende dün kasık agrısı bel agrısı cok kotu oldum sanırım bu haftaarda olmaya baslıyor yada cok uzulup yorulunca oluyor
sen yinede kalk hemen doktoruna git Allah korusun canım senide bebişinide
cnm fazla kontrol etmemeye çalış hareketleri geçende bana öyle olmuştu.akrabanız için üzüldüm kadında umarım kısa zmanda toparlanır..
ay canım çok geçmiş olsun.canım bende geçen haftalarda kasığımda başlayan ani ağrıyla doktora gittim çok şükür herşey yolundaydı tahlil falan yapıldı oda iyi çıktı.sende bence doktora git için rahat etsin.akrabalarınada çok geçmiş olsun.hamileyken böyle şeyler duymak insanı çok sarsıyo.
canım telaşlanma evham yapma nolur bbekler her zaman aynı sayıda hareket etmezmiş biraz oku netten istersen için rahatlar.
her şeyin yolundaysa normalse panikleme
düştükten sonra kanaman filan olmadıysa korkma
benm dr acil durumları şöyle özetledi: fazla akıntın olursa, kan gelirse, kanla karışık akıntın olursa, belinden başlayan kasıklarına doğru yayılan ağrın olursa, ve bu ağrıya ek olarak da karnın taş gibi kesilirse mutlaka bana ulaş dedi onun dışında yaşayacağın pek çok şey normaldir dedi ben de bunlar dışındkilerde fazla telaşlanmıyorum internetten araştırıyorum okuyorum rahatlıyorum
anaamm tontişim noldu sağa yawrıımmm ulan zate bize güzellikler yaramas senin neyüne kocişle kahvaltıya gitmeler falan anında burnundan geldi deemmii :teselli:
oyy bebeğim benim yaaa Şeniz takma kafana hiç bişiiii bak minnoş hareketlenmiş kıss kaydirigubbakcemile2
akrabanızada allah sabırlar versin anneye ve hayatta kalan bebeke sağlık versin inşallahh
seni bugun anca kk da duble geyik paklar gıı havanı buldururuk sağa anaaammm :jeyyar::içelim:
tubacım öncelikle sakin ol kuzum moral çok önemli sabah bi taksi beni eziyodu nerdeyse falla şu saate kadar çocuum oynamadı az önce hafif hafif kımıldandı da içim rahatladı yani biz üzülünce sinirlenince vs. hemen anlıyolar
tubişimm geldin mi bebeekimmm
geldm dadlum opuyorumnanaktan
bugün benim herüf ewde anca kahwaltı falan yaptık
mutfak ölee duruyoo ben buraya geldimm zemuszemus
Tatlı Kasım Fıstıklarına İyi Haftalar ve tabiki Fıstık içlerimede a.s. a.s.
Çok çok çok yorgunum.3 Gün boyunca ve geçen hafta pil bitti.Bu hafta dinlenme zamanı..
Bugün havada serinlendi gayett güzel bizse yan gel yat modundayız oğluşumla kaydirigubbakcemile3
ebiscecim kardeşim çok iyii şükür bu ameliyat işe yarıycak inşş geldiği gün fizyoterapiye başladı annemlen yürüttük cihazlarıyla çok beğendi terapisttide inşş mevlam bu esefer yürü ya kulum derde ayaklanır biizm delikanlıı
bu arada dilmuhcum benim oğlum gece beni kickboks turnuvalarında dayak yiyen adamlardan beter yapıyor içimden çıkıcak sankii hiç uyuyamıyorum sabah namazını kıldıkttan sonra bi iki saat zor dalıyorum uykuya sonra yine tepiklerle ve hıçkırıklarıyla uyanıyorumm anne uyuma artık ben geliyorum hazırlan mı diyor kız bunlarrrkaydirigubbakcemile3
Tatlı Kasım Fıstıklarına İyi Haftalar ve tabiki Fıstık içlerimede a.s. a.s.
Çok çok çok yorgunum.3 Gün boyunca ve geçen hafta pil bitti.Bu hafta dinlenme zamanı..
Bugün havada serinlendi gayett güzel bizse yan gel yat modundayız oğluşumla kaydirigubbakcemile3
ebiscecim kardeşim çok iyii şükür bu ameliyat işe yarıycak inşş geldiği gün fizyoterapiye başladı annemlen yürüttük cihazlarıyla çok beğendi terapisttide inşş mevlam bu esefer yürü ya kulum derde ayaklanır biizm delikanlıı
bu arada dilmuhcum benim oğlum gece beni kickboks turnuvalarında dayak yiyen adamlardan beter yapıyor içimden çıkıcak sankii hiç uyuyamıyorum sabah namazını kıldıkttan sonra bi iki saat zor dalıyorum uykuya sonra yine tepiklerle ve hıçkırıklarıyla uyanıyorumm anne uyuma artık ben geliyorum hazırlan mı diyor kız bunlarrrkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.
ay bendede öyle geceleri ama bugün fazla sert bu çocuk büyüyo diyedir dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?