2009 Kasm Anneleri

benimde aldığım öyle atla deve diil ama kimseyi imrendirmek istemem ya kadıncazın kocası inşaatçı sigortası falan yoktu geçen hastalanmış ilaçlar çok pahalı tutmuş sigorta olmayınca ben kendi üstümden falan yazdırdım ilacı alabilsin die şimdi böle birine gel bizim bebeğin cicilerine bak denir mi ya ben mi yanlış düşünüyom acaba fisfisfis

slm kıslar bende geldim bende kasım 20 görünüyor tahmini doum tarihi
sonra 25+3 üm bugün
25.haftaya girdiğim gün bebişim 988 gr dı maşallah
ben kendimde kilou anne adayıyıym 84 le kaldım hamiş 87 yim şuanda 3 kg aldım bilgilerinize sizlerde durumlar nasıl meraklanıyor insan

ayy destii çok mutlu oldum bak ezanlar okunuyo burda nası sevindim ya rabbim şafi ismiyle şifa ihsan etsin inşallah kardeşine canımmmmm opuyorumnanaktan

sağol canım Allah razı olsun opuyorumnanaktan ya kızlar nette bişey buldum dün akşam linkini veriyim www.astroloji.org -İsim Falı (Numeroloji) Ana Sayfası biizm paşanın isminede baktım bakın ne çıktı

İsim grubu 5 olanlar:LİDER
Karakterinin en belirgin özelliği liderlik. İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun. Ancak bencil değilsin. Sadece olayları organize etmek istiyorsun. Bu konuda oldukça başarılısın. İyi bir yönetici olabilirsin. Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun. Çevrendekiler de sana güveniyor. İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun. Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun. Kimse sana karşı çıkmıyor. Çevrendekiler fikirlerinden memnun. Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

lider olucak inşş oğlumm hade sizde bakın kızlarr

çok doğru düşünüyosun düşünceli arkadaşım benimm opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.

ay bendede öyle geceleri ama bugün fazla sert bu çocuk büyüyo diyedir dimi.

Hoşbuldum tatlım benim a.s. a.s.

Canımmm gelmiş geçmiş olsun ezan vakti okunuyor Allahım yardımcınız olsun ..OOO odalar başladı biz tembellikj yapıp Eylül ayına bıraktık herşeyi inan şu günlerde birşey yapacak gücümde kalmadı.Üstüste düğünler koşuşturmacalar anlayacın yoğun bir zamandı yine..Çok şükür hepsi bitti gitti dinlenme zamanı..
Yaa yapınca ekle birtanesi fotoğrafları bakıyorum hep burada eklenenlerede maşallah hepsi öyle cicikii
Beşik nasıl aldın?
nazlışşşşşşşş napıyon kuşumm yağmur nasııı doğacık nasıııı
Cerinimmm yorgunluk atıyorum balım yaa..İkiside iyi çok şükür dün oğluşuma nazar değdi bi düştü Allahım fırladım yerimden sen koru diye taşlar ayağını kesmişmafoldumben Şükür birşey olmadı fazla millet beni tutuyo sakin sakin diye yaa dedim bırakın ne sakini oğluma sarılıcam deyince bıraktılar şükür küçücük kaldı bugün izler :Saruboceq:
Yağmurda iyi tekmelerinden öyle anlıyorum iyice dombini dombini yürüyoruz birlikte ama yorgunluğu 3-4 katına çıkarıyor.
Neyseki havalar azıcık serinledi opuyorumnanaktan

Canımmm Özgemiz nasıl cicişleri alıyorsun neler yaptın başka?

öyle tabi canım ama bi garip oldum yeni yeni bu kadar sertleşiyo ya hareketi.aaaaaaaaaaay maşşallah canım kocaman olmuş bebişin.bakalım bende haftaya gidecem benim kuzum ne kadar olmuş

gııııııı doğru diyon valla yazık ya gösterme.özenir alamaz falan günaaaaaaaah

canım hoşgeldin maşallah bebişimize
sen çok az kilo almışsın aferunnn
cinsiyeti ne bebişkonun

nbr kıslar
artık iyice vücudum ödem toplamaya başladı
dr ye soracağım elim ayağım şişio
uyuşuyo umarım normaldir

destna canım geçmiş olsun.

sağol canım:) cerincim o bayanada üzüldüm rabbim helalinden bool rızık yollasın bbeişiyle:Saruboceq:

sağol nazlıcım beşiği eşim yapıcak mobilyacı yaa model indirdim birsürü netten karar

varmeye çalışıyoruz hangisi olsun diyee

hoşgeldin canım.maaşallah bebişeeeeee.tabi sanada maaşallah ben ohoooooooo abarttım kilo meselesini 10a doğru gidiyom

Destnamm harika yaaa ne güzel babası kendi elleriyle yapacak Allahım sağlıkla kullanmayıda nasip etsin
ya kendi tıckere baktım heyecanlandım yine 28 hafta bitiyo yaaa

doğamıza geçmişler olsunnnn a.s.
özgecik ii teyzesi sabah sağlık ocağında aşıya gittik hemşire abla kalp atışlarını dinletti kuzucumun pıt pıtlarını dinnedim çok tatlıştııı opuyorumnanaktan
ciciş konusunda şu an nadastayım yarın yine piyasaya atabülürün kendimi kaydirigubbakcemile3

ilk aşı daha ağrılı olmuştu sanki ya bunda şincilik bişi yok tabe kokusu sora çıkmassa naniknanik

valla benm ilkinde vururken ağrı yoktu hatta aaa nden abartıyolar dediydim ama o gece bi başladı 2 gün boyunca uyuştu kolum:)
15inde de ikinciyi vurdurcam napalım mecbur

nazlıı ii dinlen kız sonra bel ağrısı yapıyooo

cerin iyi yapmışsın bence toplamakla cicilerini, yazık herkes aynı durumda olmuyor özenebilir hamilelikte bi de ekstra hassas olunuyo

anaaa ben baktım isim falına ne çıktı kızzzz:
İsim grubu 4 olanlar:GEZGİN
Karakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.

benim oğluşum şimdi çapkın mı olcek?

leadengel canım benim durum pek parlak sayılmaz gçen hafta dr.a gittim 25inci haftadaydım bebiş 835 gr çıktı ben de toplamda 10 kilo almışım ama ben 49 kiloyla iğne gibiyken hamiş kalmıştım o nedenle memnunum kilo almaktan ole:)

cersu ödem için tuzu azaltmayı öneriyorlar canım tuza dikkat et aman....

leadangel hoşgeldin canım sende a.s.

cersu
tuzu kesin canım ve tuzlu şeyleri azaltın cidden çok çok farkediyor
azalttım ama bundan sonra peyniri falanda tuzsuz yiycem tuzu bırakıym bari napıym
ayakkabılarım ayağıma gelmio hep terlik giyiyorum Allahtan yazdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…