2009 Kasm Anneleri

Destnamm harika yaaa ne güzel babası kendi elleriyle yapacak Allahım sağlıkla kullanmayıda nasip etsin
ya kendi tıckere baktım heyecanlandım yine 28 hafta bitiyo yaaa

oda çok heyecanlıı şu mu olsun bumu olsun evimiz büyük olsaa oda yapıcaktı şimdilik beşikle idare edicezz sağolsaınn daha güzelleri sizlerin olsun inşş zaman nasıl geçiyor dimii bize geçmiyor gibi geliyor ammaa

dilmuhcum senin yağızda kocaman olmuştur bak gidince nasıl şaşıracaksınn

cersu son ayda zaten ödem mutlak olcakmış ablamın ayaklar palet gibi olmuştu:) eniştemin ayakkabılarını giyiyodu ama şimdiden çok erken dikkat et tuza şekerim

hoşgeldin canım.maaşallah bebişeeeeee.tabi sanada maaşallah ben ohoooooooo abarttım kilo meselesini 10a doğru gidiyom

arkadaşlar zayıfsanız hiç problem değil kilolarda kilolu adaylarda zor cidden vallh bir salsam ebnimde giderdi 10 a
dikkat ediyorum işte meyve sabze ağırlıklı ekmek şeker yok

leadangel hoşgeldin canım sende a.s.

cersu
tuzu kesin canım ve tuzlu şeyleri azaltın cidden çok çok farkediyor

kesinlikle tuz çok etkiliyor çok atmıyorum sanıyoruz ama ben tuzluk denen nesneyi elime almıyorum artık ekstra hiç tuzum yok yemeğide kendim yapıyosam az atıyorum başka yerde de ilaveten hiç koymuyorum baya bi etkisi olduuuuu

kızım senin her yanın abartı olsa nolur beee fıstıkkkk gibüsün maşallahhhhhh

ayyyyyyy yeriiiim ben seniiiiiiiiiiii.teşekkür ederim gııııııııııı

ayy ben en son ayın 30unda gittim oda tahlil sonuçlarımı göstermeye bebişim kaç kilo olmuştu bilmiyom.şimdi heyecan yapıyom gııııııııı.

arkadaşlar zayıfsanız hiç problem değil kilolarda kilolu adaylarda zor cidden vallh bir salsam ebnimde giderdi 10 a
dikkat ediyorum işte meyve sabze ağırlıklı ekmek şeker yok

tabi canım dikkat etmek lazım.ben hiiiiç dikkat etmiyom ne yalan söyliiiim.valla canım ne isterse yiyom-ki benim canımda hep tatlı şeyler istiyo.

olmazmı cerincim yaa tuz suyu tutar vücutta ödenmi arttırır yemeklerde bile az diyorlar baştan beridir dikkat ediyorum oğlumda çok şişmiştim kapıalardan sığmıyordum yeminle annem bile ağlıyormuş bu kız nasıl doğuracak diye ama herşey oldukça kolaydı tek zor olan yürümek hareket etmek.Şimdi çok şükür böyle bir sorunum yok daha çok limonla tatlandırıyorum yiyeceklerimi tavsiye ederim..
Destnam inşallah canım Eylülde başlarsak doğuma yakın bitiririz diye düşünüyorum Allahımda nasip ederse tabiki
Sekercik anneme bile gidecektim bugün iptal ettim yatıyorum dinleniyorum bi ufak tefek yemekti vs uğraşacağım okadar dediğin gibi ağrıları çekmektense dinlenmek en iyisi

annemler bende 5 gün daha, kociş dün sbah geldi usta az sonra gelcekmiş bi rivayete göre:)
diğer misafir de otobüs binmiş yolda anca akşama gelir:)
ev dandini gibi içim sıkılıyo kalkıp bi an önce her işi bitiresim var

ayyyyyy gıııııııı nasıl canım sıkılıyo yaaaaa.tvde hiçbi halt yok amaaaaaaaaan ezberledim artık bu cennet mahallesinin tüm bölümlerini.ama inatla hala onu izliyoooom.öğğğğğğğğğğğğğğğğ

allah yardımcın olsun canım ya.neyse annen yardım eder en azından
kociş geldi denize didiom ben akşama gelürün kısmetsaa mucuucuuc

alçak hatuuuuuuuuuuuuun nispet yapar gibi denize gidiyomuş hıh.gıııııııııı ben istanbula dönmek istiyom hiç sevmedim ben buralarıııııııııı.ayyyyyyy canım çok sıkılınca çıkıyodum yalnız marmara caddesine offffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…