allah yardımcın olsun canım ya.neyse annen yardım eder en azından
alçak hatuuuuuuuuuuuuun nispet yapar gibi denize gidiyomuş hıh.gıııııııııı ben istanbula dönmek istiyom hiç sevmedim ben buralarıııııııııı.ayyyyyyy canım çok sıkılınca çıkıyodum yalnız marmara caddesine offffffffffffffffff
annecim de baya yaşlı ayol kıyamıyorum kadıncağza
ne kıskanıyosun ya ben de burdan nefret ediyorum hiç dışarı çıkmaya çıkmaya şişip kalcam bööle. tek başıma hayatta çıkamam dışarı dün gece azcık yürüdük kocişle o da işten yorgun gelince eve kapanıp kalmış oluyorum valla. başka bi yerde olsaydım çıkardım vitrinlere filan bakardım ama burada olmuyo maalesef
ben daha 6. ayın son demlerini sürmekteyim az daha vaktim var:)
ama ceviz yiyorum normalde kahvaltıda, balık da haftada 1 bazen 2 oluyo.
semiz bulamıyorum güzelini yemiyorum
ama balık her hafta mutlaka:)
ay havalar çok sıcak yenmiyo balık yaaaaa.bu arada hangi balıklardan yiyonuz kızlar.semizotundadamı varmış omega 3.
valla otu ben de çok severim
ben hamsi sevmem küçük ve kılçıklı balık yemeye üşeniyorum
o nedenle büyük marketlerde bile olan balık reyonlarından eşim alıp getiriyo çipura, (bu aralar mezgite taktık süper tadı var) çinekop, levrek, lüfer... eşim deniz kenarında doğmuş büyümüş de balık işi ona aittir:)
ben de yanına bol yeşillik salatası yapıyorum ii oluyo
biz burdaki balıkçıda bayat die almıyoruz ile gidince eşim marketten alıyo seçiyo getiriyo buzluğa atıyoruz bikaç hafta gidiyo valla
siz de deneyin bişeycik de olmuyo
nbr kıslar
artık iyice vücudum ödem toplamaya başladı
dr ye soracağım elim ayağım şişio
uyuşuyo umarım normaldir
tubaaaa hay karabatak gibi karu yaaa sana bişi sölicem her fırsaata yok oluyon nan delikafadulden
adiiiiii karıııııııııııııııııııııkociş geldi denize didiom ben akşama gelürün kısmetsaa mucuucuuc
valla dilmuh ben alışkınım da noluyo sanki 3 yıldır burdayım ama tek başına bi kadın çıkarsa dışarı bi acayip bakıyo insanlar hem gitçek bi yer de yok ki ben d ekocişi bekliyom gece bazen yürüyüşe çıkıyorus
semizotu ve d,ğer yeşil yapraklı sebzelerde de varmış. cumaya dr gittiğimde soracam takviye olarak alabilirmiyiz diye hani şu balık yağı haplarından. onay verirse ona da başlayacağım
valla otu ben de çok severim
ben hamsi sevmem küçük ve kılçıklı balık yemeye üşeniyorum
o nedenle büyük marketlerde bile olan balık reyonlarından eşim alıp getiriyo çipura, (bu aralar mezgite taktık süper tadı var) çinekop, levrek, lüfer... eşim deniz kenarında doğmuş büyümüş de balık işi ona aittir:)
ben de yanına bol yeşillik salatası yapıyorum ii oluyo
biz burdaki balıkçıda bayat die almıyoruz ile gidince eşim marketten alıyo seçiyo getiriyo buzluğa atıyoruz bikaç hafta gidiyo valla
siz de deneyin bişeycik de olmuyo
normal diyorlar canım uyusmasına
bende pek sislik yok ama uyusma cok fazla
dün biraz işlendim diye sağ elim hiçbirseyi kaldırmıyor
yok yav sıkılmıyorum ama en büyük korkum aşırı kilo almak ve az hareket etmekten dolayı doğumda zorlanmak yoksa sorun değil bebek için her şeye katlanılır.
aşırı kilo alırsam selülit varis hemoroit gibi sorunlar artarsa diye çekiniyorum.
az hareket edip de hantallaşmak pek fena olur
benşm gene diş ağrım başladı offffff ya ağrı kesici içtim şimdi geçer inşalah.yoksa bu dişin sonu çok kötü olcak.hehe tehdit ettimde yemez heraldekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?