2009 Kasm Anneleri

annecim de baya yaşlı ayol kıyamıyorum kadıncağza

ne kıskanıyosun ya ben de burdan nefret ediyorum hiç dışarı çıkmaya çıkmaya şişip kalcam bööle. tek başıma hayatta çıkamam dışarı dün gece azcık yürüdük kocişle o da işten yorgun gelince eve kapanıp kalmış oluyorum valla. başka bi yerde olsaydım çıkardım vitrinlere filan bakardım ama burada olmuyo maalesef

ben daha 6. ayın son demlerini sürmekteyim az daha vaktim var:)
ama ceviz yiyorum normalde kahvaltıda, balık da haftada 1 bazen 2 oluyo.
semiz bulamıyorum güzelini yemiyorum
ama balık her hafta mutlaka:)

yaaaaaaaa valla ben istanbulda çıkıyodum yalnız ama burda hiçbiyeri bilmiyomki.işte kocişle çıkıyoz,buraya alışamadım bile.bir ay geçti hala alışamadım.offfffffffff

ay havalar çok sıcak yenmiyo balık yaaaaa.bu arada hangi balıklardan yiyonuz kızlar.semizotundadamı varmış omega 3.

ben daha 6. ayın son demlerini sürmekteyim az daha vaktim var:)
ama ceviz yiyorum normalde kahvaltıda, balık da haftada 1 bazen 2 oluyo.
semiz bulamıyorum güzelini yemiyorum
ama balık her hafta mutlaka:)

bende balık bulamadığım için semiz yiyorum devamlı. hatta eşim otluyon mu yine diyo:))

valla dilmuh ben alışkınım da noluyo sanki 3 yıldır burdayım ama tek başına bi kadın çıkarsa dışarı bi acayip bakıyo insanlar hem gitçek bi yer de yok ki ben d ekocişi bekliyom gece bazen yürüyüşe çıkıyorus

ay havalar çok sıcak yenmiyo balık yaaaaa.bu arada hangi balıklardan yiyonuz kızlar.semizotundadamı varmış omega 3.

semizotu ve d,ğer yeşil yapraklı sebzelerde de varmış. cumaya dr gittiğimde soracam takviye olarak alabilirmiyiz diye hani şu balık yağı haplarından. onay verirse ona da başlayacağım

valla otu ben de çok severim

ben hamsi sevmem küçük ve kılçıklı balık yemeye üşeniyorum
o nedenle büyük marketlerde bile olan balık reyonlarından eşim alıp getiriyo çipura, (bu aralar mezgite taktık süper tadı var) çinekop, levrek, lüfer... eşim deniz kenarında doğmuş büyümüş de balık işi ona aittir:)
ben de yanına bol yeşillik salatası yapıyorum ii oluyo
biz burdaki balıkçıda bayat die almıyoruz ile gidince eşim marketten alıyo seçiyo getiriyo buzluğa atıyoruz bikaç hafta gidiyo valla
siz de deneyin bişeycik de olmuyo

bizim burada hep tatlısu balığı var o da pek lezzetli olmuyor malesef.

nbr kıslar
artık iyice vücudum ödem toplamaya başladı
dr ye soracağım elim ayağım şişio
uyuşuyo umarım normaldir

normal diyorlar canım uyusmasına
bende pek sislik yok ama uyusma cok fazla
dün biraz işlendim diye sağ elim hiçbirseyi kaldırmıyor

aman ne edelim bebişler gelsinde hayırlısıyla sıkılmaya fırsat kalmasın.
semizotu ve d,ğer yeşil yapraklı sebzelerde de varmış. cumaya dr gittiğimde soracam takviye olarak alabilirmiyiz diye hani şu balık yağı haplarından. onay verirse ona da başlayacağım

iyi ya akşama semizotu salatası yapam

benim istanbuldaki doktorum çipura falan yeme hiçbi faydası yok demişti.havuzda yemle besliyolarmış çipurayı yani restaurant balıkları yememek lazımmış

normal diyorlar canım uyusmasına
bende pek sislik yok ama uyusma cok fazla
dün biraz işlendim diye sağ elim hiçbirseyi kaldırmıyor

benimde hep sağ elim uyuşuyo ya gece falan uyuşmasına uyanıyorum böle felç olmuş gibi kaç dakka açıp kapıyorum elimi sabahta sağ elim yine uyuştu ama bu kez şişmişti
ayaklar zaten olmuş kütük gibi devamlı kramp girio ayak parmaklarım üst üste kilitlenio çok komik oluo bacaklarım falan çok feciiii ben tuzu kesiorum ya ekmeği ve peyniri tuzsuz yicem

benşm gene diş ağrım başladı offffff ya ağrı kesici içtim şimdi geçer inşalah.yoksa bu dişin sonu çok kötü olcak.hehe tehdit ettimde yemez heraldekaydirigubbakcemile3

yok yav sıkılmıyorum ama en büyük korkum aşırı kilo almak ve az hareket etmekten dolayı doğumda zorlanmak yoksa sorun değil bebek için her şeye katlanılır.
aşırı kilo alırsam selülit varis hemoroit gibi sorunlar artarsa diye çekiniyorum.
az hareket edip de hantallaşmak pek fena olur

kızlar mother care de süper şeyler var bide benettonda yaaaaa
biraz tuzlu hele benetton çok tuzlu
ama alcam yaaa 3 - 5 parça bişey
mother carein hastane çıkışı mükemmeldi tavsiye ederim

ben oglumun şortlarını ve bebek çantası olarak ve hastanede kullanmak ıcın aldıgım çantayı koydum bakınn biiiiiiii kaydirigubbakcemile

benim yaşadığım yerde de kadınlar fazla dışarı çıkmıyor. okullar açık olsaydı okulda bir aşağı bir yukarı yine hareket ederdim. ama şimdi evde oturuyom bütün gün. selülüt oluştu bile. birde dr um çok hareket etme dedi kocam ayağa bile kaldırtmıyor. ne yapacam bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…