benim yaşadığım yerde de kadınlar fazla dışarı çıkmıyor. okullar açık olsaydı okulda bir aşağı bir yukarı yine hareket ederdim. ama şimdi evde oturuyom bütün gün. selülüt oluştu bile. birde dr um çok hareket etme dedi kocam ayağa bile kaldırtmıyor. ne yapacam bilmiyom
kızlar mother care de süper şeyler var bide benettonda yaaaaa
biraz tuzlu hele benetton çok tuzlu
ama alcam yaaa 3 - 5 parça bişey
mother carein hastane çıkışı mükemmeldi tavsiye ederim
canım benm, ben çalışmıcam bu yıl. evde sürekli bişeylerle uğraşıyorum ama yetersiz kalıyo demek ki. selülit var bende de ama artmasın diye uğraşıyorum bol su iç banyoda kese yap ve soğuk su tut diyolar selülit için ben dün denemeye başladım soğuk su tutamıyom yalnız çok soğuk geliyo:) dr bana bol bol dinlen dedi, çok yattım bu ay ben de 4 kilo alıvermişim fena oldu ama gene de şişman görünmüyorum allahtan zayıftım önceden. he bana sağlık ocağından ebe bi broşür verdiydi onda hamile egzersi,zleri vardı ama cesaret edemedim bi yerimi sakatlarım die korkuyorum yapan var mı içinizde
benim ablam hediye almış mothercareden 10 parça set çok güzeller kumaşı yumuşacık ama ne kadara aldı hiç bilmiyorum pahalı olduğu belli
ay benim valizim var küçük çok şirin onla gidicem kısmet olursa hastaneyecersucum çanta 5 ytl canım çakma kaydirigubbakcemile3
saol bebekkkkkkkk lülülülülülücanliz bebişinin cicilerini düzenledim
ay benim valizim var küçük çok şirin onla gidicem kısmet olursa hastaneye
ay sen bide yeni valiz almışın makinadada yıkanır yaa güselmiş valla sudan ucuz kaydirigubbakcemile2
benimde hep sağ elim uyuşuyo ya gece falan uyuşmasına uyanıyorum böle felç olmuş gibi kaç dakka açıp kapıyorum elimi sabahta sağ elim yine uyuştu ama bu kez şişmişti
ayaklar zaten olmuş kütük gibi devamlı kramp girio ayak parmaklarım üst üste kilitlenio çok komik oluo bacaklarım falan çok feciiii ben tuzu kesiorum ya ekmeği ve peyniri tuzsuz yicem
yok daha haftaya gidicem drye şikayetlerimi ozaman söliycem bakalımmagnezyum falan verdimi doktorun
benimki vermedi ama kramplara iyi geliyormus canım
canliz bebişinin cicilerini düzenledim
kızlar yaa çalışma yerim iki haftalığına değişti kendi bilgisayarımın başında değilim... o yüzden sohbetlerinize katılamıyorum.....
nehriver ne yaptın canım.... gittin mi doktoraaa
yok canım doktorumun sekreteri aradı şikayetiniz gectimi die bende gecti dedim doktorum demişki gectiyse gelmesne gerek yok 29 unda bekliom demiş ölece kalıverdi opuyorumnanaktan[/QUOTE
anladım canım... şikayetinin geçmiş olmasına çok sevindim canımopuyorumnanaktan.... bu arada arayıp sorduğuna göre doktorun gayet ilgili demekki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?