2009 Kasm Anneleri

canım benm, ben çalışmıcam bu yıl. evde sürekli bişeylerle uğraşıyorum ama yetersiz kalıyo demek ki. selülit var bende de ama artmasın diye uğraşıyorum bol su iç banyoda kese yap ve soğuk su tut diyolar selülit için ben dün denemeye başladım soğuk su tutamıyom yalnız çok soğuk geliyo:) dr bana bol bol dinlen dedi, çok yattım bu ay ben de 4 kilo alıvermişim fena oldu ama gene de şişman görünmüyorum allahtan zayıftım önceden. he bana sağlık ocağından ebe bi broşür verdiydi onda hamile egzersi,zleri vardı ama cesaret edemedim bi yerimi sakatlarım die korkuyorum yapan var mı içinizde

kızlar mother care de süper şeyler var bide benettonda yaaaaa
biraz tuzlu hele benetton çok tuzlu
ama alcam yaaa 3 - 5 parça bişey
mother carein hastane çıkışı mükemmeldi tavsiye ederim

benim ablam hediye almış mothercareden 10 parça set çok güzeller kumaşı yumuşacık ama ne kadara aldı hiç bilmiyorum pahalı olduğu belli

benim kilo çok değil toplamda 8 kilo aldım dr normal dedi. göbekten başka bir yerim kilo almadı ama selülüt oluştu. egzersizde yapmıyorum yavaş yavaş yapabilirsin ama basit hareketleri

benim ablam hediye almış mothercareden 10 parça set çok güzeller kumaşı yumuşacık ama ne kadara aldı hiç bilmiyorum pahalı olduğu belli

kışlıklar çift katlı çok kaliteli evet pahalı baya
bende alıcaktım dün 1 tane kalmış onunda paketini açıp bakmışlar kirlenmişti
burdada 1 tane mother care var bekliycem artık

canliz bebişinin cicilerini düzenledim
saol bebekkkkkkkk lülülülülülü
ay benim valizim var küçük çok şirin onla gidicem kısmet olursa hastaneye
ay sen bide yeni valiz almışın makinadada yıkanır yaa güselmiş valla sudan ucuz kaydirigubbakcemile2

arkadasım kullanıyo hala ıyı dedı bende ucuza kapatım dedım ya bırsey olsada ıcıme batmaz dedıgın gibi sudan ucuz zaten kısın pej bı yere gıdemeyız çanta aman aman lazım deılde yaza cok kullanırım seneyede belkı gerek kalmaz deıye böle yaptım

magnezyum falan verdimi doktorun
benimki vermedi ama kramplara iyi geliyormus canım

yok canım doktorumun sekreteri aradı şikayetiniz gectimi die bende gecti dedim doktorum demişki gectiyse gelmesne gerek yok 29 unda bekliom demiş ölece kalıverdi opuyorumnanaktan

nehiiiiiiiiiiiir kız bebişin seninde 28.hafta bitiminde hareketleri daha bi sert oldumu.ay herşeyi büyütüyommu ne

dilmuh valla acaip sert hareketleri maşallah karnımdan fırlayacak gibi kemikli kemikli

büyüyolar canım korkma hele doğum pozisyonuna gectiğinde acaip sarsacak sakın korkma bende 2 hafta falan oluo döneli cok tırstımdı uzan sırt üstü bol bol su iç panikleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…