2009 Kasm Anneleri

büyüyolar canım korkma hele doğum pozisyonuna gectiğinde acaip sarsacak sakın korkma bende 2 hafta falan oluo döneli cok tırstımdı uzan sırt üstü bol bol su iç panikleme

gıııııı erken değilmi dönmesi için ayyyyyyy ben kesin panik olurum yaaaaa.ayyyyyyy şimdi çocuk vuruyo kasıklarıma noluyoz oluyom bide dönünce ne yaparııııııım.ay çok şirinler ya bunlar

saol canım.. gecen gittiğimde o yoktu arkadası baktı ya not aldılar orda sikayetimi kime gittiğimi falan bugünde aradılar işte saolsun iidr benim doktorum yaaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

valla döndü benimki yeri dar oldugu içinde doktor dedi cok düşük ihtimal belki geri yukarı döner ama dönmedi dönse anlıosun zaten hala yarasa gibi yasıo oğlum bide varya öle döndüğünden beri karnım kücüldü sanki eskiden yan yatıodu daha büyük gibiydi zemuszemus

men geldim kıslar
fosur fosur uyumuşum yawww
tansiyonum düştüydü de
kendime gelmeye çalışıyom
neler yaptınız bakem
pek kimse de yok sanırsam şuan herkes işin başında desenize

benimki en son sağdan sola doğru yatıyodu,dönmemiştir heralde çünkü bişey anlamadım.ayyyyyyyy yerim ben senin kuzunuuuu yarasa gibi hakaydirigubbakcemile3
men geldim kıslar
fosur fosur uyumuşum yawww
tansiyonum düştüydü de
kendime gelmeye çalışıyom
neler yaptınız bakem
pek kimse de yok sanırsam şuan herkes işin başında desenize

hoşgeldin datlum.ay geçmiş olsun canım

saol dilmuhcum
şimdi bide tuzlu ayran içtim
inşallah yine uyumam ya sonra gece uyuyamaycam
yavaş yavaş ağırlaşıyoz sanırsam
zaten 1 kilo daha almışım dün tartıldım
toplam da 7 kilo almışım vay beeee

benimki en son sağdan sola doğru yatıyodu,dönmemiştir heralde çünkü bişey anlamadım.ayyyyyyyy yerim ben senin kuzunuuuu yarasa gibi hakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin datlum.ay geçmiş olsun canım

evet ya aynen yarasa gibi :roflol::roflol:

hoşgeldin cnmmmmmopuyorumnanaktangecmiş olsun a.s.

büyüyolar canım korkma hele doğum pozisyonuna gectiğinde acaip sarsacak sakın korkma bende 2 hafta falan oluo döneli cok tırstımdı uzan sırt üstü bol bol su iç panikleme

kızlar yaa iki gündür benim kızın hareketi ve vuruşu değişti.üste doğru ittirip duruyo kendini.. nereye çıkmaya çalışıyosaakaydirigubbakcemile3.. benimkidemi döndü acaba:uhm: nasıl hissediyosunuz ki döndüğünü...

elini şeyinin üzerine koy aşşağıya sertlik varmı benimki gümbür gümbür döndü valla bende ne oldugunu anlamadım doktorum söleyince anladım ama kafasını elimi attığımda hissediom bide ayaklar hep yukarda hareket ediooo:kedi:

benimkinde de hep kazı çalışması var sanırsam
ama ne bulmak istiyo ben de anlamadım ama çoğunlukla alta doğru çalışıyor
çıkcağı yeri biliy sanırsam
ama döndüğünü anlarmıyım bilemem şuana kdr hep aynı

benimki yan yatıy çoğunlukla
sola tekmeler bide alta tekmeler geliy şimdilik

benimde alta kafa yada eliyle girişio gecen bi kudurdu bi kudurdu dedim cocugum içerde bi elin ayağın var bi kordonun bi plesentan bide pipin neyle oynuon bukaa die sonra düşündüm pipiş büyüdü herhal ona sasırıp sevinio onla oynuoo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy valla ağırlaşıyoruz ben dün gece 100 kere uyandım.çok kötüydü ya.bide kocişide uyandırıyom yazık adama bide işe gidiyo o.iyi ya az kaldı doğuma alcaz kiloları hiç takma

evet ya aynen yarasa gibi :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

ne yapalım cnm yaa uzandım size yazıom oğlanda beni tepikleyip duruo sıcakk yaaopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:
delü garuuu

dilmuhcum ya şimdiden geceleri sık kalkarsan yandın yawww
ben en fazla çişe diye 2kere kalkıyom şimdilik
sabahta 6 da faltaşa gibi açılıyo gözlerim sonra zor uyuyom
ama egzersiz yapamıyom ne zamandır
o yüzden uyandığımda 1 saat yürüyüş yapam diyom
yayın başlayacam ben de kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…