büyüyolar canım korkma hele doğum pozisyonuna gectiğinde acaip sarsacak sakın korkma bende 2 hafta falan oluo döneli cok tırstımdı uzan sırt üstü bol bol su iç panikleme
yok canım doktorumun sekreteri aradı şikayetiniz gectimi die bende gecti dedim doktorum demişki gectiyse gelmesne gerek yok 29 unda bekliom demiş ölece kalıverdi opuyorumnanaktan[/QUOTE
anladım canım... şikayetinin geçmiş olmasına çok sevindim canımopuyorumnanaktan.... bu arada arayıp sorduğuna göre doktorun gayet ilgili demekki.....
gıııııı erken değilmi dönmesi için ayyyyyyy ben kesin panik olurum yaaaaa.ayyyyyyy şimdi çocuk vuruyo kasıklarıma noluyoz oluyom bide dönünce ne yaparııııııım.ay çok şirinler ya bunlar
valla döndü benimki yeri dar oldugu içinde doktor dedi cok düşük ihtimal belki geri yukarı döner ama dönmedi dönse anlıosun zaten hala yarasa gibi yasıo oğlum bide varya öle döndüğünden beri karnım kücüldü sanki eskiden yan yatıodu daha büyük gibiydi zemuszemus
men geldim kıslar
fosur fosur uyumuşum yawww
tansiyonum düştüydü de
kendime gelmeye çalışıyom
neler yaptınız bakem
pek kimse de yok sanırsam şuan herkes işin başında desenize
benimki en son sağdan sola doğru yatıyodu,dönmemiştir heralde çünkü bişey anlamadım.ayyyyyyyy yerim ben senin kuzunuuuu yarasa gibi hakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin datlum.ay geçmiş olsun canım
saol dilmuhcum
şimdi bide tuzlu ayran içtim
inşallah yine uyumam ya sonra gece uyuyamaycam
yavaş yavaş ağırlaşıyoz sanırsam
zaten 1 kilo daha almışım dün tartıldım
toplam da 7 kilo almışım vay beeee
büyüyolar canım korkma hele doğum pozisyonuna gectiğinde acaip sarsacak sakın korkma bende 2 hafta falan oluo döneli cok tırstımdı uzan sırt üstü bol bol su iç panikleme
gıııııı erken değilmi dönmesi için ayyyyyyy ben kesin panik olurum yaaaaa.ayyyyyyy şimdi çocuk vuruyo kasıklarıma noluyoz oluyom bide dönünce ne yaparııııııım.ay çok şirinler ya bunlar
valla döndü benimki yeri dar oldugu içinde doktor dedi cok düşük ihtimal belki geri yukarı döner ama dönmedi dönse anlıosun zaten hala yarasa gibi yasıo oğlum bide varya öle döndüğünden beri karnım kücüldü sanki eskiden yan yatıodu daha büyük gibiydi zemuszemus
kızlar yaa iki gündür benim kızın hareketi ve vuruşu değişti.üste doğru ittirip duruyo kendini.. nereye çıkmaya çalışıyosaakaydirigubbakcemile3.. benimkidemi döndü acaba:uhm: nasıl hissediyosunuz ki döndüğünü...
saol özgem ya siz ne ettiniz öğlen girdim hemen çıktım kalabalıktı
ama şimdi kimse yok yawww
ne yapalım cnm yaa uzandım size yazıom oğlanda beni tepikleyip duruo sıcakk yaaopuyorumnanaktan
benimki yan yatıy çoğunlukla
sola tekmeler bide alta tekmeler geliy şimdilik
yerim ben asrın mini ayıklarını annesi kaydirigubbakcemile3
saol dilmuhcum
şimdi bide tuzlu ayran içtim
inşallah yine uyumam ya sonra gece uyuyamaycam
yavaş yavaş ağırlaşıyoz sanırsam
zaten 1 kilo daha almışım dün tartıldım
toplam da 7 kilo almışım vay beeee
evet ya aynen yarasa gibi :roflol::roflol:
ne yapalım cnm yaa uzandım size yazıom oğlanda beni tepikleyip duruo sıcakk yaaopuyorumnanaktan
benimde alta kafa yada eliyle girişio gecen bi kudurdu bi kudurdu dedim cocugum içerde bi elin ayağın var bi kordonun bi plesentan bide pipin neyle oynuon bukaa die sonra düşündüm pipiş büyüdü herhal ona sasırıp sevinio onla oynuoo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?