2009 Kasm Anneleri

ay ben hareketleri hep kasıklarımda hissediyom.yukarıda çok nadir.nerde benim oğlumun ayağı kafası.aaaa bazende çok komik oluyo böyle minik bi çıkıntı oluyo karnımda kafası heralde ittirip duruyo

hehe pipişi görüp şaşırıyo ha.şimdiden başladımı diyosun

o gördüğün dötüde olabilir cıkıntı bak kafay bulmanın bi yolunu söleyem size güçlü ısık tutarsanız seyinize doğru hemen kafayı oraya cevirio ışığa yöneli biz denedik zemuszemuszemuszemus

sorma canım ya dün gece resmen işkenceydi her yarım saatte bir uyandım.sabahta altı buçukta kalktım kahvaltı hazırlayam bari dedim.amaaaaan deli etti beni ya bu gece uykuları

anam biz daha 4 sismde karar veremedik
sen bide ekleme yapıysın yawwww
şevval dün de misafirlikteydik konusu geçti eşim olmas dedü
şuanda ela önde gidiyo ama bizim de gönlümüzden ipek geçiy
bakalım hayırlısı

elayıda ilk ben oyladım zemuszemuszemuszemus ipek koma ya cok pısırık olıylarrrrrrrrrrrr yani kimse üstüne alınmasın benim tanıdıklarım öle zemuszemuszemuszemus

özgem ya çevremde hiç ipek yok bana çok kibar geliyo bu isim
tiril tiril uçuş uçuş yaneeee
ela benim ilk göz ağrımdı
sırf sadece rengi simgeliyo diye soğudum işte napam
bide benmkinin simsiyah gözleri olarsa saçma olur o zaman

pis dilmuh gittin elaya oyunu verdin deymi

bacım ipekle ela arasında kaldım.iki isim düşünmüyonuzmu.ayyyy bende isim arıyom oğluşuma.iki isim koycazda.yağız tamamda ikinci isim yok daha ortada.hehe kaynatam laf vurup duruyo onun ismi olması için ama biz anlamıyomuşuz gibi yapıyoz kocişle

ay tabi senin fikrin içine sinmesi cok önemli ben oğlumun adını asrın koydum neler sölediler ne derseniz diyin dedim benim içime bu sindi hala bile söleyemiolar adını neee aslımı diolar bende fotokopisi diom oluo bitooo içine e sindiyse onu koy ben sadece tanıdıklarımın öle oldugunu söledim istisnalar kaideyi bozmuoooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dilmuhcum yine ilk ismini bulmuşsunuz ikinciyi koyarsınız bi şekiilde
biz eşimle iki sism düşünmüyoz fazlalık geliyo
genellikle biz hangi ismiyle çağırırsak öle kalıyo illa ikinci isim söylenmiyo
sadelikten yanayım yani ben
tek koycaz allah kısmet ederse
yanına zaten ekliycez biiz kendimiz
pınarım lü lü lü lü lü
ipek saçlım
ela gözlüm
gibi sizde öle yapın

nehircim hiç sorma ya valla çevredekilere danışınca ay bi de demiyorlarmı
onumu koycanız hiç iyi değil ben olsam asla koymam gibi laflar ediyler
valla diyoz eşimle biz 4 isimden birini seçecez birine güsel olan diğerine hiç güsel gelmiyo
önemli olan bizim beğenmemiz çoğunlukla çağırcak olan bizleriz deyoz
hatta görümcemin kızyla da dün laf dalaşı yaptık
ayy ipekmi çok kötü falan dedi hemen bende dedim ankette yaptım falan diye
önemli olan bizim çevremiz değilmi diyo salak kız
ben de hayır dedim ben bunu tüm anne adaylarıyla paylaşıyom en azından
onlar da sen den benden daha iyi araştırma yapıylar dedim
ve bir çok ismi ve anlamları nı bu sayede öğrendim dedim sizin oylamanız geçerli olmuy dedim
ohhhhh ohhhhh

napıyonus kızlar bakıyom yine isim telaşına düşmüşsünüzz
bende arıyom isim yaaa
geçen arkadaşıma zeynep koycam dedim oda dedi herkes zeynep koyuuyoo bi sürü zeynep war ortalıkta dedi bende soğudum gibi :sinifsinif:

canım tabi sizin bilceniz bişey.ben iki isim istiyom çünkü bende kocişte ismimizi beğenmiyoz aileler istediklerini koymuş göbek adım var onu seviyom oda kimlikte yok.bende iki isim olsun oğluş hangisini beğenirse kullansın istiyom
kız bizimkide uymuyo o zaman ben kumral kociş sarışın bu bebiş esmer olmaz heralde-ki yağız esmer delikanlı demek.e uymadı o zaman.

aferin kızz iyi demişsin vereliniortak

evt dilmuhcum ama yağız ismi çok güsel bence
ben tabi uyanda olsun istiyom ya ondan karasız kaldık işte
tubişim ya zeynepten o yüzden ben de vazgeçtim eşimi de soğuttum sanırsam
zeynep çok var artık herkes zeynep koyiiy
okulda düşünsene bir sınıfta bir kaç tane zeynep olcek
hayır yeni bir isim olur sorun olmaz ya zaten bide eski bir isim
siz de altarnetif başka isim düşünmedinizmi canım ya
ben baya üzerinde durdum bu olayın

kızlar kimseye ne koyalım diye sormayın(akrabalara)
banada soruyolar ne koycaksınız diyom yağız.biri çok zor söylenmesi diyo bi başkası aaaaaaaaa herkeste var diyo.bende ben yağız adını çok sevdim kimde olursa olsun bana ne diyom yada aaa söylersiniz canım ne vaaaaar deyip geçiştiriyom.millet kafayı yemiş boşversenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…