nehircim hiç sorma ya valla çevredekilere danışınca ay bi de demiyorlarmı
onumu koycanız hiç iyi değil ben olsam asla koymam gibi laflar ediyler
valla diyoz eşimle biz 4 isimden birini seçecez birine güsel olan diğerine hiç güsel gelmiyo
önemli olan bizim beğenmemiz çoğunlukla çağırcak olan bizleriz deyoz
hatta görümcemin kızyla da dün laf dalaşı yaptık
ayy ipekmi çok kötü falan dedi hemen bende dedim ankette yaptım falan diye
önemli olan bizim çevremiz değilmi diyo salak kız
ben de hayır dedim ben bunu tüm anne adaylarıyla paylaşıyom en azından
onlar da sen den benden daha iyi araştırma yapıylar dedim
ve bir çok ismi ve anlamları nı bu sayede öğrendim dedim sizin oylamanız geçerli olmuy dedim
ohhhhh ohhhhh
evt dilmuhcum ama yağız ismi çok güsel bence
ben tabi uyanda olsun istiyom ya ondan karasız kaldık işte
tubişim ya zeynepten o yüzden ben de vazgeçtim eşimi de soğuttum sanırsam
zeynep çok var artık herkes zeynep koyiiy
okulda düşünsene bir sınıfta bir kaç tane zeynep olcek
hayır yeni bir isim olur sorun olmaz ya zaten bide eski bir isim
siz de altarnetif başka isim düşünmedinizmi canım ya
ben baya üzerinde durdum bu olayın
evet ya herkes bi kulp uyduruo bana dedilerki nesı isim o bilmem ne sonunda ilk aklından hangi isim geciosa o oluo annenin içine sinmesi önemli ismin nede olsa biz tasıoz okaa ayyzemuszemuszemuszemus
bir iki gündür kasıklarımda tuhaf bi ağrı vardı.acep dedim iltihap falanmı var.accukda akıntım beyazımsı geldi.korktum gittim tahlil yaptırdım bugün.bol bakteri,7-8lökosit,bol epitel çıktı .yarın doktora gidicem sabahtan.galiba iltihap var.antibiyotik vercek kesin. :sinifsinif:
bir iki gündür kasıklarımda tuhaf bi ağrı vardı.acep dedim iltihap falanmı var.accukda akıntım beyazımsı geldi.korktum gittim tahlil yaptırdım bugün.bol bakteri,7-8lökosit,bol epitel çıktı .yarın doktora gidicem sabahtan.galiba iltihap var.antibiyotik vercek kesin. :sinifsinif:
elini şeyinin üzerine koy aşşağıya sertlik varmı benimki gümbür gümbür döndü valla bende ne oldugunu anlamadım doktorum söleyince anladım ama kafasını elimi attığımda hissediom bide ayaklar hep yukarda hareket ediooo:kedi:
benimde alta kafa yada eliyle girişio gecen bi kudurdu bi kudurdu dedim cocugum içerde bi elin ayağın var bi kordonun bi plesentan bide pipin neyle oynuon bukaa die sonra düşündüm pipiş büyüdü herhal ona sasırıp sevinio onla oynuoo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bence hiç danışmamak dün öle hata yaptık ama bir daha sormaycaz kimseye
önemli olan eşimle benim beğenmem
bizde karar verip ismi bu diyecez şimdiden alışsınlar bence
tubişim benim ablam koymasaydı biz direk elif düşünürdük
ikinci olarakta eşimin akrabasında olmasaydı ece derdik
kolaylıkla da karar verirdik ama bir çok şeyi birden düşünüyoruz ya o zor işte
beste benimde çok hoşuma gidiyo ama akrabada var diye koymadık
asya ile de dalga geçerler diye istanbuldayız ya asya avrupa falan deyü yani
dilmuhcum yağız ismi çok güzel bence.boşver sen herkesi.kim ne derse desin.istersen bende gelem beraber atlıyalım.vereliniortakbenim salak kuzenimde diyoki aaaaaaa yağızmı ne o öyle ağız gibi.bu kuzen bana takıkta başka kulp takcak şey bulamadı galibaaaaa.az daha atlıyodum üstüne
ne kızıyon be :sinifsinif:idrar yolu enfeksyonu olmusun nevar bunda 2 nci antibiotiğimide bitirdim bilmiom gectimi yerleşmişti biş eolmas korkma gecmiş olsun opuyorumnanaktan
sağol cnm benim. iyide nasıl kapıyoz bunu yaaa.okadarda da dikkat ediyomgeçmiş olsun canım yaaa
nedir bu iltihaplardan çektiğimiz :sinifsinif:
sağol bidenem.tamam canım.elimde kocaaa bardak habire içiyom.wc ye gidiyom sonrada kaydirigubbakcemile3fundacım geçmiş olsun cnm ama bu çoğunlula oluyormuş bol su iç cnm
en güzeli ya sormayın kimseyeeeee.
canım çok geçmiş olsun.
dilmuhcum yağız ismi çok güzel bence.boşver sen herkesi.kim ne derse desin.istersen bende gelem beraber atlıyalım.vereliniortak
ne kızıyon be :sinifsinif:
sendemi kullanıyon ilaçne verdi doktor
sağol cnm benim. iyide nasıl kapıyoz bunu yaaa.okadarda da dikkat ediyom
sağol bidenem.tamam canım.elimde kocaaa bardak habire içiyom.wc ye gidiyom sonrada kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dilmuhcum yağız ismi çok güzel bence.boşver sen herkesi.kim ne derse desin.istersen bende gelem beraber atlıyalım.
ne kızıyon be :sinifsinif:
sendemi kullanıyon ilaçne verdi doktor
sağol cnm benim. iyide nasıl kapıyoz bunu yaaa.okadarda da dikkat ediyom
sağol bidenem.tamam canım.elimde kocaaa bardak habire içiyom.wc ye gidiyom sonrada kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?