2009 Kasm Anneleri

evet ya herkes bi kulp uyduruo bana dedilerki nesı isim o bilmem ne sonunda ilk aklından hangi isim geciosa o oluo annenin içine sinmesi önemli ismin nede olsa biz tasıoz okaa ayyzemuszemuszemuszemus

sağol canım.ya ben hala ela ve ipekten yanayım.gerçi benim kızım olsa beste yada asya koycaktım erkek olunca kız isimlei araştırmadım

bence hiç danışmamak dün öle hata yaptık ama bir daha sormaycaz kimseye
önemli olan eşimle benim beğenmem
bizde karar verip ismi bu diyecez şimdiden alışsınlar bence

bir iki gündür kasıklarımda tuhaf bi ağrı vardı.acep dedim iltihap falanmı var.accukda akıntım beyazımsı geldi.korktum gittim tahlil yaptırdım bugün.bol bakteri,7-8lökosit,bol epitel çıktı .yarın doktora gidicem sabahtan.galiba iltihap var.antibiyotik vercek kesin. :sinifsinif:

evet ya herkes bi kulp uyduruo bana dedilerki nesı isim o bilmem ne sonunda ilk aklından hangi isim geciosa o oluo annenin içine sinmesi önemli ismin nede olsa biz tasıoz okaa ayyzemuszemuszemuszemus

benim salak kuzenimde diyoki aaaaaaa yağızmı ne o öyle ağız gibi.bu kuzen bana takıkta başka kulp takcak şey bulamadı galibaaaaa.az daha atlıyodum üstüne

tubişim güsel bence bu isim
yaren ve mavidenizde bu ismi koycak sanırsam
sadece 2 r ard arda olması söylemeyi zorlaştırır gibi geliyor bana
beren de var cnm düşünürsen

idrar yolu enfeksyonu olmusun nevar bunda 2 nci antibiotiğimide bitirdim bilmiom gectimi yerleşmişti biş eolmas korkma gecmiş olsun opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım yaaa
nedir bu iltihaplardan çektiğimiz :sinifsinif:

hıııımmm bu tarife uyuyooo durumumuzz... o zman benim bıcırım da dönmüş olabülür .... yarın doktora gidince görcez.. neresiyle tepikliyo beni...

:roflol::roflol::roflol:

ben kaçıyorum kızlar.. iyi akşamlar hepinize...a.s.

tubişim benim ablam koymasaydı biz direk elif düşünürdük
ikinci olarakta eşimin akrabasında olmasaydı ece derdik
kolaylıkla da karar verirdik ama bir çok şeyi birden düşünüyoruz ya o zor işte

bence hiç danışmamak dün öle hata yaptık ama bir daha sormaycaz kimseye
önemli olan eşimle benim beğenmem
bizde karar verip ismi bu diyecez şimdiden alışsınlar bence

en güzeli ya sormayın kimseyeeeee.

canım çok geçmiş olsun.

tubişim benim ablam koymasaydı biz direk elif düşünürdük
ikinci olarakta eşimin akrabasında olmasaydı ece derdik
kolaylıkla da karar verirdik ama bir çok şeyi birden düşünüyoruz ya o zor işte

elif ismini bende cok sewerim ama maalesef görümcemin adı
ece ismide çok güzel kibar bi isim
eğer çok yakın bi akrabada değilse eceyi düşünebilirsin

benim salak kuzenimde diyoki aaaaaaa yağızmı ne o öyle ağız gibi.bu kuzen bana takıkta başka kulp takcak şey bulamadı galibaaaaa.az daha atlıyodum üstüne
dilmuhcum yağız ismi çok güzel bence.boşver sen herkesi.kim ne derse desin.istersen bende gelem beraber atlıyalım.vereliniortak

idrar yolu enfeksyonu olmusun nevar bunda 2 nci antibiotiğimide bitirdim bilmiom gectimi yerleşmişti biş eolmas korkma gecmiş olsun opuyorumnanaktan
ne kızıyon be :sinifsinif:
sendemi kullanıyon ilaçne verdi doktor

geçmiş olsun canım yaaa
nedir bu iltihaplardan çektiğimiz :sinifsinif:
sağol cnm benim. iyide nasıl kapıyoz bunu yaaa.okadarda da dikkat ediyom

fundacım geçmiş olsun cnm ama bu çoğunlula oluyormuş bol su iç cnm
sağol bidenem.tamam canım.elimde kocaaa bardak habire içiyom.wc ye gidiyom sonrada kaydirigubbakcemile3
en güzeli ya sormayın kimseyeeeee.

canım çok geçmiş olsun.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz

Kızarım tabi hemen ne korkuon aaa ne bi sürü verdi önce munurol saşe verdi tek kulllanımlık antibiotk yanında günde ückere pyloseptilmi ne verdi içtim gecmedi bu sefer munurol agumentin pyolaseptil verdi buseferde kasıntı yaptı seyimde bi tek kullanımlık fitil bask doktor verdi doktorum yerinde yoktu bide krem verdiler şimdi iyiyim sanırım gecti opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…