2009 Kasm Anneleri

tubişim dayısının kızının ismi ve aynı mahalledeyiz
aslına bakarsan ilerde herkes bir yere dağılacak
evlenip de gidecekler ama napalım dikkat ediyoz
sonra laf etmesinler deyü

nan karular gene cosmusunuz haaa
ziytinnn karusu slm veriyom slm almıyon noluyo nennn
hade ben kactımmm
sora gorusuruz byby

kızlar aaaa ne yemek yapcak ben yaaaaa.offfff hergün aynı sorun.artık bulamıyom bişey.tvdede bişey yok valla sıkıldım

nehircim ya kociş dün şampuan almış bebişe ama chicco değil johnson baby o nasıldır ya iyimi.

kenyacım güle güle tatlım

iyi iyi kısma be.ilacımızı alıp beklerük geçmesini

aman ne susuonuz be bizde gideriz madem öle kmse konusmuoo ya
kıs kim susuyo bee.gel buraya gitmek yok

selam kızlar, nasılsınız a.s.

selam iyidir sen nasılsın cnm?
kızlar aaaa ne yemek yapcak ben yaaaaa.offfff hergün aynı sorun.artık bulamıyom bişey.tvdede bişey yok valla sıkıldım

yaa bende aynı şeyi düşünüyorum.yapcek bişi bulamıyorum.uffffff

nan karular gene cosmusunuz haaa
ziytinnn karusu slm veriyom slm almıyon noluyo nennn
hade ben kactımmm
sora gorusuruz byby
canım ya gömedim sen ne zaman geldin ki
hadi kaçma gel konuşak gızzz

selam kızlar, nasılsınız a.s.

hoşgeldin cnm iyüyük işte geyik yapıyoz

ben sabahtan hallettiydim
yayla çorbası yap kolay
bide ben kabak yemeği yaptım
canınız çekmez deyü yazdım işte isimlerini

nehircim ya kociş dün şampuan almış bebişe ama chicco değil johnson baby o nasıldır ya iyimi.

iyidir canım bilindik bir marka sonuçta

iyidir canım yıllardır var o markadaopuyorumnanaktanchicco son derece hassas ciltler için falan önerilio die biz bunu aldık opuyorumnanaktan

ben de daha yemek yapmadım, mutfak lavabom alttan akıtıyo delikafadulden eşim dün sabah gitti işe bugün 3,5 ta geldi uyuyo
bakalım uyansa gidip malzeme alıp tamir ettirecem

ya çorbam varda yanına ne yapsam bulamadım

hoşbulduk canım a.s.

iyi çok şükür canım senin nasıl gidiyo

kııııııııııııııııız çorbam var dünden hemideeeeeeeeee yayla.ama yanına ne yapam bilemedim işte.
ay şampuan iyidir yani.iyi bari.bide kampanya varmış.şampuan bebe yağı ve vücut şampuanı almış.

haftaya orucuz gızlardelikafadulden
kocişlerimize yimek hazırlaycaz artık
peki biz seneye de emzirmiş olcez ya oruç tutcakmıyız

valla bu yıl tutamayacazda seneye hiç bilemiyom belki bebişler ozamana kadar emmez.tabi inşallah emerlerde emmezlerse tutarız

iyidir canım yıllardır var o markadaopuyorumnanaktanchicco son derece hassas ciltler için falan önerilio die biz bunu aldık opuyorumnanaktan

iyi canım yaaaaa içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…