2009 Kasm Anneleri

valla bu yıl tutamayacazda seneye hiç bilemiyom belki bebişler ozamana kadar emmez.tabi inşallah emerlerde emmezlerse tutarız

iyi canım yaaaaa içim rahatladı

gıı oruclarda biran evvel kışa dönse ya ben tutamıom yaa cok asabi tavşan oluom tuttuğumu ısırıom bi dr arkadasım sen en iis tutma sevbıda kalmıo herkesi kırıon gecirion demişti :roflol::roflol::roflol:

sabırsız garu
tut nolcek ben hep tutuyom da açıkcası yazın çok zor olur ya
geçen sene baya zorlandım
bu yıl yırttık mı desek günah olurmu
seneye de emzirsek deyom
bir sonraki sene bi ta hamile kalsak
yine emzirsek derken
kışa döner herhal
allahım beni affet
ama zor gerçek
işte sabrı ölçmek böle bişey olsa gerek

ayyy bendede aynı şey oluyo çok sinirli oluyom.bide sigara içiyodum ya abooowww hiç acıkmıyodum sadece su ve sigara istiyodum sonrada sinir basıyodu.ya ben şimdi doğumdan sonra günde bi tane falanda olsa sigara içemeyecekmiyim.valla çok zorlanıyom bu konuda

:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: oructan yırtak derkene futbol takımı kuracazzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflolcağımız söenecek en iyisi oruc tutmakk:roflol::roflol::roflol:gı ben aclıktan değil sigara içiodum ya ondan saldırıom hekese dayanamıodum sigarayaaaa diom ya tam bi asabi tavsanımmm:roflol::roflol::roflol:

valla bilemiyom ya, daha yeni olmuş temizledim
artık hazır bişiler yicez ya da aç kalacaz cokacimcoook

aç kalmayın yazık size gelin bizde yimek var hepimize yeter valla

hımm iyi fikir.teşekkür ederiiiiiiim canuuuuuuum
afiyet olsunzemuszemus
var annem dün kocişim görevden döndü ya yapmıstım sölemiyim ne oldugunu ama varrzemuszemuszemuszemuszemuszemus

ip ucuda mı yok :umursamaz:
kız senin kociş de polismiydi yoksam

kızlar ya.bizim öbür topikte iki resim var onlarabakıp bi fikir verin bana ya.bebişlere yaptığımız hazırlık topiğinde.

hoşbulduk canım ya a.s.
Şeniz

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

gıııııııı gözün aydın

saol canımm

valla ben arada bi tane götürüom arkadasların elinden alıp bi fırt cekiom ama aman aman içmiom kırkyılın sırtı doktorum cok kendini sigara konuusnda stresse sokma demişti ilk bas ellerim titriodu içmesen cok ii ama stresedesokma kendni 4 ten fazla içme demişti ben 4 içmiom cok nadir bi iki fırtzemuszemus

aç kalmayın yazık size gelin bizde yimek var hepimize yeter valla

afiyet olsunzemuszemus

ip ucuda mı yok :umursamaz:
kız senin kociş de polismiydi yoksam

yaa ölee aham saham bi yemek değil milletin canı cekio sonra ondan sebep sölemiom :) yok annem benim kocişim subayyzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…