valla bu yıl tutamayacazda seneye hiç bilemiyom belki bebişler ozamana kadar emmez.tabi inşallah emerlerde emmezlerse tutarız
iyi canım yaaaaa içim rahatladı
yok yemiycekler depodan yiycekler bugün :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bilemiyom ya, daha yeni olmuş temizledimözlemcim yimek yemeycenizmi peki tamir olcekte geberizsiniz gız açlıktanlmaz:
bol soslu spagetti yap cnm o zaman pratik
:roflol::roflol::roflol:
senin yemen varmı gızz
sen hangi arada yapıyon
benim depo idare eder de oğlumla eşim naparlar bilmem delikafaduldenyok yemiycekler depodan yiycekler bugün :roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım a.s.
banada hoşbulduık yokmu mafoldumben
gıı oruclarda biran evvel kışa dönse ya ben tutamıom yaa cok asabi tavşan oluom tuttuğumu ısırıom bi dr arkadasım sen en iis tutma sevbıda kalmıo herkesi kırıon gecirion demişti :roflol::roflol::roflol:
var annem dün kocişim görevden döndü ya yapmıstım sölemiyim ne oldugunu ama varrzemuszemuszemuszemuszemuszemus
sabırsız garu
tut nolcek ben hep tutuyom da açıkcası yazın çok zor olur ya
geçen sene baya zorlandım
bu yıl yırttık mı desek günah olurmu
seneye de emzirsek deyom
bir sonraki sene bi ta hamile kalsak
yine emzirsek derken
kışa döner herhal
allahım beni affet
ama zor gerçek
işte sabrı ölçmek böle bişey olsa gerek
valla bilemiyom ya, daha yeni olmuş temizledim
artık hazır bişiler yicez ya da aç kalacaz cokacimcoook
afiyet olsunzemuszemushımm iyi fikir.teşekkür ederiiiiiiim canuuuuuuum
var annem dün kocişim görevden döndü ya yapmıstım sölemiyim ne oldugunu ama varrzemuszemuszemuszemuszemuszemus
Şenizhoşbulduk canım ya a.s.
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: oructan yırtak derkene futbol takımı kuracazzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflolcağımız söenecek en iyisi oruc tutmakk:roflol::roflol::roflol:gı ben aclıktan değil sigara içiodum ya ondan saldırıom hekese dayanamıodum sigarayaaaa diom ya tam bi asabi tavsanımmm:roflol::roflol::roflol:
aç kalmayın yazık size gelin bizde yimek var hepimize yeter valla
afiyet olsunzemuszemus
ip ucuda mı yok :umursamaz:
kız senin kociş de polismiydi yoksam
gıııııııı gözün aydın
ayyy bendede aynı şey oluyo çok sinirli oluyom.bide sigara içiyodum ya abooowww hiç acıkmıyodum sadece su ve sigara istiyodum sonrada sinir basıyodu.ya ben şimdi doğumdan sonra günde bi tane falanda olsa sigara içemeyecekmiyim.valla çok zorlanıyom bu konuda
aç kalmayın yazık size gelin bizde yimek var hepimize yeter valla
afiyet olsunzemuszemus
ip ucuda mı yok :umursamaz:
kız senin kociş de polismiydi yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?