ayyy bendede aynı şey oluyo çok sinirli oluyom.bide sigara içiyodum ya abooowww hiç acıkmıyodum sadece su ve sigara istiyodum sonrada sinir basıyodu.ya ben şimdi doğumdan sonra günde bi tane falanda olsa sigara içemeyecekmiyim.valla çok zorlanıyom bu konuda
siz hala sigarayı bırakamadınız mı:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: oructan yırtak derkene futbol takımı kuracazzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflolcağımız söenecek en iyisi oruc tutmakk:roflol::roflol::roflol:gı ben aclıktan değil sigara içiodum ya ondan saldırıom hekese dayanamıodum sigarayaaaa diom ya tam bi asabi tavsanımmm:roflol::roflol::roflol:
siz hala sigarayı bırakamadınız mılmaz:
en iyi fırsat
valla ben çok üzülüyom sigara içenlere
eşime ne yaptım ne ettim bıraktırdım vallazemuszemus
zor oldu ama şimdi kendisi de içenlere çok kızyo onuda yeşilaycı yaptım
valla ilerde sıkıntılarını çekersiniz kıslar
şu güzelim vücudunuzu işgence etmeyin yawww
nolaaaaaaaaaaaar yalvarıyorum içmeyin artık
hamişlik bahaneneiz olsun içmeyin zaten şuana da içmiyorsanız rahat bırakmış sayılırsınız
şu annenin çığlıklarını duyun lütfennnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
yazık sana özgem ya çoğu zaman yanlızsın desene
acıdım bak sanaŞeniz
allahtan asrın gelcek de yanlız kalmaycan
kıııııııııııııııııız bende resmen aşeriyom arada kocişten iki fırt çekem dayanamıyom valla.gerçi doktorlar sigara zararlı ama stres daha zararlı diyolarsaol canımm
valla ben arada bi tane götürüom arkadasların elinden alıp bi fırt cekiom ama aman aman içmiom kırkyılın sırtı doktorum cok kendini sigara konuusnda stresse sokma demişti ilk bas ellerim titriodu içmesen cok ii ama stresedesokma kendni 4 ten fazla içme demişti ben 4 içmiom cok nadir bi iki fırtzemuszemus
siz hala sigarayı bırakamadınız mılmaz:
en iyi fırsat
valla ben çok üzülüyom sigara içenlere
eşime ne yaptım ne ettim bıraktırdım vallazemuszemus
zor oldu ama şimdi kendisi de içenlere çok kızyo onuda yeşilaycı yaptım
valla ilerde sıkıntılarını çekersiniz kıslar
şu güzelim vücudunuzu işgence etmeyin yawww
nolaaaaaaaaaaaar yalvarıyorum içmeyin artık
hamişlik bahaneneiz olsun içmeyin zaten şuana da içmiyorsanız rahat bırakmış sayılırsınız
şu annenin çığlıklarını duyun lütfennnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
ayın 23 (yirmiüç) iki üc günü değüll yaniii :)günü falan kadar yalnızım adam hep dağda operasyonda allah can sağlığı versin hepsi cekilioozemuszemus oğlusumda gelioo dediğin gibiii ohhopuyorumnanaktan
dilmuh duymadı hala herhal
belkimde sigara içiyordur pis gacı
aklına getirdik ya şincik
hu huuu ben geldüümmmmm
kızlar ben çıkıyom, nalburlar kapanmadan gideyim
şu lavaboya malzemeyi alayım
görüşmek üzere hoşçakalın opuyorumnanaktan
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: oructan yırtak derkene futbol takımı kuracazzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflolcağımız söenecek en iyisi oruc tutmakk:roflol::roflol::roflol:gı ben aclıktan değil sigara içiodum ya ondan saldırıom hekese dayanamıodum sigarayaaaa diom ya tam bi asabi tavsanımmm:roflol::roflol::roflol:
zeytünnn milleti dumansız hava sahasına çekmeye çalişiy ha gayret yiwwwrııımmm :lepi:
şimdi bir kahve bir sıgara ohhh naniknanik olcakkı degmeyın keyfe beee :teytey:
hoşgeldin nan adaşımın taşıyıcısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?