2009 Kasm Anneleri

elifim sende sağol.
yorumlarınızı bekliyom kıslar.gelince bakcem heee.
ben kaçıyom.kızı kursa yazdırıcazda.fiyat araştırması yapıyoruz.7gibi orda olmamız lazım.öptüm sizii

şimdi bir kahve bir sıgara ohhh naniknanik olcakkı degmeyın keyfe beee :teytey:

ohhhhh valla ne güzel olurduuuuuuuuuu

kız tabi gerisi gelir ama ben şu emzirme döneminde bi tane diyom

şimdi bir kahve bir sıgara ohhh naniknanik olcakkı degmeyın keyfe beee :teytey:

ahan al birini vur ötekine
bi tane daha çıktı burdan
anam bide kuaföre giderim bazıları bir taraftan cigaralarını içip bir taraftan da kaş bıyık almazlarmı delü olurum he
canlız sen ama yapmazsın böle bişey deymi
yapmazsın yapmazsın :sinifsinif:

yaaa banaa noliiiiiii kıslar yardımm:bbo:elim ayağım tutmuyor sabahtan beri başımı kaldıramıyorum öyleee yatıyorum....gözümü açamadım sabahtan beri ..sabah tetenoz vuruldum olabilirmiki acepCADIARZU

anam bu cersu karısı kendi pimpirikliliğini tüm topice bulaştırdı hekessslerr hastaaaaaaaaaaaa :))))))))))

%100 hava sahasına %100 karşıyım valla

lülülülülülü valla bu konuda seni pek sallayan bi durum yok yiwrım yasalar ortada süprizzzzz bastırırım parayı içerun diyosan bişi demiom tabe naniknanik

yauw aslında içenede yazık ama içmeyene daha da yazıktı yıllardır ei oldu falla vereliniortak

gııııı ben kaş aldırırken değilde saç boyatırken kestirirken seviyodum beeeee.ama artıkın yasak ordada

yaaa banaa noliiiiiii kıslar yardımm:bbo:elim ayağım tutmuyor sabahtan beri başımı kaldıramıyorum öyleee yatıyorum....gözümü açamadım sabahtan beri ..sabah tetenoz vuruldum olabilirmiki acepCADIARZU

canım bazen banada oluyo çok halsiz oluyom ama seninki belki aşıdan olmuştur.geçmiş olsun canım

gıııııııı olsun ben içtikten sonra yer farketmez dışarda içerik.evde içerik ne edek.

anam bu cersu karısı kendi pimpirikliliğini tüm topice bulaştırdı hekessslerr hastaaaaaaaaaaaa :))))))))))

:roflol::roflol::roflol:
o cersu karısının bana ettiği varya abuuu kıs bunun kocası bişi istemişti ya hani yok resmini koycam falan diyodu :jeyyar: ay düştü mü bu benim aklıma yok yapmim yapmim dedim ay dün annemde geldi ya hemen atladım yaptım dünden beri başka bişi yemiyom nan kudurmuş gibi ondan yiyom sadecee :roflol::roflol:

ulennn kocam gıbısın haaaa benım başımda senın alan var nan ben zatin gizli içiyodum nan kocadan :1ninca:
eyi olardı pis boğazzzzzzzz:sm_cool::sm_cool:
he onuda çekti canumm delikafadulden

ohhhhh valla ne güzel olurduuuuuuuuuu

kız tabi gerisi gelir ama ben şu emzirme döneminde bi tane diyom
olmamı yavrum şitressss mitreşş kalmazdı :lepi:

yok nan almam öle ben keyfime düşkünüm yarım yarım içemem yolarım öle içerim nan

sendemı kocamdan yanasın nan kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benım kocada hiç içmemiş pek bı seviniyo sigara yasana :roflol: :roflol:

hehe bende yarın yapcam gııııı ondan.uzun zamandır tembellik yaptım yapmadım ondan ama benimde canım stedi.hem yarın kocişim geceye gitcek yapamda gece yesinler yazıııııık.

sendemı benden olcak nan bu topige ıkı tonton fazla nan :dilcikar: yime fazla bakemm

elayıda ilk ben oyladım zemuszemuszemuszemus ipek koma ya cok pısırık olıylarrrrrrrrrrrr yani kimse üstüne alınmasın benim tanıdıklarım öle zemuszemuszemuszemus

abuuuuuuuuuuu valla benim görümcemin kızı ipek var diyom ya 4 yaşında yeminle okula giden erkek çocuklara bile kök söktüriyy :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…