şimdi bir kahve bir sıgara ohhh naniknanik olcakkı degmeyın keyfe beee :teytey:
dilmuhcum ya iyi yapmışsın valla
minicik yavrularımız ne diye günahına gircez
gızz hazır içmezkene günde bir tane de neyine
içme işte ben bilirim o birtaneleri
sonra bir paket oluyyyy
ulan şu evlerde de içirttirmeselerde ne iyi olurdu bakın kahveler can çekişiy ohhhhhhhhhhh
cerin gız sen de içiyordun sanırsam seni de davet ediyom sigarasız yaşama
şimdi bir kahve bir sıgara ohhh naniknanik olcakkı degmeyın keyfe beee :teytey:
:roflol: hoşbuldum taşıyıcı ha ne kaa ruhsuz oldu böle annelik falan yok sanki sırtıma atmışlar bebeyi taşıyom naniknanik
funda ya gelek te arattırma beni şimdi
topiki kopyalasana yawww
%100 hava sahasına %100 karşıyım valla
ahan al birini vur ötekine
bi tane daha çıktı burdan
anam bide kuaföre giderim bazıları bir taraftan cigaralarını içip bir taraftan da kaş bıyık almazlarmı delü olurum he
canlız sen ama yapmazsın böle bişey deymi
yapmazsın yapmazsın :sinifsinif:
yaaa banaa noliiiiiii kıslar yardımm:bbo:elim ayağım tutmuyor sabahtan beri başımı kaldıramıyorum öyleee yatıyorum....gözümü açamadım sabahtan beri ..sabah tetenoz vuruldum olabilirmiki acepCADIARZU
lülülülülülü valla bu konuda seni pek sallayan bi durum yok yiwrım yasalar ortada süprizzzzz bastırırım parayı içerun diyosan bişi demiom tabe naniknanik
yauw aslında içenede yazık ama içmeyene daha da yazıktı yıllardır ei oldu falla vereliniortak
anam bu cersu karısı kendi pimpirikliliğini tüm topice bulaştırdı hekessslerr hastaaaaaaaaaaaa :))))))))))
ulennn kocam gıbısın haaaa benım başımda senın alan var nan ben zatin gizli içiyodum nan kocadan :1ninca:dilmuhcum ya iyi yapmışsın valla
minicik yavrularımız ne diye günahına gircez
gızz hazır içmezkene günde bir tane de neyine
içme işte ben bilirim o birtaneleri
sonra bir paket oluyyyy
ulan şu evlerde de içirttirmeselerde ne iyi olurdu bakın kahveler can çekişiy ohhhhhhhhhhh
cerin gız sen de içiyordun sanırsam seni de davet ediyom sigarasız yaşama
he onuda çekti canumm delikafaduldeneyi olardı pis boğazzzzzzzz:sm_cool::sm_cool:
ohhhhh valla ne güzel olurduuuuuuuuuu
kız tabi gerisi gelir ama ben şu emzirme döneminde bi tane diyom
yok nan almam öle ben keyfime düşkünüm yarım yarım içemem yolarım öle içerim nanahan al birini vur ötekine
bi tane daha çıktı burdan
anam bide kuaföre giderim bazıları bir taraftan cigaralarını içip bir taraftan da kaş bıyık almazlarmı delü olurum he
canlız sen ama yapmazsın böle bişey deymi
yapmazsın yapmazsın :sinifsinif:
lülülülülülü valla bu konuda seni pek sallayan bi durum yok yiwrım yasalar ortada süprizzzzz bastırırım parayı içerun diyosan bişi demiom tabe naniknanik
yauw aslında içenede yazık ama içmeyene daha da yazıktı yıllardır ei oldu falla vereliniortak
:roflol::roflol::roflol:
o cersu karısının bana ettiği varya abuuu kıs bunun kocası bişi istemişti ya hani yok resmini koycam falan diyodu :jeyyar: ay düştü mü bu benim aklıma yok yapmim yapmim dedim ay dün annemde geldi ya hemen atladım yaptım dünden beri başka bişi yemiyom nan kudurmuş gibi ondan yiyom sadecee :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
o cersu karısının bana ettiği varya abuuu kıs bunun kocası bişi istemişti ya hani yok resmini koycam falan diyodu :jeyyar: ay düştü mü bu benim aklıma yok yapmim yapmim dedim ay dün annemde geldi ya hemen atladım yaptım dünden beri başka bişi yemiyom nan kudurmuş gibi ondan yiyom sadecee :roflol::roflol:
elayıda ilk ben oyladım zemuszemuszemuszemus ipek koma ya cok pısırık olıylarrrrrrrrrrrr yani kimse üstüne alınmasın benim tanıdıklarım öle zemuszemuszemuszemus
gııııı ben kaş aldırırken değilde saç boyatırken kestirirken seviyodum beeeee.ama artıkın yasak ordada
canım bazen banada oluyo çok halsiz oluyom ama seninki belki aşıdan olmuştur.geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?