2009 Kasm Anneleri

evet dostum bu sefer enişteden yanayum falla içme nan unut yok tütün vb mamuller lmaz:

karazeytincim sen bu gidişle bir sürü kişiye sigarayıda bıraktırcan bence bravo devam et kaydirigubbakcemile3doğumdan sonrada aynı performansı bekliozz haa...

cerincim o zaman kocişin içiyodu sanırsam
ya bir sigara muhabbeti olduydu da hafıza çalışmıyo bugünzemuszemus

hee evet onu hatırlıyosundur o içiy malesefff :sinifsinif: çekemedim onu bi türlü dumansız hava sahasınaaa lmaz:
allahtan evde içmio balkonda falan sürünüyo garibim alkisalkisalkis

içmemya bebek var yazık ona kocam vurur beni zaten dükkanda gızlı içiyodum nan :1ninca:

nan sigara içmenin gizlisi mi olurmuş adam ses etmiyomuş yoksa annaşılmicak gibi bişi diil bok gibi kokıy töbe töbe kötü kötü konuşturmayın adamı nannn

neyse aferin iradeli tosbaa sen olmuşşsun annelik vasıfları yerleşmiş aferun bebekin için içmiyosun çok takdir ettim vereliniortak

he nan kocamda öle dıyo nasıl canınız cekıyo annamıyom igrenç dıyo bacım ıcıyodum ama aksam dogru deıl nan bına nanelı seker neyın yıyodum kaydirigubbakcemile3 bı rahat rahat içemedim nan bu herif yüzünden saglıga çok önem verır baga cok kızdı boşanma sebebeimiz olabürmüş :roflol: ama benımle tanıstıgı gün ben sıgaradan ve açık giyinmekden nefret ederım uyarmı dediydı bende uyar dedıydım naan delikafadulden pek ıcmıyodum zaten bıraktıydım sonra yıne azıttımdı evlenınce ama ben 3yda 4 tane anca ıcerım kız günde ama artık içmem ya kocamda sevmıyoı bebeişde var opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrr napıonussss???bısıgara muhabbetı almıs yurumus valla sıgara ıstıo galıba kımılerının canı:))))hepınısı opuom sekerlerrrrrr

kızlarrrrrrrrrrr napıonussss???bısıgara muhabbetı almıs yurumus valla sıgara ıstıo galıba kımılerının canı:))))hepınısı opuom sekerlerrrrrr

hoşgeldin şekerim nasılsın.eveeeeeeeeeeeeeeeet benim canım istiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

ay kızlar bi tansiyonum düştü hala sersem gibiyim
iş güçte yapamadım yaa bi balkon yıkadım kaldım öylece

kızlar acayip gök gürlüyo aaaaaaaa.yağmur başlamadı daha.ayyyyyy dünden beri hava bozu burda.galiba yaz bitti burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…