ulennn kocam gıbısın haaaa benım başımda senın alan var nan ben zatin gizli içiyodum nan kocadan :1ninca:
he onuda çekti canumm delikafadulden
olmamı yavrum şitressss mitreşş kalmazdı :lepi:
yok nan almam öle ben keyfime düşkünüm yarım yarım içemem yolarım öle içerim nan
sendemı kocamdan yanasın nan kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benım kocada hiç içmemiş pek bı seviniyo sigara yasana :roflol: :roflol:
sendemı benden olcak nan bu topige ıkı tonton fazla nan :dilcikar: yime fazla bakemm
evet dostum bu sefer enişteden yanayum falla içme nan unut yok tütün vb mamullerlmaz:
hamile topici kızım burası kapasite vardır o kaa emek verdim dibini görmeden rahat edemeeeeemmmmm delikafadulden
cerincim o zaman kocişin içiyodu sanırsam
ya bir sigara muhabbeti olduydu da hafıza çalışmıyo bugünzemuszemus
içmemya bebek var yazık ona kocam vurur beni zaten dükkanda gızlı içiyodum nan :1ninca:
nan sigara içmenin gizlisi mi olurmuş adam ses etmiyomuş yoksa annaşılmicak gibi bişi diil bok gibi kokıy töbe töbe kötü kötü konuşturmayın adamı nannn
neyse aferin iradeli tosbaa sen olmuşşsun annelik vasıfları yerleşmiş aferun bebekin için içmiyosun çok takdir ettim vereliniortak
kızlarrrrrrrrrrr napıonussss???bısıgara muhabbetı almıs yurumus valla sıgara ıstıo galıba kımılerının canı:))))hepınısı opuom sekerlerrrrrr
ay kızlar bi tansiyonum düştü hala sersem gibiyim
iş güçte yapamadım yaa bi balkon yıkadım kaldım öylece
ay kızlar bi tansiyonum düştü hala sersem gibiyim
iş güçte yapamadım yaa bi balkon yıkadım kaldım öylece
canım çok geçmiş olsun.hava çokmu sıcak ondanmıki.bi tuzlu ayran içsene bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?