saol canım duş alcam şimdi soğuk buz gibi beynim serinlesin
çok sıcak klima açtım banamısın demio
kızlar acayip gök gürlüyo aaaaaaaa.yağmur başlamadı daha.ayyyyyy dünden beri hava bozu burda.galiba yaz bitti burda.
bu arada mide yanması için çözümü olan varmı midemde ziyade gırtlağım kaynıyoo
ben karpuz yiyoru iyi geliyo başka bi çaresi varmı bilmiyom valla[/QU
çok rahatsız edici bir durum bende yiyim bakem faydası olcakmı
ay burdadda bi bitseydi yaaaaaaaa ofkızlar acayip gök gürlüyo aaaaaaaa.yağmur başlamadı daha.ayyyyyy dünden beri hava bozu burda.galiba yaz bitti burda.
klimasız oturulurmu hiç burası antalyakız klima daha beter yapar baş ağrısı falan.klima açınca benim kulağım tıkanıyo kaydirigubbakcemile3
valla dr ye söyle bneim bazen yanıo günlerce bazende geçio çok pi bişey yaaabu arada mide yanması için çözümü olan varmı midemde ziyade gırtlağım kaynıyoo
he nan kocamda öle dıyo nasıl canınız cekıyo annamıyom igrenç dıyo bacım ıcıyodum ama aksam dogru deıl nan bına nanelı seker neyın yıyodum kaydirigubbakcemile3 bı rahat rahat içemedim nan bu herif yüzünden saglıga çok önem verır baga cok kızdı boşanma sebebeimiz olabürmüş :roflol: ama benımle tanıstıgı gün ben sıgaradan ve açık giyinmekden nefret ederım uyarmı dediydı bende uyar dedıydım naan delikafadulden pek ıcmıyodum zaten bıraktıydım sonra yıne azıttımdı evlenınce ama ben 3yda 4 tane anca ıcerım kız günde ama artık içmem ya kocamda sevmıyoı bebeişde var opuyorumnanaktan
korkutma nan benii :1shok:tubaa nan topicte başbaşayuk yawrrımm :jeyyar:
hacıı gittin mi doktoraa gördünmü yawrıyııı
he nan yüzdüm emme rüzgar varıdı çok durmadık kociş hasta olcam deyü apar topar çıkarttu nan
nan tuba yarın ikea ya gidek mi nan birlikte kaydirigubbakcemile5
sendekide ne şans hee
bütün yaz ortalık sıcaktan kawruldu senin koca izne çıktı hawa soğuduu kaydirigubbakcemile3
ikea mı:uhm:
napcaz nan ordaa ben orayı hiç sefmıyomm çok karışık geliyoo bana
ne bakıcan sen ordaan de bakıyım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?