hee lan sorma talihsiz bedeviyi çölde kutup ayısı .... yaparmış ya o hesapp :roflol::roflol::roflol:
ya ne bülem bu zeytünle nehir karusu bakıyolar konuşuylar özendim nan nevresim takımları falan varmış bebelere 20 liraya güzel dedi nehir ondan aklımda kalmış lo
naber kıslarr
burdayım nan hee ikea dan bi cacık olmas mı deyon yane
tekstil ürünleri yaramaz diyom
bende katalogdan ölee görüp tav olmuştum
sonra bi gittim baktım çok kalitesizlerdi
ama başka bişey bakıcam dersen gidebülürükk
Lora Nikah Şekeri, Davetiye / Mutluluğun adresi
sankı burdakı bebek şekerlerı uygun geldı kızlar nasıl bı bakın kendımız mı yapsak dah auygun olur acaba ben 50 tan eyapsam yeter ılk haft agelen geldı aldı sekerını sona kalan dona kalır napalım yettı kadar :roflol:
Lora Nikah Şekeri, Davetiye / Mutluluğun adresi
sankı burdakı bebek şekerlerı uygun geldı kızlar nasıl bı bakın kendımız mı yapsak dah auygun olur acaba ben 50 tan eyapsam yeter ılk haft agelen geldı aldı sekerını sona kalan dona kalır napalım yettı kadar :roflol:
biz kendimiz yapıcazz zemuszemus
burda eminönü adında bi cennet war ordan alıcam hatta malzemelerin fiyatlarınıda araştırdım 50tane şeker bana en fazla 25tlye malolcak :lepi:
başka bi yere de akabülürük aslında başka bi önerin varmı nan :jeyyar:
hoşbuldum canlar
canliz bu sitedekiler evet uygun hazır alacaksan bence burdan al
he nann fen adıyel fıyat eyykapanın elinde kalır dion yanee :roflol:
biz kendimiz yapıcazz zemuszemus
burda eminönü adında bi cennet war ordan alıcam hatta malzemelerin fiyatlarınıda araştırdım 50tane şeker bana en fazla 25tlye malolcak :lepi:
iyi fikir :lepi:canlis istersen sadece altın takanlara ver altın vermeyene yok dersin nan delikafadulden
silikon tabancan falan var mı nan ya ben beceremem gibi gelio beeee kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?