2009 Kasm Anneleri

ya ne bülem bu zeytünle nehir karusu bakıyolar konuşuylar özendim nan nevresim takımları falan varmış bebelere 20 liraya güzel dedi nehir ondan aklımda kalmış lo

sana bişey diyim mi
kataloglda war ölee ucuz gözüküyo ama ben bi iki bakmıştım tekstil ürünleri çok kalitesiz çok dandik
ama beşikler wardı çok güzel bide değişik bebek eşyaları wardı

benim herüf bi iki gün işe gitmicem demişti bugün ewdeydi yarın işe giderse gidebiliriz yarın sabah haberleşiriz yaniii

biz kendimiz yapıcazz zemuszemus
burda eminönü adında bi cennet war ordan alıcam hatta malzemelerin fiyatlarınıda araştırdım 50tane şeker bana en fazla 25tlye malolcak :lepi:

burda eminönü adında bi cennet war ordan alıcam hatta malzemelerin fiyatlarınıda araştırdım 50tane şeker bana en fazla 25tlye malolcak :lepi:

silikon tabancan falan var mı nan ya ben beceremem gibi gelio beeee kafamçokkarıştı

başka bi yere de akabülürük aslında başka bi önerin varmı nan :jeyyar:

bilmiom ki nan nereye aksak acabaa:uhm:
istersen kadir hasada gidebülürük
ama cok merak ediyosan ikeayada gidebülürük
bu arada ne ısmarlıcan bana cokacimcoook pazarlığımızı yapalımda :lepi:

hoşbuldum canlar
canliz bu sitedekiler evet uygun hazır alacaksan bence burdan al

kapanın elinde kalır dion yanee :roflol:
he nann fen adıyel fıyat eyy

bende bakcam şöle emzık gıbı yada sevımlı bırseyler görursem denıycem guzel olursa ona göre alırım nan alımde patlamasın opuyorumnanaktan

canlis istersen sadece altın takanlara ver altın vermeyene yok dersin nan delikafadulden
iyi fikir :lepi:
silikon tabancan falan var mı nan ya ben beceremem gibi gelio beeee kafamçokkarıştı

wlla bende beceremem gibime geliyoo ama anam sağolsun kadının elinden bi kaçan bide uçan kurtuluyooo delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…