2009 Kasm Anneleri

ben kaçar byeeee
nereye gülüm daha yeni gelmiştin
he nann fen adıyel fıyat eyy

bende bakcam şöle emzık gıbı yada sevımlı bırseyler görursem denıycem guzel olursa ona göre alırım nan alımde patlamasın opuyorumnanaktan
o kadar beceriksiz misin nan :mymeka:
tabiii bu karıları yolmaya benzemiyoo dimi kaydirigubbakcemile

bilmiom ki nan nereye aksak acabaa:uhm:
istersen kadir hasada gidebülürük
ama cok merak ediyosan ikeayada gidebülürük
bu arada ne ısmarlıcan bana cokacimcoook pazarlığımızı yapalımda :lepi:

dur bu konuya ayrıca deyinürük akşam şimdi gidem ben nasibimi yiyemde gelem

:sinifsinif: ay cancanlar ben iğneye gidiom hof allahımmmm gelirimmmmm inşallah yane gebermessem

töbe töbeelmaz: ne biçim laf kız o lmaz:
gel ben yapam ben hergün kendi göbeğime iğne yapıyom zemuszemus göbeğim delik deşik mosmor olduu :sinifsinif:

canlis istersen sadece altın takanlara ver altın vermeyene yok dersin nan delikafadulden
he nan eyy fikirrr :jeyyar: :jeyyar: gıı kaynana eltımınkınde dadlı verdıydı baklava yanı canınız cekmesın bu dah akarlı nan ama karu gen dayanaaz dadlıda verır bu gözün eaz görunuz ulennn sankı güne
gelıyolar haaa dadlı kola çay :roflol: :roflol:
silikon tabancan falan var mı nan ya ben beceremem gibi gelio beeee kafamçokkarıştı

ne silikonu kız ben kına gecemdede böle süslü yaptıydum dagıttıgım kınaları alüminyum folyoya kınayı koydum yumcaladım sonra tül almıstım bıraz beyaz bıraz kırmızı tüllerı kestım kara kare ortasına bunları koydum sonra beyaza kırmısı kırmızıya beyaz kurdele ıle bagladm bıde netten kocamın adı &benım adım altına düğün tarıhım altınada sevgilerle yazdırdım onlarıda zımbaladım oldu bıtıı nan gene kurdale falan olur gıder cerenimooooooo :lepi:

bütün bunları sen mi yaptın çillim
walla inanmam kaydirigubbakcemile3

walla becerdiysen oğluşunun şekerlerinide yaparsın
sana güweniyos dostum arkandayıss vereliniortak

saol cnm alkisalkisalkis inşallah bunuda becerecegım yiğit bebek hoşgeldın yazarız bunada küçük kare kagıtlara yazıyolar ınternet cafecı abım o yapmısdı güzeloluyo opuyorumnanaktan

düşündüğüm bebek şekeri bölee ama ben daha güzel yapılmışını gördüm ölee yapıcam
bu kelebeklerin 50tanesi eminönünde 15tlymiş tüllerde hazır kesilmiş olarak satılıyomuş oda en fazla 5 liradır mıknatısı lavantası kurdelesi derken 50tanesi en fazla 30 liraya malederim:lepi: ama daha güzel modeller görürsem fikrim değişebilir :1rolleyes:

Eklentiler

• $pict0017o.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 23

cok seker.opuyorumnanaktan

benim annem ben yaptiricam sekerleri dedi. bende sadece uzerine ne yazdircagini soyluyorum. gerisine karismiyorum.kaydirigubbakcemile3

ben burda sordum bebek şekerleri tanesi 5 tl ama muhteşem şeylerdi
adam biraz indirimde yaparız dedi bide kapı süsü sordum 50 tlmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…