nerde kaldın nan :mymeka: çok sıkıldım :çok üzgünüm:ben geldimmmm tubaaa nan gitme naaannn
bilmiyom kii bacım dedim kadir hasa gidelim ama çok istiyosan ikeayada gedebülürükhacıı burdamısın gııı yarın nereye gitsek ki benim iice kanım bitlendi olum :))
hoşgeldin gülüümmm nerelerdesin:lepi: ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :lepi:
ben burda sordum bebek şekerleri tanesi 5 tl ama muhteşem şeylerdi
adam biraz indirimde yaparız dedi bide kapı süsü sordum 50 tlmiş
canım tansiyonum düşük çıkartamadım azcık sersem dolanıyom evdecersu sen nerdeydin anacımm
ohaaa diyom başka bişey demiyom
nan nerde sordun o fiyata
sakın alıyım deme fecii pahalı fiyatlarılmaz:
nerde kaldın nan :mymeka: çok sıkıldım :çok üzgünüm:
bilmiyom kii bacım dedim kadir hasa gidelim ama çok istiyosan ikeayada gedebülürükama dediğim gibi herifin ewde olup olmıcağının bilmiyomm sabah kesinleştiririz
bu arada ne ısmarlıyonnn cokacimcoook
canım tansiyonum düşük çıkartamadım azcık sersem dolanıyom evde
yok nan almam magnetli istiom antalyadayım nerden malzeme bulcamda yapcam ben bilmiom buraları yaa ankarada olsam suluhandan falan alır yapardım
kapı süsü pahalımı 50 tlye pazarlıklan alırım ben onu 40 30 arası bişeye
ayy hoşgeldinnnn kkızz bu kaa olur yaaa tammmmmmmm sen geçiodun aklımdan bu karu neen gelmey tatile mi çıktılar acep dediydim nerdesin hacıı yaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin gülüümmm nerelerdesin
bıraktınız mı anangilleri kaydirigubbakcemile3
iğnemi oldum anacıııım adamın eli bi hafifti kuş gibi furdu dünkü o cadaloz canavar anamı ağlattı şerefsisssssssssss Çok üzgünüm çoook
görümceme uğradık alt katta ikamet ediy kendilerü kapının önü bayaaa bi ayakkabı doluydu kociş oo herkeş burda bi girek dedi kafamçokkarıştı
iki lafın belini kırdım ben kaçtım geldim çünkü aklım kk da kaydirigubbakcemile3 kociş kaldı falla aşada ben didiyom dedim kaçtım nan :jeyyar:
yarın zabahtan açaruk kk yı duruma göre artık arif eniştenin de şimdi ev kuşu olcaaaa tutar haa :mymeka:
eğer giderse ve buluşursak önce kadir hasa giderük nan zaten ikeaya gitmeye karar versekte gene metroya bineeceess kafamıza göre takulurukkk
yemek konusuna gelünce anam ömrümü yedin nan ne yersen ye yauwww beleşçi tavuk naniknanik
iğnemi oldum anacıııım adamın eli bi hafifti kuş gibi furdu dünkü o cadaloz canavar anamı ağlattı şerefsisssssssssss Çok üzgünüm çoook
görümceme uğradık alt katta ikamet ediy kendilerü kapının önü bayaaa bi ayakkabı doluydu kociş oo herkeş burda bi girek dedi kafamçokkarıştı
iki lafın belini kırdım ben kaçtım geldim çünkü aklım kk da kaydirigubbakcemile3 kociş kaldı falla aşada ben didiyom dedim kaçtım nan :jeyyar:
yarın zabahtan açaruk kk yı duruma göre artık arif eniştenin de şimdi ev kuşu olcaaaa tutar haa :mymeka:
eğer giderse ve buluşursak önce kadir hasa giderük nan zaten ikeaya gitmeye karar versekte gene metroya bineeceess kafamıza göre takulurukkk
yemek konusuna gelünce anam ömrümü yedin nan ne yersen ye yauwww beleşçi tavuk naniknanik
hee yaa ariff bugün ewdeydi ben bölee hep kkdayım yaa yuh be diyoo maşallah sanki oraya yapıştırmışlar seni diyoo kaydirigubbakcemile3 dedim olmassslmaz:geyikten geri kalamam kaydirigubbakcemile3 şimdi zaten kendileri maçta birasdan gelir ama ben şimdi sorarsam işe gidip gitmiceğini niye soruyosun diye kıllanır işe gidiceği warsada gitmess o yüzden şüphe uyandırmamak lazımm :1ninca: yarın sabah haberleşiriss :lepi:
ilki daha güzel sankim tatlımm
:roflol::roflol::roflol: anam adamın kullanım kılavuzunu yazmışın maşalllahhın var haaa :roflol:
zaten kızım zabahın 5 inde buluşcak halimiz yok giderse hemen haber ediverirsin buluşuruk nan giderse kaçta gidio ortalama neen soruyom bilion mu şöyle 11:30 gibi buluşsak ben sana güllüoğlunda bi kahvaltı ısmarlarım istiosan :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol: anam adamın kullanım kılavuzunu yazmışın maşalllahhın var haaa :roflol:
zaten kızım zabahın 5 inde buluşcak halimiz yok giderse hemen haber ediverirsin buluşuruk nan giderse kaçta gidio ortalama neen soruyom bilion mu şöyle 11:30 gibi buluşsak ben sana güllüoğlunda bi kahvaltı ısmarlarım istiosan :jeyyar:
canım tansiyonum düşük çıkartamadım azcık sersem dolanıyom evde
yok nan almam magnetli istiom antalyadayım nerden malzeme bulcamda yapcam ben bilmiom buraları yaa ankarada olsam suluhandan falan alır yapardım
kapı süsü pahalımı 50 tlye pazarlıklan alırım ben onu 40 30 arası bişeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?