2009 Kasm Anneleri

ayy hoşgeldinnnn kkızz bu kaa olur yaaa tammmmmmmm sen geçiodun aklımdan bu karu neen gelmey tatile mi çıktılar acep dediydim nerdesin hacıı yaaaaaaaaaaaa

ben geldimmmm tubaaa nan gitme naaannn
nerde kaldın nan :mymeka: çok sıkıldım :çok üzgünüm:
hacıı burdamısın gııı yarın nereye gitsek ki benim iice kanım bitlendi olum :))
bilmiyom kii bacım dedim kadir hasa gidelim ama çok istiyosan ikeayada gedebülürük ama dediğim gibi herifin ewde olup olmıcağının bilmiyomm sabah kesinleştiririz
bu arada ne ısmarlıyonnn cokacimcoook
:lepi: ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :lepi:
hoşgeldin gülüümmm nerelerdesin
bıraktınız mı anangilleri kaydirigubbakcemile3
ben burda sordum bebek şekerleri tanesi 5 tl ama muhteşem şeylerdi
adam biraz indirimde yaparız dedi bide kapı süsü sordum 50 tlmiş

ohaaa diyom başka bişey demiyom
nan nerde sordun o fiyata
sakın alıyım deme fecii pahalı fiyatları lmaz:

cersu sen nerdeydin anacımm
canım tansiyonum düşük çıkartamadım azcık sersem dolanıyom evde
ohaaa diyom başka bişey demiyom
nan nerde sordun o fiyata
sakın alıyım deme fecii pahalı fiyatları lmaz:

yok nan almam magnetli istiom antalyadayım nerden malzeme bulcamda yapcam ben bilmiom buraları yaa ankarada olsam suluhandan falan alır yapardım
kapı süsü pahalımı 50 tlye pazarlıklan alırım ben onu 40 30 arası bişeye

iğnemi oldum anacıııım adamın eli bi hafifti kuş gibi furdu dünkü o cadaloz canavar anamı ağlattı şerefsisssssssssss Çok üzgünüm çoook
görümceme uğradık alt katta ikamet ediy kendilerü kapının önü bayaaa bi ayakkabı doluydu kociş oo herkeş burda bi girek dedi kafamçokkarıştı
iki lafın belini kırdım ben kaçtım geldim çünkü aklım kk da kaydirigubbakcemile3 kociş kaldı falla aşada ben didiyom dedim kaçtım nan :jeyyar:
yarın zabahtan açaruk kk yı duruma göre artık arif eniştenin de şimdi ev kuşu olcaaaa tutar haa :mymeka:
eğer giderse ve buluşursak önce kadir hasa giderük nan zaten ikeaya gitmeye karar versekte gene metroya bineeceess kafamıza göre takulurukkk
yemek konusuna gelünce anam ömrümü yedin nan ne yersen ye yauwww beleşçi tavuk naniknanik

o fiyatları görünce benimde tansiyonum düşerdi canımm kaydirigubbakcemile3
kapı süsü 50tl pahalı tabii
burda en baba kapı süsü 25tl belki pazarlıklan daha ucuza bile alabilirsin
canlızda antalyada değil mi
o belki bilir ona bi danış istersen nerde satılıyo bu malzemeler diyeee

ayy hoşgeldinnnn kkızz bu kaa olur yaaa tammmmmmmm sen geçiodun aklımdan bu karu neen gelmey tatile mi çıktılar acep dediydim nerdesin hacıı yaaaaaaaaaaaa

Şeniz ayyy gülüm temiz kalplim beniimm opuyorumnanaktan
tataildeyiz iştee izmirdeyik kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gülüümmm nerelerdesin
bıraktınız mı anangilleri kaydirigubbakcemile3

canikom izmirdeyim iştee anamgili getirdik şimdik biz anamgildeyizz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızz tubiş şeker müthişmiş yaaaaa :lepi:

hee yaa ariff bugün ewdeydi ben bölee hep kkdayım yaa yuh be diyoo maşallah sanki oraya yapıştırmışlar seni diyoo kaydirigubbakcemile3 dedim olmassslmaz:geyikten geri kalamam kaydirigubbakcemile3 şimdi zaten kendileri maçta birasdan gelir ama ben şimdi sorarsam işe gidip gitmiceğini niye soruyosun diye kıllanır işe gidiceği warsada gitmess o yüzden şüphe uyandırmamak lazımm :1ninca: yarın sabah haberleşiriss :lepi:

hee yaa ariff bugün ewdeydi ben bölee hep kkdayım yaa yuh be diyoo maşallah sanki oraya yapıştırmışlar seni diyoo kaydirigubbakcemile3 dedim olmassslmaz:geyikten geri kalamam kaydirigubbakcemile3 şimdi zaten kendileri maçta birasdan gelir ama ben şimdi sorarsam işe gidip gitmiceğini niye soruyosun diye kıllanır işe gidiceği warsada gitmess o yüzden şüphe uyandırmamak lazımm :1ninca: yarın sabah haberleşiriss :lepi:
yemek konusundada bu kaa geniş olma çok pişman ederim seniii cokacimcoook altından kalkamazsın sonraaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: anam adamın kullanım kılavuzunu yazmışın maşalllahhın var haaa :roflol:
zaten kızım zabahın 5 inde buluşcak halimiz yok giderse hemen haber ediverirsin buluşuruk nan giderse kaçta gidio ortalama neen soruyom bilion mu şöyle 11:30 gibi buluşsak ben sana güllüoğlunda bi kahvaltı ısmarlarım istiosan :jeyyar:

ilki daha güzel sankim tatlımm

ben habire sitelerde dolaşıyom park yatak beşik cart curt geçen benim kociş uzaktan bunu görmüş ben bakarkene benimde arkam dönük sanıyom adam tv izliy aa dedi o güzelmiş hadi onu alalım :1shok: o normalde karışmaz amaan ne bakıyon falan der ya şoşırdım yane çok beğenmiş o ilkini onu alalım dedi bende beğendim ama ikisi arasında kaldım soram dedim bacılara

bende geliyom nannnn

benim herif işe 5 te gidiyoo o yüzden işe giderse zabahın 5inde buluşmamızda sakınca yok kaydirigubbakcemile3
bu arada ben daha pazar günü güllüoğlunda kahwaltudaydum o yüzden istemem
ben seni kaşıbeyaza götürcem ocağına incir ağacının dikicemm :lepi:

antalyada kışlahan çarşısında olabilir malzemeler. bir oraya bak istersen

ayy gelebilsen keşke amma güzel olurdu nan kadir hası yerinden oynatırdık falla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…