antalyada kışlahan çarşısında olabilir malzemeler. bir oraya bak istersen
sizce hangisi güsel
ayy gelebilsen keşke amma güzel olurdu nan kadir hası yerinden oynatırdık falla kaydirigubbakcemile3
2. resim açılmamış ama birincisi çok tatlıymışş opuyorumnanaktansizce hangisi güsel
ayy gelebilsen keşke amma güzel olurdu nan kadir hası yerinden oynatırdık falla kaydirigubbakcemile3
hımmm tamam yerini bulursam giderim
benim herif işe 5 te gidiyoo o yüzden işe giderse zabahın 5inde buluşmamızda sakınca yok kaydirigubbakcemile3
bu arada ben daha pazar günü güllüoğlunda kahwaltudaydum o yüzden istemem
ben seni kaşıbeyaza götürcem ocağına incir ağacının dikicemm :lepi:
he ya kadir hasın esnafı bayram ederdi
hatta heykelini bilem dikerdiii kaydirigubbakcemile3
aynı model aylı olan 50 tl2.side çok tatlııı
ikiside birbirinden güzel canımm
bunlar mı 50tl olanlar
kıızzz benim heykelim pahalıya patlar :roflol::roflol: büstümü yaparlarr :roflol::roflol::roflol:
kızz cerenimoo sen ben varmışım gibin alırsın he hacıııı sırnaşık şeysırnaşık şey
heee tabe tabeee babanın evinde gitmiştin kaşıbeyaza manyak karıya bak laaann Çok üzgünüm çoook
aslında gidebülürük lan bulaşıklarını yıkarık bi sene boyunca hesabı karşılamak içünn delikafadulden
heralde şekerim biz haftanın üçü beşi kaşıbeyazdaydık kaydirigubbakcemile3
bizim herif geldii internete takılcak şimdi ben kaçıyım
gidiyim yatıyım sabah düştüm ya kasıklarım ağrıyoo sabahtan beri sünnet olmuş çocuklar gibin yürüyorum biras dinleniyim
bu gece daha gelemem herhalde
ama gelebülürümde :jeyyar:
hadi iyi geceler öpüldünüsss opuyorumnanaktan
:1shok: :1shok: :1shok:aynı model aylı olan 50 tl
bunların netten satışı 100 civarı yaaa
bizim burda biyerde sordum 125 di heryerde farklı farklı
git bacım hawa al biras açılırsın zemuszemusanam nefesim daralıyo ben hava alıym azcık vallaha
hacı merak etme bilion online bağlanıyoh kendini bizimle hissedersin nan :jeyyar:
hacı merak etme bilion online bağlanıyoh kendini bizimle hissedersin nan :jeyyar:
heralde şekerim biz haftanın üçü beşi kaşıbeyazdaydık kaydirigubbakcemile3
bizim herif geldii internete takılcak şimdi ben kaçıyım
gidiyim yatıyım sabah düştüm ya kasıklarım ağrıyoo sabahtan beri sünnet olmuş çocuklar gibin yürüyorum biras dinleniyim
bu gece daha gelemem herhalde
ama gelebülürümde :jeyyar:
hadi iyi geceler öpüldünüsss opuyorumnanaktan
:gitme: aslında bende yatsam dinlensem ya boğazlarım yanıyo allah hayırlara getürsün işallah heste olmam loo
tubiş sabah enişteynen çıktı ya bünyeye ters tepmiş nan eli ayağına dolaşmış düşmüş lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?