2009 Kasm Anneleri

ayy gelebilsen keşke amma güzel olurdu nan kadir hası yerinden oynatırdık falla kaydirigubbakcemile3

heee tabe tabeee babanın evinde gitmiştin kaşıbeyaza manyak karıya bak laaann Çok üzgünüm çoook
aslında gidebülürük lan bulaşıklarını yıkarık bi sene boyunca hesabı karşılamak içünn delikafadulden

he ya kadir hasın esnafı bayram ederdi
hatta heykelini bilem dikerdiii kaydirigubbakcemile3

kıızzz benim heykelim pahalıya patlar :roflol::roflol: büstümü yaparlarr :roflol::roflol::roflol:
kızz cerenimoo sen ben varmışım gibin alırsın he hacıııı sırnaşık şeysırnaşık şey

hacı merak etme bilion online bağlanıyoh kendini bizimle hissedersin nan :jeyyar:

heralde şekerim biz haftanın üçü beşi kaşıbeyazdaydık kaydirigubbakcemile3
bizim herif geldii internete takılcak şimdi ben kaçıyım
gidiyim yatıyım sabah düştüm ya kasıklarım ağrıyoo sabahtan beri sünnet olmuş çocuklar gibin yürüyorum biras dinleniyim
bu gece daha gelemem herhalde
ama gelebülürümde :jeyyar:
hadi iyi geceler öpüldünüsss opuyorumnanaktan

:gitme: aslında bende yatsam dinlensem ya boğazlarım yanıyo allah hayırlara getürsün işallah heste olmam loo

aynı model aylı olan 50 tl
bunların netten satışı 100 civarı yaaa
bizim burda biyerde sordum 125 di heryerde farklı farklı
:1shok: :1shok: :1shok:
anam nefesim daralıyo ben hava alıym azcık vallaha
git bacım hawa al biras açılırsın zemuszemus
hacı merak etme bilion online bağlanıyoh kendini bizimle hissedersin nan :jeyyar:

3G çıkmış ya şimdi 3Gylen bağlanırıss daha gerçekçi olurr

:lepi: ok balımm opuyorumnanaktan

ne düşmesi kızzz :1shok::1shok:
hadi tubişiimm iyi geceleerr opuyorumnanaktan

:gitme: aslında bende yatsam dinlensem ya boğazlarım yanıyo allah hayırlara getürsün işallah heste olmam loo

ayyy ne oldun yavrum yat hadi bende yatam iyi geceleerrr hepinizeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tubiş sabah enişteynen çıktı ya bünyeye ters tepmiş nan eli ayağına dolaşmış düşmüş lülülülülülü

ya yavru kuş şaka bi yana kasık ağrısı olmuş bebişin hareketleri azmış bide üstüne ayağı takılmış düşmüş sabah sinirleri bozuktu minnoşumuzunn ama sora zillisi kıpırdanınca rahatladı biras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…