tubiş sabah enişteynen çıktı ya bünyeye ters tepmiş nan eli ayağına dolaşmış düşmüş lülülülülülü
ya yavru kuş şaka bi yana kasık ağrısı olmuş bebişin hareketleri azmış bide üstüne ayağı takılmış düşmüş sabah sinirleri bozuktu minnoşumuzunn ama sora zillisi kıpırdanınca rahatladı biras
ii geceler canım bende uzanıym barehee bende yatıyom herkeşe ei geceler datluşlaaa
ya kızlar şu ikisinden hangisi daha gözel bi yorun yapın bakem
benim herif işe 5 te gidiyoo o yüzden işe giderse zabahın 5inde buluşmamızda sakınca yok kaydirigubbakcemile3
bu arada ben daha pazar günü güllüoğlunda kahwaltudaydum o yüzden istemem
ben seni kaşıbeyaza götürcem ocağına incir ağacının dikicemm :lepi:
sizce hangisi güsel
günaydın asebamgünaydın kıslarrr
sana da günaydın zerencimmgünaydınnnna.s.
günaydın kızlar ........
sabah sabaha okadar çok canım sıkıldı ki.. iş yerinde bir abimizin 17 yaşındaki oğluna dün araba çarpmış ve cocuk rahmetli olmuşşşş ..... deli oldum sabah duydum .......Allahım ailesine sabırlılar ver yarappim çok zordur eminim ki hemde çok
ya yavru kuş şaka bi yana kasık ağrısı olmuş bebişin hareketleri azmış bide üstüne ayağı takılmış düşmüş sabah sinirleri bozuktu minnoşumuzunn ama sora zillisi kıpırdanınca rahatladı biras
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanhee anladım cnmm :kedi:
ayy tubişim beniiimmm opuyorumnanaktan geçmiş olsun yavruummm opuyorumnanaktan
hadi yatalım kızzz opuyorumnanaktan ben kaçtım vallaaa opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ........
sabah sabaha okadar çok canım sıkıldı ki.. iş yerinde bir abimizin 17 yaşındaki oğluna dün araba çarpmış ve cocuk rahmetli olmuşşşş ..... deli oldum sabah duydum .......Allahım ailesine sabırlılar ver yarappim çok zordur eminim ki hemde çok
çok sağol canım benimm opuyorumnanaktantuğbaaa dah ayeni okudum... malum takip edemiyorum bu ara sizi.... geçmiş olsun canım...
ayyy Allah ailesine sabır wersin Allah kimseye böyle acı yaşatmasın :Saruboceq:günaydın kızlar ........
allah ailesine sabır versin Allah rahmet eylesin cnm sen kendine dikkat etmelisin unutma... ben de dün çok gergindim ve oğlum dün nerdeyse hiç oynamadıgünaydın kızlar ........
allah ailesine sabır versin Allah rahmet eylesin cnm sen kendine dikkat etmelisin unutma... ben de dün çok gergindim ve oğlum dün nerdeyse hiç oynamadı
günaydın kızlar ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?