2009 Kasm Anneleri

hee anladım cnmm :kedi:
ayy tubişim beniiimmm opuyorumnanaktan geçmiş olsun yavruummm opuyorumnanaktan

hadi yatalım kızzz opuyorumnanaktan ben kaçtım vallaaa opuyorumnanaktan

ya kızlar şu ikisinden hangisi daha gözel bi yorun yapın bakem

canım ilkinde kırmızı ağırlıklı olduğu için dah aetkileyici geliyo sankiii.... o yüzden ben 1 numara diyorum...

tuğbaaa dah ayeni okudum... malum takip edemiyorum bu ara sizi.... geçmiş olsun canım...

sizce hangisi güsel

bence 1 numara:lepi:

günaydın kızlar ........

sabah sabaha okadar çok canım sıkıldı ki.. iş yerinde bir abimizin 17 yaşındaki oğluna dün araba çarpmış ve cocuk rahmetli olmuşşşş ..... deli oldum sabah duydum .......Allahım ailesine sabırlılar ver yarappim çok zordur eminim ki hemde çok

amin canım Allah rahmet eylesin kolay mı 17 yaşına kadar büyüt gözün gibi bak
sonrada ölüm haberi gelsin
ama napalım vadesi yetmiş Allah sabır versin o aileye

sanada günaydın ebiscemm

ayy cersunun sorduğu kapı süsleri harika olmuşş
bende yapacam oğluşuma ve yiğenime yiğenimde 40 gün önce olcak yaa
şeker ve sepette yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse

hee anladım cnmm :kedi:
ayy tubişim beniiimmm opuyorumnanaktan geçmiş olsun yavruummm opuyorumnanaktan

hadi yatalım kızzz opuyorumnanaktan ben kaçtım vallaaa opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:a015: allah sabır versin...

hepiciğinize günaydıııııınnnn opuyorumnanaktan

tuğbaaa dah ayeni okudum... malum takip edemiyorum bu ara sizi.... geçmiş olsun canım...
çok sağol canım benimm opuyorumnanaktan

ayyy Allah ailesine sabır wersin Allah kimseye böyle acı yaşatmasın :Saruboceq:

allah ailesine sabır versin Allah rahmet eylesin cnm sen kendine dikkat etmelisin unutma... ben de dün çok gergindim ve oğlum dün nerdeyse hiç oynamadı

günaydın cancanlarrrrrr
geldim tubaaa nann
ay dün boğazlarım sızlıyodu ya bugun ceset gibi yatmışım yauw yeni ayıldım gözümün çapağıynan kk yı açtım nan kaydirigubbakcemile3

allah ailesine sabır versin Allah rahmet eylesin cnm sen kendine dikkat etmelisin unutma... ben de dün çok gergindim ve oğlum dün nerdeyse hiç oynamadı

benimde 2 gün nerdeyse hiç oynamadı ama dünden beri yine çok hareketli olmasada warlığını hissettiriyoo bölee endişeli zamanlarda kendimizi çok dinliyoruz o yüzden ewham yapıyorus

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ayy allahım sabırlar versin ya sözün bittiği yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…