2009 Kasm Anneleri

okudum kuzum
dövseydin bidekafamçokkarıştı
gecmise bakmadan daldim ben direk ne bilim ne yazdin ön sayfalarda leyyyynnnmafoldumben

lmaz:lmaz:lmazita olmasın kızarım benlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sence isim konusunda iyi etmişmiyiz
sonuçta anket desteğini alarak netleştirdik

evet canım bu uzun boylu olandan bahsediydim
benim bir yerim var da dar enini ölçcem snırım 40 cm miş.uyarsa ondan da almayı düşünüyom.kızcağızımın kıyafetlerini koycak dolabı bilem yoksenağlamasenağlama
hani salon takımında tekli büfe oliy ya genelde bardak koyaruk
işte salonda yer kaplıy diye ben onun içini boşalttıp giyinme odasına koydumdu.şimdilik onun içine doldurdum ipeğimin kıyafetlerini.camekanlı bide çok orjinal oldu da yeterli değelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
asrın ismi bence de çok hoş ve orjinal bir isimalkisalkisalkis
bakarsın senden beğenirler başkalarıda koymak ister
kız allahtan senin bendeki gibi bi koca yok hemen itiraz ederdi ilk duyduğu isimlere karşı böle benim kociş.sen kocişini hemen ikna ettinmi
ooh zeytüün gıı kızın olacağını benden soora öğrendin benden önce isim buldun nan ben haalaa bulamadııım :gitme:
zeynep olcek gaabaa

he nan ama sen benim kadar uğraştınmı bakem
hergün insanların başının etini yidim işte
oylayın hangisi olsun önerin falan deyü
bide zeynepten kurtulam dedim eşim çok istiyodu ya ama bendeki topikte yorumları oku cnm.sankim herkes bu ismi koycakmış gibi geldi.inan eşim bile sırf bu yüzden vazgeçti
senden bir iki altarnetifle benim gibi yapabilirsin canım.ama özgem duymasın valla topuklarımıza sıkar.
ay hatırladımda neydi kız o günler.ben sağa hep diyodum ya erkeği ordan sildircem deyü
allah nasip etti de sildirdim gızzzalkisalkisalkis
gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:

IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.

ikeaya geçen hafta gittik
uygun nevresim takımları polarlar alt değiştirmeler havlular falan var ben beğendim aslında
hatta bir takımda ordan alam deyom
ikea ürünlerin ben pek beğenirim orjinal değişik şeyler bilem bulabiliyon
fiyatlarda uygun bence

gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:

IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.

vereliniortak bende seninle aynı fikirdeyim

tabi ne sandin 35.haftadan sonra herseyimizle hazir olmamiz gerekli cantamizda dahil...kil tüy temizligide tabikikaydirigubbakcemile3
37.haftadan sonrada bi sanciya bakio..keske erken dogmasalar ama sabirsiz bebekler genelde erken doguyolar

canım sağlık olsunda dolabı olmuş olmmaış hiç mühim değil...

benim kociş görevdeydi bana isim vahi si geldiğinde bende koyuverdim gitti oda kabullendi şifresini bilem asrın yapmıs simdiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende ne döktürmüşüm pehhhh
napim kıslar akşamda ablama gitcez yarın sabahta 5.5 da yola çıkcaz
hafta sonuna kadar da yokuz
özleycem sizi anacım

lmaz:lmaz:lmazita olmasın kızarım benlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sence isim konusunda iyi etmişmiyiz
sonuçta anket desteğini alarak netleştirdik

senin icine sinmesi önemli sen begendiysen sorun yok...sonucta hayat boyu ona sen sesleniceksin,sende begendin kizinin ismini..benimde hosuma gitti ipek kizim diye seslenince kulaga hos geliyo,ipek gibi narin bir kizin olur insallahzemuszemus

kıslar ya dün kocişle konuşuyodukta
ipeğimiz ne zaman gelcek deyü
bende didim 21 kasım gibi
ama o da o zaman 9 ay 10 gün değil ki 10 ay oliy diyn ben ne mezan doğururum kıslar
harbide

ne dimek ipek kızımızın adı hayırlı olsun
selammm özgemm naber nan
ediyok ya işte nann :mymeka:
nannnn klava: ne zaman fikir değiştirdin sennn hani elif koycektinnnnnkötükedihüso
ya ama elif koyuyo herkes yaaa :kedi:

zeytinim alternatifimiz yokki gııı olsa oylama yapcem dee laelaelaelaelae
şevval var bidene işte
ben cemre sevdiydim o olmiii ateş annamında çünkü
kociş ülkü sevmiş ben heeç beğenmedim :tomato:
ben aslında devrim istiyom emmee çok tikkat çekici bi isim deyüü kocişş -tatlicadiarzu-

ula ben napam ben ekim anasıyım :roflol::roflol::roflol:daha odayı neyim kurmadım

senin bebiş geldi gelecek canım... elini çabuk tutmaya bak senhihoyyyt

tabi ne sandin 35.haftadan sonra herseyimizle hazir olmamiz gerekli cantamizda dahil...kil tüy temizligide tabikikaydirigubbakcemile3
37.haftadan sonrada bi sanciya bakio..keske erken dogmasalar ama sabirsiz bebekler genelde erken doguyolar

bu haftadan sonra başlarız artık hızlanmaya... ya o temizlik konusunda nasıl ayarlıycam diye düşünüyom... ya hazırlıksız yakalanırsam:sinifsinif:

aaaaaa nasıl olur yaaa almanyada her camın önünde her evde bisürü çicek oluo ama
eski türkleri söylüyosan evet hala öyle alaturka cicekli evler var görüyorum ama bende hic cicek yok..tek bitki var evimde oda balkonda saksida ekili olan maydonoz nane ve dereotu:roflol::roflol::roflol:
yasatmayi beceremedigim icin cicekleri de sevmiyorummafoldumben

senin icine sinmesi önemli sen begendiysen sorun yok...sonucta hayat boyu ona sen sesleniceksin,sende begendin kizinin ismini..benimde hosuma gitti ipek kizim diye seslenince kulaga hos geliyo,ipek gibi narin bir kizin olur insallahzemuszemus

sadece anasi-babasi degil ki. herkes seslenecek o isimle. omur boyu tasiyabilecegi bir isim olmasi cok onemli.

ben esime sormadim bile. daha hamile kalmadan, Rabbim bana bir evlat daha nasip ederse, birde kiz olursa Naz mutlaka olucak demistim. on isim olabilir dedim ama iki isim sevmiyorum. dolayisiyla Naz kaldi. simdi ailede herkes kabullendi, Naz nasil? Naz napiyo? diye soruyo herkes.opuyorumnanaktan

ayol valla türk deil almanların evinde bilem var ben seviom yaaa çicek
iki saksım var şimdi onlar büyüsün die konuşuodum seviodum hep
şimdi bitane daha alcam bide süs bitkisi alcam minik portakal
domates felan verioya çok güsel oluoooooooo

kıslar öyle pıt die gelmiyor sancılar 2 saatte bir başlıyor az az girmye sonra 10 dk bir girene kadar vakitmiz var hem duşumuzu alırız hem işimizi görürüz öle bir durum olursa napalım yani hazırlıklı olmak gerek ama olunamayadabilir tabi bilinmez ama sancı 10 dk ir girene kadar drlar bile ılık duş alın rahatlayında gelin diyorlar acil bir durum olmadıktan sonra bebeğin normal seyrindeyse tabi

kıslar ya dün kocişle konuşuyodukta
ipeğimiz ne zaman gelcek deyü
bende didim 21 kasım gibi
ama o da o zaman 9 ay 10 gün değil ki 10 ay oliy diyn ben ne mezan doğururum kıslar
harbide
kizim zaten 9 ay 10 gün degilmi yani 9 dolu ay 10.aydan da 10 gün almis olmamiz gerek..

ay en sevdigim isimler
elif benim adim sevval kiz kardesimin adi..cemreyide cok begeniyodum ama kismet olmadi insallah ikinci kizim olursa cemre olur adi...

bu haftadan sonra başlarız artık hızlanmaya... ya o temizlik konusunda nasıl ayarlıycam diye düşünüyom... ya hazırlıksız yakalanırsam:sinifsinif:
cogumuz yüksek ihtimal hazirliksiz yakalanicaz zaten dert etmekaydirigubbakcemile3
sadece göz gözü görmeyecek kadar karanlik olmasin..gerisini jilet yardimiylada hallderiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…