okudum kuzum
dövseydin bidekafamçokkarıştı
gecmise bakmadan daldim ben direk ne bilim ne yazdin ön sayfalarda leyyyynnnmafoldumben
canım bu dolabımı diosun iki boyu var büyük olan kalmamısı stoklarda ben kücüğü aldım olursa bebek odasına olmazsa banyoya havluluk olarak koyarım die
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
oğlumun adı için isim topici açtım ama bulamadım ben 21 nci hafta içinde oğlum olacağını öğrendim ama ben biliodum oğlum olacağını tuhaf bi şekilde neyzen tevfik in bu isimli bi şiiri var onu okurken kulağıma hoş geldi ASRIN:: koydum ismini bi anda sonrada değişmek gelmedi içimden Asrın kaldı kimler neler dedi serdar ortacın sarkısı var ya asrın hatası onu sölediler bu nebiçim dediler ama ben kararımııı cokkktan vermiştim cok memnunum oğlusumun adından opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ooh zeytüün gıı kızın olacağını benden soora öğrendin benden önce isim buldun nan ben haalaa bulamadııım :gitme:
zeynep olcek gaabaa
gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:
IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.
gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:
IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.
tabi ne sandin 35.haftadan sonra herseyimizle hazir olmamiz gerekli cantamizda dahil...kil tüy temizligide tabikikaydirigubbakcemile3hakkaten ne kadar erken olmuş öyle yaa:1shok:.gerçi sezeryan olunca öyle erkenden alıyolar bebişleri ama Eylül ayına daha 22 gün varrr..
demek ki biz de Ekim ayında herbişeyimizle doğuma hazır olmalıyız.. ne olur ne olmaz... ulaaaaa hazırlıklar için sadece 2 ayımız kalmış o zamannnndelikafadulden
bende yok o cicekmafoldumben
htta evimde hic cicek yok benim yaa yasatmayi beceremiyorum, ne beceriksiz kariyim yaasenağlama
lmaz: lmaz: lmaz ita olmasın kızarım benlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sence isim konusunda iyi etmişmiyiz
sonuçta anket desteğini alarak netleştirdik
evet canım bu uzun boylu olandan bahsediydim
benim bir yerim var da dar enini ölçcem snırım 40 cm miş.uyarsa ondan da almayı düşünüyom.kızcağızımın kıyafetlerini koycak dolabı bilem yoksenağlamasenağlama
hani salon takımında tekli büfe oliy ya genelde bardak koyaruk
işte salonda yer kaplıy diye ben onun içini boşalttıp giyinme odasına koydumdu.şimdilik onun içine doldurdum ipeğimin kıyafetlerini.camekanlı bide çok orjinal oldu da yeterli değelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
asrın ismi bence de çok hoş ve orjinal bir isimalkisalkisalkis
bakarsın senden beğenirler başkalarıda koymak ister
kız allahtan senin bendeki gibi bi koca yok hemen itiraz ederdi ilk duyduğu isimlere karşı böle benim kociş.sen kocişini hemen ikna ettinmi
he nan ama sen benim kadar uğraştınmı bakem
hergün insanların başının etini yidim işte
oylayın hangisi olsun önerin falan deyü
bide zeynepten kurtulam dedim eşim çok istiyodu ya ama bendeki topikte yorumları oku cnm.sankim herkes bu ismi koycakmış gibi geldi.inan eşim bile sırf bu yüzden vazgeçti
senden bir iki altarnetifle benim gibi yapabilirsin canım.ama özgem duymasın valla topuklarımıza sıkar.
ay hatırladımda neydi kız o günler.ben sağa hep diyodum ya erkeği ordan sildircem deyü
allah nasip etti de sildirdim gızzzalkisalkisalkis
ikeaya geçen hafta gittik
uygun nevresim takımları polarlar alt değiştirmeler havlular falan var ben beğendim aslında
hatta bir takımda ordan alam deyom
ikea ürünlerin ben pek beğenirim orjinal değişik şeyler bilem bulabiliyon
fiyatlarda uygun bence
özgem iyi olmuş canım
adıyla yaşasın canım
asrın en hayırlı evlatlarından olur inşallah:Saruboceq:sırnaşık şey
lmaz: lmaz: lmaz ita olmasın kızarım benlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sence isim konusunda iyi etmişmiyiz
sonuçta anket desteğini alarak netleştirdik
ya ama elif koyuyo herkes yaaa :kedi:ne dimek ipek kızımızın adı hayırlı olsun
selammm özgemm naber nan
ediyok ya işte nann :mymeka:
nannnnklava: ne zaman fikir değiştirdin sennn hani elif koycektinnnnnkötükedihüso
ula ben napam ben ekim anasıyım :roflol::roflol::roflol:daha odayı neyim kurmadım
tabi ne sandin 35.haftadan sonra herseyimizle hazir olmamiz gerekli cantamizda dahil...kil tüy temizligide tabikikaydirigubbakcemile3
37.haftadan sonrada bi sanciya bakio..keske erken dogmasalar ama sabirsiz bebekler genelde erken doguyolar
eski türkleri söylüyosan evet hala öyle alaturka cicekli evler var görüyorum ama bende hic cicek yok..tek bitki var evimde oda balkonda saksida ekili olan maydonoz nane ve dereotu:roflol::roflol::roflol:aaaaaa nasıl olur yaaa almanyada her camın önünde her evde bisürü çicek oluo ama
kıslar ya dün kocişle konuşuyodukta
ipeğimiz ne zaman gelcek deyü
bende didim 21 kasım gibi
ama o da o zaman 9 ay 10 gün değil ki 10 ay oliy diyn ben ne mezan doğururum kıslar
harbide
senin icine sinmesi önemli sen begendiysen sorun yok...sonucta hayat boyu ona sen sesleniceksin,sende begendin kizinin ismini..benimde hosuma gitti ipek kizim diye seslenince kulaga hos geliyo,ipek gibi narin bir kizin olur insallahzemuszemus
bu haftadan sonra başlarız artık hızlanmaya... ya o temizlik konusunda nasıl ayarlıycam diye düşünüyom... ya hazırlıksız yakalanırsam:sinifsinif:
eski türkleri söylüyosan evet hala öyle alaturka cicekli evler var görüyorum ama bende hic cicek yok..tek bitki var evimde oda balkonda saksida ekili olan maydonoz nane ve dereotu:roflol::roflol::roflol:
yasatmayi beceremedigim icin cicekleri de sevmiyorummafoldumben
senin bebiş geldi gelecek canım... elini çabuk tutmaya bak senhihoyyyt
bu haftadan sonra başlarız artık hızlanmaya... ya o temizlik konusunda nasıl ayarlıycam diye düşünüyom... ya hazırlıksız yakalanırsam:sinifsinif:
kizim zaten 9 ay 10 gün degilmi yani 9 dolu ay 10.aydan da 10 gün almis olmamiz gerek..kıslar ya dün kocişle konuşuyodukta
ipeğimiz ne zaman gelcek deyü
bende didim 21 kasım gibi
ama o da o zaman 9 ay 10 gün değil ki 10 ay oliy diyn ben ne mezan doğururum kıslar
harbide
ay en sevdigim isimlerya ama elif koyuyo herkes yaaa :kedi:
zeytinim alternatifimiz yokki gııı olsa oylama yapcem dee laelaelaelaelae
şevval var bidene işte
ben cemre sevdiydim o olmiii ateş annamında çünkü
kociş ülkü sevmiş ben heeç beğenmedim :tomato:
ben aslında devrim istiyom emmee çok tikkat çekici bi isim deyüü kocişş -tatlicadiarzu-
cogumuz yüksek ihtimal hazirliksiz yakalanicaz zaten dert etmekaydirigubbakcemile3bu haftadan sonra başlarız artık hızlanmaya... ya o temizlik konusunda nasıl ayarlıycam diye düşünüyom... ya hazırlıksız yakalanırsam:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?