2009 Kasm Anneleri

hee yaaa :roflol::roflol:
kız antalyada yasıy çok normall bu sıcaklardaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tabı nan hem sıcak hem bütün gün karılarla ugras onlara laf yetıstır derdını dınle ooooooooooo ne halım ne takatım kalıyo nan herıfımı görünce canlanıyom ama nan delikafadulden

olum kafa mı yapıonuz nan benımlededık ya lafı orasından anlamısım bıde 1 saat okudum haa nasıl öle anladım bende anlamadım zaten :teytey:

yerim nan ben senii bunaklar kraliçesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah normaldir yoksa canlizi kaybettikk:roflol::roflol::roflol:

yok bacım ya arada bı takılıyom nan sankı hepmı öleyım yaww :roflol: :roflol:
bak bu saat oldu kacamı beklıom dukkan köselerınde beraber gıdek dıye musterısı varmıs neysekı gelıyo ben bırazdan kacarım kocam gelınce pat dıye kapatıom kusura kalman haaa Şeniz

çok yemekten bol su içmektende oluo canım yaaa
korkma bişecik olmaz Allahın izniyle

tabi hep bölesin benim memelere koca eme dionki benim meme kücük edosa koca göt dion edanın götü kücük daha bi sürü sey sayabilrim senden ala mixser yok bu topicteeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızım zadece o mu nan bende doğuracadıım ayy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi pırt deyü doğur yavruşunu tontişiiimmm Şeniz
he nan saol ınsallah pırttt der cıkarırım tosunumu nan delikafadulden
tabi hep bölesin benim memelere koca eme dionki benim meme kücük edosa koca göt dion edanın götü kücük daha bi sürü sey sayabilrim senden ala mixser yok bu topicteeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi: fındıkcı senmıydın nan delikafadulden

kafa yapma nan ben o nazar boncunu ne kadar ıyı nıyetle koymustum nan karıya bıde gözün aydın dedım nan rezıllık dizboyu bacıııııııı delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yokki burda kari izinde kimi aricam
yarinda devam ederse acil durumlarda hastaneye gidiyorum ben gidicem artik baska care yok

şimdi kalk bi şişe sürahi neyse artık suyu al yanına sırt üstü yat ve bol bol su iç oturma bak karnın yavas yavas yumusıycak kasılmaların gecicek 3 dk fazla kasılman gelirse doğru doktora ama yalancı sancı baslangıcı banada oldu ya gecen haftalarda tecrübe kazandım bırak pc yi git dediğmi yap bebeğide kendinide rahatlatopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…