hee yaaa :roflol::roflol:
kız antalyada yasıy çok normall bu sıcaklardaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben geldim millett
ayy cok rahatsizim sanki bugün bu bebek agzimdan cikicakmis gibi hissediyorum..sabah kizimi hickirik tuttu simdide.tas gibi karnim, cok kötü hissediyorum aksamüstü kasilmalarimda oldu cok hafiff
noluyo yaa icerdeefisfisfis
hee yaaa :roflol::roflol:
kız antalyada yasıy çok normall bu sıcaklardaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
he bide dmiymiki 3600 nazar boncuguda koyuyo kendininki bi kg yokmusss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olum kafa mı yapıonuz nan benımlededık ya lafı orasından anlamısım bıde 1 saat okudum haa nasıl öle anladım bende anlamadım zaten :teytey:
olum kafa mı yapıonuz nan benımlededık ya lafı orasından anlamısım bıde 1 saat okudum haa nasıl öle anladım bende anlamadım zaten :teytey:
inşallah normaldir yoksa canlizi kaybettikk:roflol::roflol::roflol:
nan cerenımo karıyı dogurtturcan nan sımdı belese alkisalkisalkis
o nazar boncuğu bittiğim andı zate lannn :roflol:
ben geldim millett
ayy cok rahatsizim sanki bugün bu bebek agzimdan cikicakmis gibi hissediyorum..sabah kizimi hickirik tuttu simdide.tas gibi karnim, cok kötü hissediyorum aksamüstü kasilmalarimda oldu cok hafiff
noluyo yaa icerdeefisfisfis
cnm elifcimm arasana dr.yaaa :kedi:
o nazar boncuğu bittiğim andı zate lannn :roflol:
yok bacım ya arada bı takılıyom nan sankı hepmı öleyım yaww :roflol: :roflol:
bak bu saat oldu kacamı beklıom dukkan köselerınde beraber gıdek dıye musterısı varmıs neysekı gelıyo ben bırazdan kacarım kocam gelınce pat dıye kapatıom kusura kalman haaa Şeniz
kafa yapma nan ben o nazar boncunu ne kadar ıyı nıyetle koymustum nan karıya bıde gözün aydın dedım nan rezıllık dizboyu bacıııııııı delikafadulden
kafa yapma nan ben o nazar boncunu ne kadar ıyı nıyetle koymustum nan karıya bıde gözün aydın dedım nan rezıllık dizboyu bacıııııııı delikafadulden
he nan saol ınsallah pırttt der cıkarırım tosunumu nan delikafaduldenkızım zadece o mu nan bende doğuracadıım ayy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi pırt deyü doğur yavruşunu tontişiiimmm Şeniz
tabi hep bölesin benim memelere koca eme dionki benim meme kücük edosa koca göt dion edanın götü kücük daha bi sürü sey sayabilrim senden ala mixser yok bu topicteeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok yemekten bol su içmektende oluo canım yaaa
korkma bişecik olmaz Allahın izniyle
:roflol::roflol::roflol::roflol:kafa yapma nan ben o nazar boncunu ne kadar ıyı nıyetle koymustum nan karıya bıde gözün aydın dedım nan rezıllık dizboyu bacıııııııı delikafadulden
yokki burda kari izinde kimi aricam
yarinda devam ederse acil durumlarda hastaneye gidiyorum ben gidicem artik baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?