2009 Kasm Anneleri

yalanci sanci mi aboooowww korktum laaaannn...:1shok:
sabahtan berti nerdeyse tuvalette oturdum su icmeye devam edeyim ozaman bakalim nolcek
ben gidiyorum hadi size bbyy

git uzan sırt üstü korkma rahim kendini hazırlıo doğuma işte bişeyin kalmaz su iyidri iç opuyorumnanaktan

:gitme::gitme:
Şeniz

özgemm çok mersüüüüü opuyorumnanaktan

bişe değill canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şaşkın ördeeemm hadi güle güle git kocanı görde kendine gell haa taa mıı vereliniortak

ayy bu kadar gülmenin ardından bişi gelcek diyodum ben zaten ayy mahallede bi kavga olamaz böle bişi nerdeyse 40 tane erkek sokakta birbirine girdi kociş evde yok ödüm koptu o onnarın arasında mı bilmiom nası korktum annatamam karnım kaskatı kesildi kasıklarıma sancı girdi neyse kocam yokmuş aralarında geldi çok korktumm mafoldumben ama hala geçmedi karnım bebeğimde korktu galba

ayy canım dikkat et kendine :Saruboceq:

:teselli::teselli: anam kuzummm :Saruboceq::Saruboceq: çok şükür yokmuş bakk
sakinleş gülümm :teselli:

özguş şu çatırtıya bi msj at yarın nezaman gelecekmiş deyüüü :kedi::kedi:
attım :kedi:

kız sıkma kendini delilmaz:

öle herşeye korkma gerçi bende çok tırsarım ama panik olmamak lazım hele kocama bişey olacak diye ödüm kopuo o düşen uçak haberlerini duyunca eve dönüş saati 3-5 saat geçikince sbahlara kadar dönüom gözüm telde bekliom Allah eşlerimizi bizden ayırmasın yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…