sus olum sus fındıkçı o deel nan[/QUh
hacıııı sen hepsını nasılaklında tutuyon beee benım kafam karısıyo nan 80 tane karı hangı bırını tutcam olummm dukkanda zaten bır gani karı bende saputtum napım hihoyyyt
aklında tutamıyosan sus nan hem bunak hem geveze delikafadulden
ama yok yaa sen susma nan valla bunalıma girerünnn kaydirigubbakcemile3
yalanci sanci mi aboooowww korktum laaaannn...:1shok:
sabahtan berti nerdeyse tuvalette oturdum su icmeye devam edeyim ozaman bakalim nolcek
ben gidiyorum hadi size bbyy
:gitme::gitme:
Şeniz
özgemm çok mersüüüüü opuyorumnanaktan
ben yavasdan gıdem kızlar size doyum olmas nan allahın
sütçileriiiiiiii
fındıkçılarııııııııııııııı
sexüüüüüüüüüü şempanzeleriiiiiiiiii
leoparlılarıııııııı :teytey:
aklında tutamıyosan sus nan hem bunak hem geveze delikafadulden
ama yok yaa sen susma nan valla bunalıma girerünnn kaydirigubbakcemile3
hadı hepını öptüm ben cıkıyom kocam damladı damlar
arkamdan kötü konusman vururum sizi nan okucam yarın delikafadulden eyüüüüüüüüüü aşamlar açıktım nan cokacimcoook gidemde kaynana ne yaptıysa dıkınam fılım ızlecem nan kocam getırcektı sırnaşık şey
bende çok su içiyrum bazen ondan nefesim daralıo karnım taş gibi oluocok yemek yemedim aslinda ama deli gibi su ictim bugün hava sicak degil ama ben yinede susuyorum,,,omu sisirdi beni böyle acabafisfisfis
ben yavasdan gıdem kızlar size doyum olmas nan allahın
sütçileriiiiiiii
fındıkçılarııııııııııııııı
sexüüüüüüüüüü şempanzeleriiiiiiiiii
leoparlılarıııııııı :teytey:
ayy bu kadar gülmenin ardından bişi gelcek diyodum ben zaten ayy mahallede bi kavga olamaz böle bişi nerdeyse 40 tane erkek sokakta birbirine girdi kociş evde yok ödüm koptu o onnarın arasında mı bilmiom nası korktum annatamam karnım kaskatı kesildi kasıklarıma sancı girdi neyse kocam yokmuş aralarında geldi çok korktumm mafoldumben ama hala geçmedi karnım bebeğimde korktu galba
canım ne oldu yara mı burnunayyy burnum gene kötü oldu nannn bu sıcaklarda bile dus alıp dısarı cıkmaya gelmiyom haaa
ayy bu kadar gülmenin ardından bişi gelcek diyodum ben zaten ayy mahallede bi kavga olamaz böle bişi nerdeyse 40 tane erkek sokakta birbirine girdi kociş evde yok ödüm koptu o onnarın arasında mı bilmiom nası korktum annatamam karnım kaskatı kesildi kasıklarıma sancı girdi neyse kocam yokmuş aralarında geldi çok korktumm mafoldumben ama hala geçmedi karnım bebeğimde korktu galba
attım :kedi:özguş şu çatırtıya bi msj at yarın nezaman gelecekmiş deyüüü :kedi::kedi:
canım ne oldu yara mı burnun
geçmiş olsun canımyok canım yaa grip gibiyim
öle herşeye korkma gerçi bende çok tırsarım ama panik olmamak lazım hele kocama bişey olacak diye ödüm kopuo o düşen uçak haberlerini duyunca eve dönüş saati 3-5 saat geçikince sbahlara kadar dönüom gözüm telde bekliom Allah eşlerimizi bizden ayırmasın yarabbimayy bu kadar gülmenin ardından bişi gelcek diyodum ben zaten ayy mahallede bi kavga olamaz böle bişi nerdeyse 40 tane erkek sokakta birbirine girdi kociş evde yok ödüm koptu o onnarın arasında mı bilmiom nası korktum annatamam karnım kaskatı kesildi kasıklarıma sancı girdi neyse kocam yokmuş aralarında geldi çok korktumm mafoldumben ama hala geçmedi karnım bebeğimde korktu galba
kızlar ben kaçtım,kendinize iyi bakın
görüşmek üzere opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?