he nan saol ınsallah pırttt der cıkarırım tosunumu nan delikafadulden
sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi: fındıkcı senmıydın nan delikafadulden
ayy cancan ya öldüm ya :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol
ayyy iyi niyetlii geberttin biziiiii Şeniz
sırnaşık şey sırnaşık şey :lepi: fındıkcı senmıydın nan delikafadulden
işin güzel tarafı ebiş olayın farkında deel daha sabah işyerinde deli gibi kopacak nan :)
nehir nan benede yaaaap şu tickerdaaannn
al işte fındıkcıda ben değilim :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla kızlar ya bende bebgıne nazr degmesın dıye koydum saf saf bıde gözun aydın dedıdm nan elbıs okumasa barı karu seyı ıle gülcek hatta yetmedı faceye baktım bu elbıs kımdı bebegını koymustur galıba bakım dıye ama yoktu bebek fotusu nan :sinifsinif:
valla kızlar ya bende bebgıne nazr degmesın dıye koydum saf saf bıde gözun aydın dedıdm nan elbıs okumasa barı karu seyı ıle gülcek hatta yetmedı faceye baktım bu elbıs kımdı bebegını koymustur galıba bakım dıye ama yoktu bebek fotusu nan :sinifsinif:
hemen yapam annemmmm ayın kacında geliydi bebek :kedi:
sus olum sus fındıkçı o deel nan[/QUh
hacıııı sen hepsını nasılaklında tutuyon beee benım kafam karısıyo nan 80 tane karı hangı bırını tutcam olummm dukkanda zaten bır gani karı bende saputtum napım hihoyyyt
selam kızlar
tubıs mıydı nan fındık kıran sen sütciisin o zaman naniknanik
hoşbulduk canım a.s.hoşgeldinnopuyorumnanaktan
he sütci benimzemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol:
şimdi kalk bi şişe sürahi neyse artık suyu al yanına sırt üstü yat ve bol bol su iç oturma bak karnın yavas yavas yumusıycak kasılmaların gecicek 3 dk fazla kasılman gelirse doğru doktora ama yalancı sancı baslangıcı banada oldu ya gecen haftalarda tecrübe kazandım bırak pc yi git dediğmi yap bebeğide kendinide rahatlatopuyorumnanaktan
ben yavasdan gıdem kızlar size doyum olmas nan allahın
sütçileriiiiiiii
fındıkçılarııııııııııııııı
sexüüüüüüüüüü şempanzeleriiiiiiiiii
leoparlılarıııııııı :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?