güle güle canım opuyorumnanaktankızlar ben kaçtım,kendinize iyi bakın
görüşmek üzere opuyorumnanaktan
ne doğumu nann 28. haftada kim 3,500 kg doğururelbissss erken dogummu yaptın sımdı sen ansıl 3600 nan masallah dah abızımkı 1 kılo yok
gözün aydın bu arada
dötünü örtseydin gııınan bende dün gece bi adam gördüm uzun boylu beyaz saçlı kapkara yatak başucumdaydı tam bana dokunacaktı dokunmaaaaaaaaaaaa diye bi bağırıdım kocamın üstüne abanmışım ben burdayım tamam geçti kimse yok diodu yaaaa ayyyyy neydi o öyle be mafoldumben
hee çok becerüklüyüm 7 ayda 4 kg bi daha sefere niyetleniyom bakalmşak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldün annemmhihoyyyt benn geldiiimm hihoyyyt
anam olsun bacımm ben annıyom seni üsme canınılaelaelaelaelaekafa yapma nan ben o nazar boncunu ne kadar ıyı nıyetle koymustum nan karıya bıde gözün aydın dedım nan rezıllık dizboyu bacıııııııı delikafadulden
sen öle san hacıı :jeyyar: gülmekten yazamadımm bi türlüişin güzel tarafı ebiş olayın farkında deel daha sabah işyerinde deli gibi kopacak nan :)
delüüü :roflol::roflol:valla kızlar ya bende bebgıne nazr degmesın dıye koydum saf saf bıde gözun aydın dedıdm nan elbıs okumasa barı karu seyı ıle gülcek hatta yetmedı faceye baktım bu elbıs kımdı bebegını koymustur galıba bakım dıye ama yoktu bebek fotusu nan :sinifsinif:
gördüm gördümde şeyimle gülüom şu annn kırk yılın sırtı bişi paylaşam dedim mıçtım batırdım nannn:roflol::roflol:anaammm daha görmedimiiii :roflol::roflol::roflol:
öle herşeye korkma gerçi bende çok tırsarım ama panik olmamak lazım hele kocama bişey olacak diye ödüm kopuo o düşen uçak haberlerini duyunca eve dönüş saati 3-5 saat geçikince sbahlara kadar dönüom gözüm telde bekliom Allah eşlerimizi bizden ayırmasın yarabbim
kızlar ben kaçtım,kendinize iyi bakın
görüşmek üzere opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım
gördüm gördümde şeyimle gülüom şu annn kırk yılın sırtı bişi paylaşam dedim mıçtım batırdım nannn:roflol::roflol:
kızlar mother carede çok güsel tulumlar var kürklü felan astronot tulum denio sanırsam
ay penguenlisi ayılısı kaplanlısı bayıldm nan alacam kızıma
cnmm valla seninde işin zor allah kocalarımızı korusunn :Saruboceq::Saruboceq:
byby cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kenyamm geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: senin suçun yok gülümm :roflol:
kaçliradı kızzz :uhm:
:roflol::roflol::roflol: senin suçun yok gülümm :roflol:
kaçliradı kızzz :uhm:
KRİSPİYE MSJ ATTIM NEZAMAN DÖNÜON SENİ ÖSLEDİK DİE GELEN CEVABI AYNENN YAZIOMM
TATLIM PAZARTESİ DÖNÜOM KISMETSE HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM KIZLARA SELAM AZ KALDI KAVUŞUCAZ HA BU LAZ KARUSU SİZİ ÇOOOOKKK ÖZLEDİ ...
YAZMIS BENDE HEPİNİZDEN SELAM SÖLEDİM SENİ SEVİOZ DEDİM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız en pahalısı 100 tldi 70 ede vardı ama değer vallaha battaniyeye sarmana gerek yok kışın sok içine ay kulakları felan var nan bayılırsın görsen bidiğin ayı penguen falan oluo kalın baya sıcacık tutar
BANA AL DEME DÜŞER ÖLÜRÜM ATARIM KENDİMİ SURDAN HAAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız en pahalısı 100 tldi 70 ede vardı ama değer vallaha battaniyeye sarmana gerek yok kışın sok içine ay kulakları felan var nan bayılırsın görsen bidiğin ayı penguen falan oluo kalın baya sıcacık tutar
bye bye cnmm:kedikızlaaarr ben kaçtıımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
niye nan sendeee :mymeka:
bi cereninden bişey istedim nan :mymeka:
benim tulumdan dion sen
QUOTE]
buna benzeyende vardı ama bunlar kürkten yapmış nan
ayılı olan yumuş yumuş beyaz kürktü
penguenlinin kumaşıda kürktü ama daha değişikti
aslanlı olan penyeydi ama kıza yakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?