2009 Kasm Anneleri

elbissss erken dogummu yaptın sımdı sen ansıl 3600 nan masallah dah abızımkı 1 kılo yok
gözün aydın bu arada
ne doğumu nann 28. haftada kim 3,500 kg doğurur
:roflol::roflol::roflol:
dötünü örtseydin gııı
şak ayapmıyom nan:mymeka: elbis dogurdu sandın bacım hatta bunlar ne kadar sakın erken dogum yapmı sgarı şunlara bak yaaa dedım sızenan :roflol: :roflol: :roflol:
hee çok becerüklüyüm 7 ayda 4 kg bi daha sefere niyetleniyom bakalm
hihoyyyt benn geldiiimm hihoyyyt
hoşgeldün annemm
kafa yapma nan ben o nazar boncunu ne kadar ıyı nıyetle koymustum nan karıya bıde gözün aydın dedım nan rezıllık dizboyu bacıııııııı delikafadulden
anam olsun bacımm ben annıyom seni üsme canınılaelaelaelaelae
işin güzel tarafı ebiş olayın farkında deel daha sabah işyerinde deli gibi kopacak nan :)
sen öle san hacıı :jeyyar: gülmekten yazamadımm bi türlü
delüüü :roflol::roflol:
anaammm daha görmedimiiii :roflol::roflol::roflol:
gördüm gördümde şeyimle gülüom şu annn kırk yılın sırtı bişi paylaşam dedim mıçtım batırdım nannn:roflol::roflol:

kızlar mother carede çok güsel tulumlar var kürklü felan astronot tulum denio sanırsam
ay penguenlisi ayılısı kaplanlısı bayıldm nan alacam kızıma

cnmm valla seninde işin zor allah kocalarımızı korusunn :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben kaçtım,kendinize iyi bakın
görüşmek üzere opuyorumnanaktan

byby cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kenyamm geçmiş olsun cnmmm opuyorumnanaktan

gördüm gördümde şeyimle gülüom şu annn kırk yılın sırtı bişi paylaşam dedim mıçtım batırdım nannn:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: senin suçun yok gülümm :roflol:

kızlar mother carede çok güsel tulumlar var kürklü felan astronot tulum denio sanırsam
ay penguenlisi ayılısı kaplanlısı bayıldm nan alacam kızıma

kaçliradı kızzz :uhm:

KRİSPİYE MSJ ATTIM NEZAMAN DÖNÜON SENİ ÖSLEDİK DİE GELEN CEVABI AYNENN YAZIOMM

TATLIM PAZARTESİ DÖNÜOM KISMETSE HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM KIZLARA SELAM AZ KALDI KAVUŞUCAZ HA BU LAZ KARUSU SİZİ ÇOOOOKKK ÖZLEDİ ...

YAZMIS BENDE HEPİNİZDEN SELAM SÖLEDİM SENİ SEVİOZ DEDİM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: senin suçun yok gülümm :roflol:

kaçliradı kızzz :uhm:

kız en pahalısı 100 tldi 70 ede vardı ama değer vallaha battaniyeye sarmana gerek yok kışın sok içine ay kulakları felan var nan bayılırsın görsen bidiğin ayı penguen falan oluo kalın baya sıcacık tutar

kızlaaaar anam okuyamadım valla geçmiş falan.bakam dedim bi saatte ne çok yazmışınız.ama şunu anladım benim nette bişey yokmuş kka ya bişey olmuş

oyyy yasasıııınnnn :lepi::lepi::lepi::lepi:

hmm normal heralde cnm fiyatları ben bakmadım hiç...:kedi:

benim tulumdan dion sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…