2009 Kasm Anneleri

offffffff 100ncü acıklamam dün gece dedim ya boğuluodum sabaha kadar uyumadım sabahta aksama kadar uyudum uykum yokkk sen ne gezion

offffffff 100ncü acıklamam dün gece dedim ya boğuluodum sabaha kadar uyumadım sabahta aksama kadar uyudum uykum yokkk sen ne gezion
kız ben senin saçını başını yolarım haaaaaa ben senin dün gece uyuyamadığını biliyomda akşama kadar uyuduğundan haberim yok.benimde kociş işte ne edem o olmayınca uykum gelmiyo

bende senin sacını basını yolarım uyusssssssss :)))))))))))) kendi sanki uyuyomus gibi bana ahkam kesiooo hahaha gece gece yolusurnusuz surda sabahta parcalarımızı toplarlar :)))

nekadar uykun gelsin die kendini zorlarsan okaa huzursuz olursun akışına bırak hersey düzelirrr

ay evet uykum gelsin diye uğraşınca dahada kaçıyo gıııııııı.bende geziniyom sitede ne edem.saatte dörde geliyo delilik valla

ayyyyyyy gece gece çok zorlama bacım bu kadar alıyo kafa herhalde.
gel bacım ayyyyyy minikler büyür ozamana heeeeem

he valla büyürler inşşşş... ben gidiom az tv izliycem belkim uyurum öpüom senii ii sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…