2009 Kasm Anneleri

günaydın...............
bune ya saat 04 :00 leer kadar sohbetmi edilir ayıp yani ...... siizn hiç mi uykunuz gelmiyor ben tavuk gibi saat 11 dedin mi uyuyom ....... yok yok sabahın 4 kadar netin vaşında otursam ya kıcım ağrırı yada benim herif beni yatağa almaz lmaz:

bencede ya gecenin 4 ünde ne işiniz var çatlak gaciler
gündüzler torbaya mı girdi
gerçi bu konuşan bu iki gacinin herifleri yanlarında olmayabilir ondan hortlamışlardır belki
birinin herifi polis diğerinin ki asker gabaaa
tek kaldıkları üçün sabaha kadar burda olmaları normall

bu arada alçak tuğba bizi adamdan saymıyonmu nan
görmedim altta kimse yok gibi gözüküyoo
kızlarrrr ben yarın sabah 9 da angara yolcusuyam gısmetsa pazara dönerunnnn taa mıı ablamda internet yok giremem beni özleyin anaccııımmmmmmmmmmm

hakkınızı helal edin bacılarımmmmmmmm sizi çok sefiyyommmm by byyy
:gitme::gitme::gitme:
günaydınnnn
günaydın millet bugün nasılsınız

günaydınn

anaa cerin angarayamı gitti gülegüle gidip gelsin inşallah

kartanesi gacisi sen yine altta görüneyon ama ses yok lennn noldu küstün mü
cerin senin yanına mı geleyo yosam

slm asebam gıı küsermim heeeç
anaa cerin angaraya geliyomuuşş kaydirigubbakcemile5
benim cicileri de getirir gariii
hiç demedi çatlak gacı beni görmeden giderse kafasını kıraruunn ebiş naan duydunmuu cerenimo geliyomuuuşşş kaydirigubbakcemile5

efet yaa sabah gelemediimmm kaç gündür bişeyden de geri kalmıyem diye geçmişi okuyom arada
yaa bişe sorcam bende varis çıkmay başladı kılcal damarlarım gözüküyo üst taraflarda nasıl geçcek bunnar yaaaa

günaydın kızlaaarr
neee varsi mii :1shok: sendeee
bende yokkk şişlik de yok varis de yok nanlülülülülülü

harika bir haber aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel kuzenim KAYSERı ERCıYES ÜNı. SINIF ÖĞRETMENLıĞıNı KAZANMIŞ harika ya telefon etti sabah ağlıyor deli neden çok heyecan yapmış aslında PDR ( psikolojik danışmanlık ve rehberlik ) istiyordu ama öğretmenlik cıkınca dumur olmuş.... bende delimin bir kandın için en güzel meslek öğretmenlik dedim...... vallahi yalan değil ne güzel sabah git öğlen gel öğlengit akşam gel vs vs.... daha bir süür artıları var bende süper oldu bende çok gururlandım

canım dr hemen danış cünkü varis gecici bir hastalık değil... gözün korkmasın da bol vol dinlenmmen lazım ........
bende çatlak var ne olmuşşşşşşşş hiç takmıyom vallahi . gecen akşam biraz sorun ettim ağladım hatda eşimin beni beğenmiyeceğini düşündüm. eşimde geldi yanıma karnımı actı ve çatlamış yerleri öptü ve çok güzel olduğumu soyledi........ a:asigim::asigim::asigim: ben bu adamı sevmiyeğimde ne yapayım

çok sevindim cnm hayırlı olsun haklısın bir kadın için en iyi meslek bence de

günaydın kızlaaarr
neee varsi mii :1shok: sendeee
bende yokkk şişlik de yok varis de yok nanlülülülülülü
hee gıı şişlik yok emmee böle kılcal damarlarım gözüküyo yaa
varis mi o ne annamadımkiii :1shok:

yaa toplardamar varisi değil de kılcal damarlar çıktı böle mor mor mafoldumben
doktora gidince sorem baariii

oooooo siz gelin bana sorun şişliği vallahi ayaklarım duba gibi geziyoruydm.... dr gittiğimde doktorum bana "burnun kocaman olmuş baya şişmisin dedi " sinir oldum kadına lmaz:.. ama benim burnum kücücük ki laelaelaelaelae

afferin gı doğru hatırlamıssın :lepi::lepi:

günayddddddddddddıııııııııııııınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeee ben daha yeniiiiiii uynadımmmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…