görmedim altta kimse yok gibi gözüküyoobu arada alçak tuğba bizi adamdan saymıyonmu nan
kızlarrrr ben yarın sabah 9 da angara yolcusuyam gısmetsa pazara dönerunnnn taa mıı ablamda internet yok giremem beni özleyin anaccııımmmmmmmmmmm
:gitme::gitme::gitme:hakkınızı helal edin bacılarımmmmmmmm sizi çok sefiyyommmm by byyy
günaydınnnngünaydın...............
bune ya saat 04 :00 leer kadar sohbetmi edilir ayıp yani ...... siizn hiç mi uykunuz gelmiyor ben tavuk gibi saat 11 dedin mi uyuyom....... yok yok sabahın 4 kadar netin vaşında otursam ya kıcım ağrırı yada benim herif beni yatağa almaz lmaz:
günaydın millet bugün nasılsınız
neee varsi mii :1shok: sendeeeefet yaa sabah gelemediimmm kaç gündür bişeyden de geri kalmıyem diye geçmişi okuyom arada
yaa bişe sorcam bende varis çıkmay başladı kılcal damarlarım gözüküyo üst taraflarda nasıl geçcek bunnar yaaaa
efet yaa sabah gelemediimmm kaç gündür bişeyden de geri kalmıyem diye geçmişi okuyom arada
yaa bişe sorcam bende varis çıkmay başladı kılcal damarlarım gözüküyo üst taraflarda nasıl geçcek bunnar yaaaa
çok sevindim cnm hayırlı olsun haklısın bir kadın için en iyi meslek bence deharika bir haber aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel kuzenim KAYSERİ ERCİYES ÜNİ. SINIF ÖĞRETMENLİĞİNİ KAZANMIŞ harika ya telefon etti sabah ağlıyor deli neden çok heyecan yapmış aslında PDR ( psikolojik danışmanlık ve rehberlik ) istiyordu ama öğretmenlik cıkınca dumur olmuş.... bende delimin bir kandın için en güzel meslek öğretmenlik dedim...... vallahi yalan değil ne güzel sabah git öğlen gel öğlengit akşam gel vs vs.... daha bir süür artıları var bende süper oldu bende çok gururlandım
hee gıı şişlik yok emmee böle kılcal damarlarım gözüküyo yaagünaydın kızlaaarr
neee varsi mii :1shok: sendeee
bende yokkk şişlik de yok varis de yok nanlülülülülülü
canım dr hemen danış cünkü varis gecici bir hastalık değil... gözün korkmasın da bol vol dinlenmmen lazım ........
bende çatlak var ne olmuşşşşşşşş hiç takmıyom vallahi . gecen akşam biraz sorun ettim ağladım hatda eşimin beni beğenmiyeceğini düşündüm. eşimde geldi yanıma karnımı actı ve çatlamış yerleri öptü ve çok güzel olduğumu soyledi........ a:asigim::asigim::asigim: ben bu adamı sevmiyeğimde ne yapayım
bencede ya gecenin 4 ünde ne işiniz var çatlak gaciler
gündüzler torbaya mı girdi
gerçi bu konuşan bu iki gacinin herifleri yanlarında olmayabilir ondan hortlamışlardır belki
birinin herifi polis diğerinin ki asker gabaaa
tek kaldıkları üçün sabaha kadar burda olmaları normall
kıskanıyodur seni cicimm takma sen onuuoooooo siz gelin bana sorun şişliği vallahi ayaklarım duba gibi geziyoruydm.... dr gittiğimde doktorum bana "burnun kocaman olmuş baya şişmisin dedi " sinir oldum kadınalmaz:.. ama benim burnum kücücük ki laelaelaelaelae
erken uyanmışın nan nehir gacısı ben o saatte uyusam 12den önce kalkmazdım heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?