bu nası bi cümle nan ne dediğini anlamadım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan 4e kadar geyik yapmışınız yaa ben 4tte yatsaydım 12den önce kalkmazdım sen erken kalkmışın diyom beee laelaelaelaelae
bozulsun noolcek nan kuzun sağlıklı olsun yeter amaaann seni alan almış zatenn olmadı estetik neyim olursun bi ölüme çare bulamadılarya banane yaa diri ficudum mu bozulcek yaane şimdiii mafoldumben
özgeeemm bebeeem sen nasıl kalktın nan bu sattee falla ben 4 te yatsam 1-2 ye kadar uyurdum heraldealkisalkisalkis
:roflol: :roflol: :roflol:bozulsun noolcek nan kuzun sağlıklı olsun yeter amaaann seni alan almış zatenn olmadı estetik neyim olursun bi ölüme çare bulamadılar
özgeeemm bebeeem sen nasıl kalktın nan bu sattee falla ben 4 te yatsam 1-2 ye kadar uyurdum heraldealkisalkisalkis
yaaa sorma benim normalde yok sadece hamilelikte çıkıyor tamda vajinama yakın bir yerde ayakta çok durunca öldürüyor resmenmafoldumbenefet yaa sabah gelemediimmm kaç gündür bişeyden de geri kalmıyem diye geçmişi okuyom arada
yaa bişe sorcam bende varis çıkmay başladı kılcal damarlarım gözüküyo üst taraflarda nasıl geçcek bunnar yaaaa
yaaa sorma benim normalde yok sadece hamilelikte çıkıyor tamda vajinama yakın bir yerde ayakta çok durunca öldürüyor resmenmafoldumben
slm kıslar ben geldim cuma gününder beri annemlerdeydim dün abimi bitlise askere gönderdik evime geldim bende
yaaa sorma benim normalde yok sadece hamilelikte çıkıyor tamda vajinama yakın bir yerde ayakta çok durunca öldürüyor resmenmafoldumben
slm kıslar ben geldim cuma gününder beri annemlerdeydim dün abimi bitlise askere gönderdik evime geldim bende
nerelerdesin gıı sen öslettin kendini bacımmopuyorumnanaktan
bu arada Allah kawuştursun sağlıcakla gidip sağlıcakla gelsin inşallah:Saruboceq:
beni özlemedin mi nan tubik :mymeka:
şimdi lavaboya gittim baktım geldim dizimin biraz üstünde minik bi kılcal damar belirginleşmişş çok büyük problem olmasa gerek CADIARZU
dubaa nasıl oldu apışarann
ben gidiom dışarı çıkıcam eşime hediye almam lazım
kızım başka bakacak yer bulamadınmı Allah akıl fikir versiiiin
tanem koy ay ben balım isminide çok seviom
naann keklemiş hatun seni bencee çok beğenirsen koyma diedir nan nie olcakk
nan alsaydın bileziği beaaa
buldun mu bari bişiler gııı
dün bissürü isim listesi yaptım götürdüm eve herüf gene hepsini tek tek eledi yaa kafamçokkarıştıbenim yeğenimin adı ASMİN ben çok beğeniyorum düşünebilirsiniz
ama benim işlerim vardıı geçmişten başlıyam dediydim emmeee bi türlü sona ulaşamadım gııı kafamçokkarıştıösledim anacım öslemez olur muyum opuyorumnanaktan
hem biz dün seni çok merak ettik senağlama
ama sen hiiiiççç bakmadın bizeee :dilcikar:
benimki de kasılıyo gibi büyüyo mu ne :1shok:2 gündür çok ağrıyodu ama bugün iyi canımm
opuyorumnanaktan
2 gündür çok ağrıyodu ama bugün iyi canımm
opuyorumnanaktan
şu isim listelerini bizede göster canım yaa benim kızımında bi ismi yok:çok üzgünüm:dün bissürü isim listesi yaptım götürdüm eve herüf gene hepsini tek tek eledi yaa kafamçokkarıştı
ayy bayılazaaam artık hee
ama benim işlerim vardıı geçmişten başlıyam dediydim emmeee bi türlü sona ulaşamadım gııı kafamçokkarıştı
benimki de kasılıyo gibi büyüyo mu ne :1shok:
kk kafayı yediiii
nan tubik cerenimo angaraya geliyomuş ya naann gelmişmidirki bi aresemmi acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?