bende onu diyom yaaolsun bee nolcak kız zabdedemiyon mu oglanı nan kaçtabe garuusunuz bakarsınız aaaaaaaaklava:
ben gidiyom kıslar akşama misafir gelecekmiş acil gidip evi toplamam lazım zira mok götürüyoo
iyi akşamlar
bende onu diyom yaa
her biri yarımşar saat baksa olay tamamdır
koş kız koşş misafirler poktan boğulmasın delikafadulden
ben gidiyom kıslar akşama misafir gelecekmiş acil gidip evi toplamam lazım zira mok götürüyoo
iyi akşamlar
bende anlamadım yavrıım benım bebenin isimden galıba çince oluyüüü laelaelaelaelaecanliizzzzzzzzzzzz aha bende doğru cıkıo sen ne yapıon nereye yapıstırıon yamuk oluo
ne nan bakamıycan cocugu nie çıkardın o zman :roflol: :roflol:yaaaa size uzaktan söylemek kolay geliyor tabiiii
ben bu gacılara bana gelin dedim dışarıya gittiler işte:mymeka:
he yavrum oraya yapıom sımdı yıne yaptım bakalım ne cıkacakhttp://babynamey.com/b/mfwhs7cznfdwsvd4pqytkmzxheyts7d4.png
al lan canliz doğum kilo takip çizelgesi dio oraya kopyala yapıştırrr
bende onu diyom yaa
her biri yarımşar saat baksa olay tamamdır
delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis delüüüüüüüü
koş kız koşş misafirler poktan boğulmasın delikafadulden
bende anlamadım yavrıım benım bebenin isimden galıba çince oluyüüü laelaelaelaelae
ne nan bakamıycan cocugu nie çıkardın o zman :roflol: :roflol:
he yavrum oraya yapıom sımdı yıne yaptım bakalım ne cıkacak
ben çakma canlizzzz :)) karının tickerini yapıom nehir ben
ben hem çillli hem çiçkoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemide herseyi birbirne katan bi mikserim hahhahhahahhaha :))))))))
ben hem çillli hem çiçkoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemide herseyi birbirne katan bi mikresim hahhahhahahhaha :))))))))
ay biliozzz şekerim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben hem çillli hem çiçkoyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemide herseyi birbirne katan bi mikresim hahhahhahahhaha :))))))))
ay biliozzz şekerim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan özge yaptın yine yapıcaanı hee :roflol::roflol:
nan özge yaptın yine yapıcaanı hee :roflol::roflol:
heeeeeheeeeeee kendi ağzından olmasada kendi rumuzundan itiraf etti acı gerçekleri:roflol::roflol:
ben çakma nehürrr şu canliz karusunu çok seviom yaaaaa tek geçiomnan sana canlizz çillimmm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?