2009 Kasm Anneleri

Muredaaa naptım balım yerleştirdinmi eşyaları :1hug:

Karakızzım
hoşgeldin canım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm sadece adamların kurduğu gibin duriy yaavv :sinifsinif::sinifsinif:
silinmesi lazım dolapların kociş hazırlanıyo şimcik bi deniz yapalım diyo bide çekyat bakıcaz bakalım opuyorumnanaktan

ayy evet önüne gelen ağırlaştınmı iyice diyo kayınvalidem telde soruyo ağırlaşmadım işteeeeeeeee kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol:

dimi nan :roflol:

benim kayınvalide küstüğü için hiçbişey diyemiyo.ama sağolsun teyzemler karnın büyüdümü karardımı çatladımı aaaaaaaaaaaaaa diye bağırasım geliyo.ay hamilelik bu çatlarda şişerde ne bekliyolar acaba çoooooooooook merak ediyom

yok anacım ben o defteri kapattım zatenn
aksiyon derken onu kastetmemiştim ne fesat karısın heeeklava:
yani bölee hareket lazım değişiklik lazım demek istemiştimm kaydirigubbakcemile2

action deyince o geldi aklımaa :jeyyar::jeyyar: ne edem ayyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende o defteri dürdüm sanırsam yaavv :1ninca::1ninca:

hoşbuldum aşkımmmmm Şeniz
sesini duydum çok iyi oldum canım çok teşekkür ederim Şeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Aynen canımm meleğim benim Allahım korusun seni hepinizi kimseye birşey olmasın sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah :Saruboceq:

silinmesi lazım dolapların kociş hazırlanıyo şimcik bi deniz yapalım diyo bide çekyat bakıcaz bakalım opuyorumnanaktan

Dursun geldi ya gerisi olur acele etme birtanesi yavaş yavaş bundan sonrası yorma sakın kendini yerimseniben
Çekyat yerine yeni çıkan altından yatak çıkıyor+bazalı tavsiye ederim canım oldukça kullanışlı küçük bir fikir sana yataklarıda altta tek kişilik çok rahat
Çekyatta dersen Alfemo hem uygun fiyatta hem kalitesi güzel anneme aldık çocuklar tepesinde bişicik olmadı naniknanik

muredacım mobilyalarmı geldi ayyy merak ettim bak ne zaman koyacaksın resimlerini

kız dürmekmi gerekiyo nan şşttt banada bilgi veriiiiiiiiiiiiiiin

valla dr.32.haftaya kadar serbest dedi cnm emme :umursamaz::umursamaz:

canım çok teşekkür ederim tatlım
artık undan sonra öyle olacak yormayacağım kendimi tatlım kaydirigubbakcemile5

yorma kendini cnm beniimm opuyorumnanaktan şu günleri dinlenerek geçirmeye çalışş opuyorumnanaktan

ok nazlım bakayım ona bakalımm kaydirigubbakcemile5

muredacım mobilyalarmı geldi ayyy merak ettim bak ne zaman koyacaksın resimlerini

geldi cnmm hihoyyyt eccük bi hale sokayım koyarım cnm :Saruboceq:

ben kaçtım kızlaaarr yüzmeyeeee zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar bende gidip yemek yapayım malum öğleden beri yatıyorum akşama yemekte yapmadım kociş aç kalmasın akşam kıyamam ona

valla dr.32.haftaya kadar serbest dedi cnm emme :umursamaz::umursamaz:

yorma kendini cnm beniimm opuyorumnanaktan şu günleri dinlenerek geçirmeye çalışş opuyorumnanaktan

kız emmesi neeeeee:1ninca:
öllee canım
malum geceden sonra ben o defteri kapattım :umursamaz:zaten bizimkide korkudan yanıma yaklaşamıyoo

hımm benimki niye korkmuyo yaaaaawwwwwww.gerçi üç hafta kaldı beee

kuzum actionla değil acıtasyon diyorum acındıracaksın kendini
o zaman bırak aksiyonu wcye gitmeye fırsat bulamıyorsun beee
bi dedesi warmış bölee huysuz
ona çekmiş zaar
huysuz ihtiyar insan iyi huyunu bırakır gelecek nesile:mymeka:
yok anacım ben o defteri kapattım zatenn
aksiyon derken onu kastetmemiştim ne fesat karısın heeeklava:
yani bölee hareket lazım değişiklik lazım demek istemiştimm kaydirigubbakcemile2

yavrum anlamadıktan sonra ne diye yapacan boşverrrr

kızlar nasılsınız uzun aradn sonra merhaba, başıma neler geldi bi bilseniz annemi kaybettiim, ani oldu çok kötüyüm. görüşmek üzere inşallah tekrar,kendinize ii bakın. annenizin kıymetini çok ii bilin hayat çok kısa annem 44 yaşındaydı.

Güle güle gidin tatlılarım a.s. a.s. a.s.

Ben zaman mutfak pc arası mekik dokuyorum şuan kendinizi yormayın sakın opuyorumnanaktan

Offffffffffffff başın sağolsun canım ..Mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin :Saruboceq:Sizlerede sabır uzun ömürler nasip etsin Rabbim..Çok zor çokkk:çok üzgünüm:

canım başın sağolsun.seni çok iyi anlıyorum canım rabbim sabır versin

amin kızlar dayanması çok güç .kız kardeşim 13 yaşında onunda annesi ben oldum. dayanma gücü versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…