Muredaaa naptım balım yerleştirdinmi eşyaları :1hug:
Karakızzım hoşgeldin canım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Muredaaa naptım balım yerleştirdinmi eşyaları :1hug:
Karakızzım hoşgeldin canım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy evet önüne gelen ağırlaştınmı iyice diyo kayınvalidem telde soruyo ağırlaşmadım işteeeeeeeee kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
dimi nan :roflol:
yok anacım ben o defteri kapattım zatenn
aksiyon derken onu kastetmemiştim ne fesat karısın heeeklava:
yani bölee hareket lazım değişiklik lazım demek istemiştimm kaydirigubbakcemile2
yani bölee hareket lazım değişiklik lazım demek istemiştimm kaydirigubbakcemile2
action deyince o geldi aklımaa :jeyyar::jeyyar: ne edem ayyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende o defteri dürdüm sanırsam yaavv :1ninca::1ninca:
cnmm çok merak ettik seni yaaa :sinifsinif: geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinee opuyorumnanaktan
canım çok teşekkür ederim tatlım
artık undan sonra öyle olacak yormayacağım kendimi tatlım kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum aşkımmmmm Şeniz
sesini duydum çok iyi oldum canım çok teşekkür ederim Şeniz
cnm sadece adamların kurduğu gibin duriy yaavv :sinifsinif::sinifsinif:
silinmesi lazım dolapların kociş hazırlanıyo şimcik bi deniz yapalım diyo bide çekyat bakıcaz bakalım opuyorumnanaktan
cnm sadece adamların kurduğu gibin duriy yaavv :sinifsinif::sinifsinif:
silinmesi lazım dolapların kociş hazırlanıyo şimcik bi deniz yapalım diyo bide çekyat bakıcaz bakalım opuyorumnanaktan
kız dürmekmi gerekiyo nan şşttt banada bilgi veriiiiiiiiiiiiiiin
canım çok teşekkür ederim tatlım
artık undan sonra öyle olacak yormayacağım kendimi tatlım kaydirigubbakcemile5
kız küstün oyanamıyon hakaydirigubbakcemile3
[Dursun geldi ya gerisi olur acele etme birtanesi yavaş yavaş bundan sonrası yorma sakın kendini yerimseniben
Çekyat yerine yeni çıkan altından yatak çıkıyor+bazalı tavsiye ederim canım oldukça kullanışlı küçük bir fikir sana yataklarıda altta tek kişilik çok rahat
Çekyatta dersen Alfemo hem uygun fiyatta hem kalitesi güzel anneme aldık çocuklar tepesinde bişicik olmadı naniknanik
muredacım mobilyalarmı geldi ayyy merak ettim bak ne zaman koyacaksın resimlerini
valla dr.32.haftaya kadar serbest dedi cnm emme :umursamaz::umursamaz:
yorma kendini cnm beniimm opuyorumnanaktan şu günleri dinlenerek geçirmeye çalışş opuyorumnanaktan
öllee canım
malum geceden sonra ben o defteri kapattım :umursamaz:zaten bizimkide korkudan yanıma yaklaşamıyoo
kuzum actionla değil acıtasyon diyorum acındıracaksın kendinihee kızz rezül karuu.şimcik yapayanlız oturuyy :1ninca:
kocişin iki kardeşi var 25 ve 21 yaşında erkek onlarıda kovdu evden babada kalıyo onlardaa:sinifsinif:
hee yaa ucuz kurtuldum yeevriimm :Saruboceq:
cnmm çok merak ettik seni yaaa :sinifsinif: geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinee opuyorumnanaktan
[
:jeyyar: actionlanmı kandırcazzz kızz :jeyyar::jeyyar:
kızım o tek örnek benzemez merak etmee :roflol:
kız actionmı lazım anacıı benden sana tavsiyee bu ara pek action denemeee :jeyyar::jeyyar:
ben denedim çok pişman oldum yaaaa senağlamasenağlama
kociş iki gündür benii yeni gelin diye çağırıyoo :roflol::roflol::roflol:
huysuz ihtiyar insan iyi huyunu bırakır gelecek nesile:mymeka:bi dedesi warmış bölee huysuz
ona çekmiş zaar
kızlar nasılsınız uzun aradn sonra merhaba, başıma neler geldi bi bilseniz annemi kaybettiim, ani oldu çok kötüyüm. görüşmek üzere inşallah tekrar,kendinize ii bakın. annenizin kıymetini çok ii bilin hayat çok kısa annem 44 yaşındaydı.
kızlar nasılsınız uzun aradn sonra merhaba, başıma neler geldi bi bilseniz annemi kaybettiim, ani oldu çok kötüyüm. görüşmek üzere inşallah tekrar,kendinize ii bakın. annenizin kıymetini çok ii bilin hayat çok kısa annem 44 yaşındaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?