2009 Kasm Anneleri

kız dürmekmi gerekiyo nan şşttt banada bilgi veriiiiiiiiiiiiiiin
tam gaz dewam canım ne dürmesi:roflol:
ok nazlım bakayım ona bakalımm kaydirigubbakcemile5

geldi cnmm hihoyyyt eccük bi hale sokayım koyarım cnm :Saruboceq:

ben kaçtım kızlaaarr yüzmeyeeee zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hadi byyyyyyy yüzücü
kızlar bende gidip yemek yapayım malum öğleden beri yatıyorum akşama yemekte yapmadım kociş aç kalmasın akşam kıyamam ona
hadi byyyyy canım kendini ve durumuzu yorma haaa
kız emmesi neeeeee:1ninca:

hımm benimki niye korkmuyo yaaaaawwwwwww.gerçi üç hafta kaldı beee
daha adamın 3 haftası var niye korksun gııııı:roflol:

canım başın sağolsun başka ne diyebiliriz mekanı cennet olsun insanın annesi gibi yok :teselli:

böle bi durumda ne denir ki....
Allah sabır wersin canım

amin kızlar dayanması çok güç .kız kardeşim 13 yaşında onunda annesi ben oldum. dayanma gücü versin rabbim

iyiki sen varsın ablası gerçekten onun içinde çok zor bir durum ama başını yaslayacağı bir ablasının olması harika birşey

kız iteekk bizim 100günümüz kalmış gıı :1shok:
yarından itibaren 99-98-97 diye saymaya başlıcazz delikafadulden

ayy şok oldum yaaa gözyaşlarımı tutamıcam nerdeysee canım benimm ben de babamı kaybedeli 9 ay bile olmadı o yüzden çok etkiledi beni babam da 48 yaşındaydı
annen çok gençmiş heralde hastalık falan da yoktu tıpkı babam gibi ani olunca daha da bi zor sanki :çok üzgünüm:

normal olmasını çok istiyorum ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden doktor normal olabilir ama sezeryan öneririm dedi

hayırlısı canım yaa tek bebişin sağlıklı doğsun hangisi olursa olsun
ayyyyy benimde salı gününe randevum var çok heyecanlandım şimdidendelikafadulden

canliizzzzzzzzzzzz aha bende doğru cıkıo sen ne yapıon nereye yapıstırıon yamuk oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…