tam gaz dewam canım ne dürmesi:roflol:kız dürmekmi gerekiyo nan şşttt banada bilgi veriiiiiiiiiiiiiiin
hadi byyyyyyy yüzücüok nazlım bakayım ona bakalımm kaydirigubbakcemile5
geldi cnmm hihoyyyt eccük bi hale sokayım koyarım cnm :Saruboceq:
ben kaçtım kızlaaarr yüzmeyeeee zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hadi byyyyy canım kendini ve durumuzu yorma haaakızlar bende gidip yemek yapayım malum öğleden beri yatıyorum akşama yemekte yapmadım kociş aç kalmasın akşam kıyamam ona
daha adamın 3 haftası var niye korksun gııııı:roflol:kız emmesi neeeeee:1ninca:
hımm benimki niye korkmuyo yaaaaawwwwwww.gerçi üç hafta kaldı beee
kızlar nasılsınız uzun aradn sonra merhaba, başıma neler geldi bi bilseniz annemi kaybettiim, ani oldu çok kötüyüm. görüşmek üzere inşallah tekrar,kendinize ii bakın. annenizin kıymetini çok ii bilin hayat çok kısa annem 44 yaşındaydı.
kızlar nasılsınız uzun aradn sonra merhaba, başıma neler geldi bi bilseniz annemi kaybettiim, ani oldu çok kötüyüm. görüşmek üzere inşallah tekrar,kendinize ii bakın. annenizin kıymetini çok ii bilin hayat çok kısa annem 44 yaşındaydı.
amin kızlar dayanması çok güç .kız kardeşim 13 yaşında onunda annesi ben oldum. dayanma gücü versin rabbim
amin kızlar dayanması çok güç .kız kardeşim 13 yaşında onunda annesi ben oldum. dayanma gücü versin rabbim
kız iteekk bizim 100günümüz kalmış gıı :1shok:
yarından itibaren 99-98-97 diye saymaya başlıcazz delikafadulden
kız iteekk bizim 100günümüz kalmış gıı :1shok:
yarından itibaren 99-98-97 diye saymaya başlıcazz delikafadulden
ewet yaaaa çok az kaldı şfak sayıyoruz artık
senin sezeryan mı olacaktı canım
normal olmasını çok istiyorum ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden doktor normal olabilir ama sezeryan öneririm dedi
muradaa sen de geliyon dimi yarın
hayırlısı canım yaa tek bebişin sağlıklı doğsun hangisi olursa olsun
ayyyyy benimde salı gününe randevum var çok heyecanlandım şimdidendelikafadulden
kız itek sende git bak bütün angaralı kasım anaları buluşyoo
senin neyin eksik nan
olsun bee nolcak kız zabdedemiyon mu oglanı nan kaçtabe garuusunuz bakarsınız aaaaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?