2009 Kasm Anneleri

ewet cnm bizdede lig tv var
benim herifte manyak fenerbahçelii delikafadulden

bu arada birileri kilolardan mı bahsediyoo :1ninca:

ayyy dert ortağım tubiişşş kaydirigubbakcemile5
kızz gördünmü benim koişinde kötü yanı varr mafoldumben

slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
aboww özet işi zor cnmm kafamçokkarıştı
çok şükür herkes iyi amaa :Saruboceq:

hosgeldin NSE bende kacıyom kızlarr annemdeydim malum eve gidince girerim optm

temem cnmm opuyorumnanaktan

amann bakarsın be canım daha iyi bile bakarsın bebişler kendine baktırıyo zaten
bak edosta dedi kundak gibi olan battaniyelerde varmıs onlardan kullanırsın opuyorumnanaktan

allah büyük canım yaa.

iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmmmmm opuyorumnanaktan nasılsınızzz

hoşgeldin kız nerelerdesin
hosgeldin NSE bende kacıyom kızlarr annemdeydim malum eve gidince girerim optm

güle güle canım

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: tamam ama su işi çöz tubiş yaa :sinifsinif::sinifsinif:
erkenden oluy bölee :gitme::gitme:

napıyım anacım yaaa :çok üzgünüm:
şimdi benimki uyumuş bilee yanında tkıkır tıkır yazıyom
rahatsız oluyoooo
yazıık kıızz çok erken kalkıyooo

hoşbuldum kızlar hepinizi çok özledim herkes iyi olsunda inşallah :Saruboceq: nasıl gidiyor hamilelik iyidir inş.
kızlar ya benim bu kraMplarım gitmiyor. dr magnezyum eksikliği dedi irenç bi suda eritme ilacı verdi fayda etmedi sağ bacağım kökünden doğru ağrıyıp duruyor. hele gece vc ye kalktığımda yada sabah kalktığımda feci kramp vuruyor.
kuyruk sokumumdaki de cabası o başından beri benimle nabıcam yaaa sizlerin bildiği etkili bir ilacı var mı ???

ohh eline sağlık.ben evde ip vardı ankara tiftik onla denedim olmadı.ip alınca bende başlayacam bebişime patiiiiiiiiiiiiik

başla tabi annesiii..bu işlediklerimi bebişimin üzerinde görünce çok duygulanırım,ağlarım kız ben:a015:

oyy maşşalaahhh kızz 5 şiştemi biliyon yaaavv

yok bacım hiç bilmiyodum... ilk defa 5 şişle ördüm vallaaaaa...

benim annemde kendi hazırlıcak kundağıı opuyorumnanaktan
bende yarım kundak yapıcam çünkü bebiş çok rahat uyuyomuş eğer sarmazsan hep sıçrıyoya çok uyanıyomuş :sinifsinif::sinifsinif:

kundak dediğiniz şeyin diğer adı belek mi? bebeği sıkı sıkı beliyolar... kıııız onu yapınca bebişler odun parçası gibin oluyo haaakaydirigubbakcemile3...

belek (kundak) kalça çıkığına sebep oluyomuş die duydummmm.... hoş bizim kalçamızda çıkık falan olmamış amaaaa öle duydum işte...

iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmmmmm opuyorumnanaktan nasılsınızzz

iyi akşamlar canım hoşgeldin.... biz iyiyiz, sen nasılsın?

kızlar bende kaçıyom.kocişte gelmedi hala offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.hadi iyigeceler

byby cnmm opuyorumnanaktan

napıyım anacım yaaa :çok üzgünüm:
şimdi benimki uyumuş bilee yanında tkıkır tıkır yazıyom
rahatsız oluyoooo
yazıık kıızz çok erken kalkıyooo

öle cnm adamcağız gece kalkıyo nerdeysee :sinifsinif:
neyse gülüm hade iyi gecelerr opuyorumnanaktan

cnm banada oluyodu o magnezyumdan içiyorum hergün bi tane şimdi olmuyoo sana niye yaramadıkii :kedi::kedi:

abooww hiç bilmeden başladın heee maşşalahh kızzz.resmini koy bitinceek patikiinn kaydirigubbakcemile5

valla ben kundak biliyim sadece adınıı kaydirigubbakcemile3
kızz o kadar sıktırmam tabiii emme sarınca iyi oluyomuş bebk sıçrıyoya çok rahat uyutuyomuş oo yerimseniben

geçmiş olsun canım... benim arada kramp giecek gibi oluyo ama çok şükür şimdiye kadar rahatsızlık vermedi...

kuyruk sokumundaki soruna gelince benimde vardı... sol bacağıma vuruyodu ağrısı ve o bacağımın üzerine basamıyordum,topallıyordum resmen... 10 gün rapor aldım istirahat ettim.. eğilip kalkmadım,,sonunda geçti... şimdi az az yine ağrıyo... inşallah tekrar başlamaz... seninki de bir an önce geçer inşallah... ne kadar zor olduğunu bilorum çünkü...:sinifsinif:

bitti bileeeeeekaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2tavşanlı patikiyle birikte çekip koyarım bi ara...

tüküsü de var yaaa kız.. eledim eeeleeeediiiim höllük eleeeeediiiim.Aynalı beeşikte canım bebeeeek beleeediiiimmmkaydirigubbakcemile3

bebiş rahat uyuycaksa bizde hafiften sararız o zamanyerimseniben

:roflol::roflol::roflol: anaam o türkü onunmuşmu kızzz :roflol::roflol::roflol:
sar sar sende sölee hafiften sarr :lepi:

MUREDA devammı etsem o magnezyuma ya tadıda çok irenç demek sende yaradı seninkiyle aynı şey mi benim kullandığım ilaç suda eritip içiliyor.

ZEREN06 sağol canım inş. geçer çok acı veriyor.

ya ben korkuyom doğumdan sonrada devam eder mi diye öyle kasılıp kalıveriyorum.

birde aklımdayken sorayım sizinde meme ucundan böyle sıvı gibi akıntılar geliyor mu ???

:teytey::teytey::teytey:
men geldim kıslar
ösledim sizi yawwwww neler yaptınız bakim

hihoyyythihoyyyt zeytiiin gülüüm hoşgelldiiinnn Şeniz
İPEK oluyomuş kızımızın adıı :lepi: cnm adıyla yasasın güzel kızınn :Saruboceq::Saruboceq:
nasıl geçti tatilin cnmm opuyorumnanaktan

cnm valla çok hoş değil ama içiyorum bendee suda eritiyorum böle portakallı gibi laelaelaelaelae
sende devam et faydası olur bencee ben bigün içmeyim o gece kramp giriyo yaaa :sinifsinif:
benden gelmedi henüz sıvı felan ama arkadaslardan gelen oldu cnm sakın oynama akıtmaya çalışmaa erken doğumu tetikliyormuşş lmaz:

edacım saol cnm.
tatil çok güseldi valla
bol bol yüzdük ipek kızımla
ayy kız ismine de şimdiden o kadar alıştık ki
kocişle aramızda bahsederken bilem heycan veriyor bize,
inşallah ismi de hayırlı olur cnm
eeee sizneler yaptınız bakim

içmeye devam edeyim belkim azalır.
kız zaten akmasın istiyorum. tenime ıslak ıslak değince huylanıyorum zatii. dokunmadım ama erken doğumuda tetiklediğini duyduğum iyi oldu.

bugün mutfağımda yavru bir akrep bulduk yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…