ewet cnm bizdede lig tv var
benim herifte manyak fenerbahçelii delikafadulden
bu arada birileri kilolardan mı bahsediyoo :1ninca:
kızlar ne var ne yok epeydir uğrayamadım biri özet geçiversin uzun zaman oldu giremeyeli topiğimizinde maşşallahı var sayfalar öyle bir ilerlemiş ki
size böbüşüm için ördüklerimi çektim başarabilirsem ekleme yapacam inşallah...
hosgeldin NSE bende kacıyom kızlarr annemdeydim malum eve gidince girerim optm
amann bakarsın be canım daha iyi bile bakarsın bebişler kendine baktırıyo zaten
bak edosta dedi kundak gibi olan battaniyelerde varmıs onlardan kullanırsın opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmmmmm opuyorumnanaktan nasılsınızzz
hosgeldin NSE bende kacıyom kızlarr annemdeydim malum eve gidince girerim optm
ben kaçıyommm:gitme:
ben kaçıyommm:gitme:
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: tamam ama su işi çöz tubiş yaa :sinifsinif::sinifsinif:
erkenden oluy bölee :gitme::gitme:
ohh eline sağlık.ben evde ip vardı ankara tiftik onla denedim olmadı.ip alınca bende başlayacam bebişime patiiiiiiiiiiiiik
oyy maşşalaahhh kızz 5 şiştemi biliyon yaaavv
benim annemde kendi hazırlıcak kundağıı opuyorumnanaktan
bende yarım kundak yapıcam çünkü bebiş çok rahat uyuyomuş eğer sarmazsan hep sıçrıyoya çok uyanıyomuş :sinifsinif::sinifsinif:
iyi akşamlar kızlar ben geldimmmmmmmm opuyorumnanaktan nasılsınızzz
kızlar bende kaçıyom.kocişte gelmedi hala offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.hadi iyigeceler
napıyım anacım yaaa :çok üzgünüm:
şimdi benimki uyumuş bilee yanında tkıkır tıkır yazıyom
rahatsız oluyoooo
yazıık kıızz çok erken kalkıyooo
hoşbuldum kızlar hepinizi çok özledim herkes iyi olsunda inşallah :Saruboceq: nasıl gidiyor hamilelik iyidir inş.
kızlar ya benim bu kraMplarım gitmiyor. dr magnezyum eksikliği dedi irenç bi suda eritme ilacı verdi fayda etmedi sağ bacağım kökünden doğru ağrıyıp duruyor. hele gece vc ye kalktığımda yada sabah kalktığımda feci kramp vuruyor.
kuyruk sokumumdaki de cabası o başından beri benimle nabıcam yaaa sizlerin bildiği etkili bir ilacı var mı ???
başla tabi annesiii..bu işlediklerimi bebişimin üzerinde görünce çok duygulanırım,ağlarım kız ben:a015:
yok bacım hiç bilmiyodum... ilk defa 5 şişle ördüm vallaaaaa...
kundak dediğiniz şeyin diğer adı belek mi? bebeği sıkı sıkı beliyolar... kıııız onu yapınca bebişler odun parçası gibin oluyo haaakaydirigubbakcemile3...
belek (kundak) kalça çıkığına sebep oluyomuş die duydummmm.... hoş bizim kalçamızda çıkık falan olmamış amaaaa öle duydum işte...
hoşbuldum kızlar hepinizi çok özledim herkes iyi olsunda inşallah :Saruboceq: nasıl gidiyor hamilelik iyidir inş.
kızlar ya benim bu kraMplarım gitmiyor. dr magnezyum eksikliği dedi irenç bi suda eritme ilacı verdi fayda etmedi sağ bacağım kökünden doğru ağrıyıp duruyor. hele gece vc ye kalktığımda yada sabah kalktığımda feci kramp vuruyor.
kuyruk sokumumdaki de cabası o başından beri benimle nabıcam yaaa sizlerin bildiği etkili bir ilacı var mı ???
abooww hiç bilmeden başladın heee maşşalahh kızzz.resmini koy bitinceek patikiinn kaydirigubbakcemile5
valla ben kundak biliyim sadece adınıı kaydirigubbakcemile3
kızz o kadar sıktırmam tabiii emme sarınca iyi oluyomuş bebk sıçrıyoya çok rahat uyutuyomuş oo yerimseniben
bitti bileeeeeekaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2tavşanlı patikiyle birikte çekip koyarım bi ara...
tüküsü de var yaaa kız.. eledim eeeleeeediiiim höllük eleeeeediiiim.Aynalı beeşikte canım bebeeeek beleeediiiimmmkaydirigubbakcemile3
bebiş rahat uyuycaksa bizde hafiften sararız o zamanyerimseniben
:teytey::teytey::teytey:
men geldim kıslar
ösledim sizi yawwwww neler yaptınız bakim
MUREDA devammı etsem o magnezyuma ya tadıda çok irenç demek sende yaradı seninkiyle aynı şey mi benim kullandığım ilaç suda eritip içiliyor.
ZEREN06 sağol canım inş. geçer çok acı veriyor.
ya ben korkuyom doğumdan sonrada devam eder mi diye öyle kasılıp kalıveriyorum.
birde aklımdayken sorayım sizinde meme ucundan böyle sıvı gibi akıntılar geliyor mu ???
cnm valla çok hoş değil ama içiyorum bendee suda eritiyorum böle portakallı gibi laelaelaelaelae
sende devam et faydası olur bencee ben bigün içmeyim o gece kramp giriyo yaaa :sinifsinif:
benden gelmedi henüz sıvı felan ama arkadaslardan gelen oldu cnm sakın oynama akıtmaya çalışmaa erken doğumu tetikliyormuşşlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?