2009 Kasm Anneleri

ayy adınlan sevmek pek bi güzel oluyo yaa kaydirigubbakcemile5
benimde kociş izinde yaa geziyoz bizde hergün bi yerdee
bebişimin odası geldii eccük yerleştirem koycem resimlerii :lepi:
bu kaaa işte cnm yaaa.
hadi dinlen sen şimdiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elleme cnm valla ölemiişş lmaz:
yaa burdada çok akrep ama ben çok şükür evde görmedim zaten heryerde tel takılı zemuszemus
cnm her zaman oluyosa akrep onun gelmemesi için deve kuşu yumurtası tutmak lazımmış evde aklında olsunn opuyorumnanaktan

edacım gezin valla
zattın ramazan ayına da girdik nerdeyse
kış ayı bebek gelcek derken eve kapanıp kalcez
ayy ne güsel kız hemen yerleştirde görek egemizin odasını cnm
ben şimdilik yatıyorum öpüyorum sizi
iyi geceler tatlım

:teytey::teytey::teytey:
men geldim kıslar
ösledim sizi yawwwww neler yaptınız bakim

hoşgeldin canım...

benden sıvı akıntı gelmiyor ama bazen sabahları sarı bişeler oluyo gögüs ucumda.. sanırım gece bişeler geliyo ve sanaha kadar donuyo.... ama çoook küçük bişeler yani..önemsemiyom o yüzden... süt gelen biri vardı ama kimdi hatırlayamadım şimdik:uhm:

bugün mutfağımda yavru bir akrep bulduk yaaaa

yavru akrep miii:1shok: canıımm önlemini al bebiş olmadan yaaa... allah korusun bişe yaparlar yavru kuşaaaa.. evi ilaçlatsan nasıl olurrr...

bizim buluşmacılardan hiçbiri gelmedi yaaa:uhm:... merak edelim diye mi yapıyolar yoksaa.... sabaha gelirler herhalde

oturmaktan belim ağrıdı kızlar ben uyumaya gidiyom... iyi gecelera.s.

tiksindim zatii görünce küçük haşarelerle besleniyormuş. ilk defa görüyorum. ondan öncede kara böcekler vardı şimdide bu çıktı. nemli bölgelerde bu tip yaratıklar olurmuş.

o dediğin bende de oluyor sarı şeyler. sanırım o akan sıvı şey donunca öyle oluyor.
canım bu küçük yavru bir akrepti korkum o ki anasıda varsa bunun yandım. bi yavruladımı 70 daneee yaparmış. zaten fındık işimiz var köye giderkene evi ilaçlarım artık.

bugün kendime uzun bi aradan sonra kendime sütyen alayım dedim. aşağı yukarı sütyen takmayalı 6 ay olacak. bedenimi söyleyemedim. kaç beden olacağını kestiremedim pofff. aldım geldim oda sıktı.

özguşda gelmedii :uhm:
oda aradıydı küvet felan almış ama uyku seti bulamamış halaa :teselli::teselli:
kaçtane askı alam dedi bende 24 dedim nan çokmu kii :uhm:

bol bol aldım askıları bakalım sığdığı kadar asarıssskaydirigubbakcemile3

nan uyus iiki bişe söledik haa arifi gectin başımıza kakıonÇok üzgünüm çoook

karar verdim ucuz orta halli bşe alcam bebişim doğunca kendim istanbula falan gittiğimde alcam napam kaydirigubbakcemile5

baktım kapı süsünede bugün karar veremedim bakalım halledicess artıkım kaydirigubbakcemile3

nan benimde sanki hiç işim yokmuş gibi nehiriver karısına uyku seti bakıyom heeee :roflol:

ne var nan kırkyılın sırtı iyliğin gelmiş sevaptır nan:kedi:

kendi bebenin kıçında don yok sen nehire uyku seti araa :roflol::roflol::roflol::roflol:
he valla bu dğruu o uyku setini bulsun ben donu alırım bebeğeealkisalkisalkisalkisalkisalkis
hee walla yaa deli miyim neyim ben kafamçokkarıştı
ha şimdi doğursam bebem cızcıblak ortada kalıcak ben nehiriwer gacısının bebekine uyku seti derdine düşmüşüm kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: hayır canım deli değilsin iyi niyetlisin seni bunun için sevioz yaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özgeninkini pek bilmiyom ama seninkine 24 değil 124 olsa anca yeterr kaydirigubbakcemile3
e anasının oğlu olcak nede olsaa :lepi:

he anca yeterr

baktım annem ama benim odam beyaz bu beyaz açmaz bizi yaa:umursamaz:

eda kızzz ben cok beyendim uyku setini sade ve sık ama sanırım özge mavili bişi istiyo
:lepi:

demi kızz bende çok beğendim valla yaaa :lepi:
dur bakalım baksın bide özgecikk kaydirigubbakcemile3
anacım mavide yok iştee napaakk kaydirigubbakcemile3
bakıoz işte napakk:kedi:

alısveriş gezme arkadasta yemek deken anca geldimm

benim annemde kendi hazırlıcak kundağıı opuyorumnanaktan
bende yarım kundak yapıcam çünkü bebiş çok rahat uyuyomuş eğer sarmazsan hep sıçrıyoya çok uyanıyomuş :sinifsinif::sinifsinif:

kızlar bebek kundağına tüm doktorlar karsı hatta gecen arkadasdoğurdugunda sordum bende eskiden yaparlardı şimdi yapıolarmı die dedilerki kalça cıkıgından bi cok seye sebep oluomus tabi isz bilirsiniz ama ben karnımda özgür özgür gezen bebişimi sıkı sıkı kundaklayamammmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar ben pek yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum.2. bebişim olacağı için doğum konusunda biraz tecrübeliyim.Hastane çıkışının kan olması gibi bir şeyi asla görmedim aksine ben en güzel cicilerini vermiştim hemşirelere zaten bebişinizi mis gibi yıkayıp ,en sevimli haliyle size getiriyorlar o kadar ki benim bebişim çok saçlıydı saçlarını bile tarz bir şekilde tarayıp öyle getirmişlerdi.Yani, sizin bebeği silip giydirmeniz falan çok zor ihtimal.Bir de mutlaka gecelik istiyorlar, önü yarım düğmeli olabilir sadece kolay süt verebilecek kadar açılması yterli.Doğumun hemen sonrasında ilk gün gecelik çok ama çok rahat ben 2.gün 2 parçalı pijama takımımı giymiştim.3 takım götürmüştüm bir de mutlaka pamuklu iç çamaşırı ama büyük beden çünkü kanamanız çok oluyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizinle paylaşmak istedim.Herkes kendine iyi baksın .Sağlıklı doğumlar dilerim......

günaydın kızlaaarrr
angaralı hatunlar naptı acaba :uhm:
heberleride seyrettim bi vukuat yoktu ama neyse çıkar kokusu :roflol:
nnan biz elimizden geleni yaptık emme medya yoktu ortalıkta kaydirigubbakcemile5
cerenimoyu dikmen çiğdem otobüs durağında otobüs beklerken bulduk kızlarr mahzun mahzun bakınıyodu
ohhh iyi yapmışsınız zemuszemus
bu angaralı karılar bizim cerenimoyu ekmiş olmasınn kaydirigubbakcemile3
yyoohh nan ekermiyikk taa istanbuldan gelmiş
efett ekmedik hatta hep birlikte ordaydık cnm mavideniz kartanesi murada cerenimo şeref konuğumuzdu tabi bi de ben

nan benimde sanki hiç işim yokmuş gibi nehiriver karısına uyku seti bakıyom heeee :roflol:
hee ben de baktım ve çok güzel mavi uyku setleri buldum emme beğenirmi bilemedim fotoya da müsaade etmiolar:1no2:
slm cnmm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

bizde onları merak ettikk :kedi: haberlerdede göremedikk :roflol::roflol::roflol:
iyice telaşlandııkk :roflol::roflol:
göremessiniz nan biz ortalığı karıştırdık emme medya yokdu ayrıca dün gece gelemedik afedersiniz kızlar nezaretteydik de deeermişimmmkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: çok gezmekten baygın düşmüş te olabilirler haaa...
walla dooru tahmin ayaklarımın altı acıdı gıııı üstüne basamadım eve gelir gelmez kendimi bi koltuğa attım ayaklarımıda ılık suya soktum kicişte masaj yaptı eccük soora da uyudum valla pc açacak halim yoktu
dün yanlışlıkla herüfün göğsünü dirsekledim bana diyy ki yavaş olsana göğsüm e vurdun erken doğumu tetikliyy tikkat et birass diy manyaqqq

kızlaaar dünün özetini de geçiim size

dün saat 11 de kartanesiyle buluştuk önce bebişlerimiz için giyim kuşam baktık ama pek beğenmedik o yüzden çok bişi almadık ordan çıktık başka bi yere gittik orası süperdi ama ne ararsan var her marka ve herşey banyo küveti tırnak makası tarak seti biberonu göğüs pedi göğüs kremi bebek bakım kremleri sabun şampuan emzirme sütyeni hastane çıkışı battaniye yelek çorap ayakkabı patik vs..... karınca kararınca aldık bişiler saat 2.30 oldu fırladık çıktık cerenimoyu bekletmeyelim die tam kızılay a geldik mavi aradı kızılaydayım die önce onu bulduk sora cerenimo aradık dikmen çiğdem mh. otobüs durağında oturmuş otobüs bekliodu :roflol: onu da aldık bişiler yiycemiz biyer bakıyoduk ki murada aradı geliom dedi bu arada bi yere oturduk siparişlerimiz yeni gelmişti ki murada geldii gırgır şamata yemeğimizi yedik sohbetimizi ettik sonra bir bebek mağazasına girdik baktık cerenimoya biras pahalı geldi ama hatuun havuzlu handan ucuz ucuz alınca tabe burası 3-4 tl farkedio falla ist. gidebilsem bi dakka durmam gerçekten ist. çok uygun bu konuda istanbulda ki arkadaşlar üşenmeyin gidin havuzlu han a
a.s sonra kartanesinin gitmesi gerekiyodu biz kaldık 4 gebeşş itek in bahsettiği lohusa pijamalarının satıldığı yere gittik bizde 3 lü takımı vardı alt üst pijama ve sabahlık 80 tl bide sadece alt üst takım o da 40 tl di kadın bizi görünce şaşırdı 4 ünüz de mi hamilesiniiiiz dedi evet dedikkk ve arkadaşsınız ölemiii dioo tabe demedik nan kk da tanışıp buluştuk deyii zaten heriflerimize bu durumu açıklamak yeterince yorucu oldu:sm_cool: soraacıımmaaa cerenimo yu otobüse bindirdik mavi ben ve murada başka bi yere daha gittik bebek süsleri satan bi yer biras da oralara bakındık soraa saat 6.30 gibi ayrıldık kızılayda kocişim beni bekliodu yanına gittim bi yarım saat oturdum dinlendim sonra çıktık eve geldik saat 8 olmuştu oturduğm yerden kalkamadım falla aaa bi de kızlarla fotoğraf çekindik face koyarım artık buraya yükleyemiyom cicilerimizin resimlerini buraya yükleyebilirdim ama maalesef beceremiommm:çok üzgünüm:

off kıskandım heee Çok üzgünüm çoook
ayrıca cerenimonun hamile olduğu belli bile olmuyo kızlarr hiçbişi yokkkk fallaa
resimlerinde göbek yoktu zaten ama arka tarafı çıkmıştıı
özgemizi nerde taşıyoo belli değill :roflol:

[
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kıskandım nannn senağlama

ayrıca cerenimonun hamile olduğu belli bile olmuyo kızlarr hiçbişi yokkkk fallaa

hadi yaaa delüüüü itek gibimi nan yoğsamm kaydirigubbakcemile3

edaaaa napiyooonn

napam canıkom ayılmaya çalışıyom kaydirigubbakcemile3
sen napıyon ebişimmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…