edacım saol cnm.
tatil çok güseldi valla
bol bol yüzdük ipek kızımla
ayy kız ismine de şimdiden o kadar alıştık ki
kocişle aramızda bahsederken bilem heycan veriyor bize,
inşallah ismi de hayırlı olur cnm
eeee sizneler yaptınız bakim
içmeye devam edeyim belkim azalır.
kız zaten akmasın istiyorum. tenime ıslak ıslak değince huylanıyorum zatii. dokunmadım ama erken doğumuda tetiklediğini duyduğum iyi oldu.
bugün mutfağımda yavru bir akrep bulduk yaaaa
:teytey::teytey::teytey:
men geldim kıslar
ösledim sizi yawwwww neler yaptınız bakim
MUREDA devammı etsem o magnezyuma ya tadıda çok irenç demek sende yaradı seninkiyle aynı şey mi benim kullandığım ilaç suda eritip içiliyor.
ZEREN06 sağol canım inş. geçer çok acı veriyor.
ya ben korkuyom doğumdan sonrada devam eder mi diye öyle kasılıp kalıveriyorum.
birde aklımdayken sorayım sizinde meme ucundan böyle sıvı gibi akıntılar geliyor mu ???
bugün mutfağımda yavru bir akrep bulduk yaaaa
elleme cnm valla ölemiişşlmaz:
yaa burdada çok akrep ama ben çok şükür evde görmedim zaten heryerde tel takılı zemuszemus
cnm her zaman oluyosa akrep onun gelmemesi için deve kuşu yumurtası tutmak lazımmış evde aklında olsunn opuyorumnanaktan
o dediğin bende de oluyor sarı şeyler. sanırım o akan sıvı şey donunca öyle oluyor.benden sıvı akıntı gelmiyor ama bazen sabahları sarı bişeler oluyo gögüs ucumda.. sanırım gece bişeler geliyo ve sanaha kadar donuyo.... ama çoook küçük bişeler yani..önemsemiyom o yüzden... süt gelen biri vardı ama kimdi hatırlayamadım şimdik:uhm:
yavru akrep miii:1shok: canıımm önlemini al bebiş olmadan yaaa... allah korusun bişe yaparlar yavru kuşaaaa.. evi ilaçlatsan nasıl olurrr...
özguşda gelmedii :uhm:
oda aradıydı küvet felan almış ama uyku seti bulamamış halaa :teselli::teselli:
kaçtane askı alam dedi bende 24 dedim nan çokmu kii :uhm:
nan uyus iiki bişe söledik haa arifi gectin başımıza kakıonÇok üzgünüm çoookhee yaa en azından ben gelemicem diyodum
şimdi bu karılar bunu ektiyse çok gülerimm kaydirigubbakcemile3
ama ekmezler yaa
bu kknın karıları delikanlı karılardır turkbayragi
anam gelir şimdi başlar sızlanmayaa :bbo:
kapı süsüde bakıcaktı onu almış mı acaba :uhm:
elbise askısı mı alıcaktı 24 tanee
anam sizin oğlanların kıyafetlerine ancaaa yeter delikafadulden
yok yaa ekmezleerlmaz: buluşmuşturlar ebişim gelir belkim birazdan yavv zemuszemus
valla kapı süsüne daha bakmadım dediydi inşallah bulur yoğsam ağlarsaa kafasını kıracaz haa ona göreeklava: klava: klava:
demi kızz anca yeteer 24 taneee :roflol::roflol:
nan benimde sanki hiç işim yokmuş gibi nehiriver karısına uyku seti bakıyom heeee :roflol:
he valla bu dğruu o uyku setini bulsun ben donu alırım bebeğeealkisalkisalkisalkisalkisalkiskendi bebenin kıçında don yok sen nehire uyku seti araa :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee walla yaa deli miyim neyim ben kafamçokkarıştı
ha şimdi doğursam bebem cızcıblak ortada kalıcak ben nehiriwer gacısının bebekine uyku seti derdine düşmüşüm kaydirigubbakcemile3
özgeninkini pek bilmiyom ama seninkine 24 değil 124 olsa anca yeterr kaydirigubbakcemile3
e anasının oğlu olcak nede olsaa :lepi:
Funnababy Uyku Seti - Orchestra chicco, kraft, bebek, bilgisayar, hp laptop, acer laptop, lenovo, asus, toshiba, izmir, buca
bu çok hoş demi kızz tubişş :lepi:
nehire bi göstereekk
:lepi:eda kızzz ben cok beyendim uyku setini sade ve sık ama sanırım özge mavili bişi istiyo
bakıoz işte napakk:kedi:demi kızz bende çok beğendim valla yaaa :lepi:
dur bakalım baksın bide özgecikk kaydirigubbakcemile3
anacım mavide yok iştee napaakk kaydirigubbakcemile3
o nerde kaldıki acep arkadasına falan gitti herhalde
ben bugün canlizin oğlusuna patik aldım ama eve gidince atarım fotosunu artık
kendimede kundak aldım annem illa kullanmak istiyo kundak kundaklamak cok saglıklıymıs en azından bi süre yapalım diyo kaydirigubbakcemile3
benim annemde kendi hazırlıcak kundağıı opuyorumnanaktan
bende yarım kundak yapıcam çünkü bebiş çok rahat uyuyomuş eğer sarmazsan hep sıçrıyoya çok uyanıyomuş :sinifsinif::sinifsinif:
çanta manta vermion nan bebişe ne giydirsinler istiosan onu verion ama ben sizin yerinizde olsam ilk bas basit bişe veririm giydirsinler cünkü hep kan oluo güzel olanı sonra silin kendiniz giydirin ben gecen arkadasın dogumunda gördüm hep hastane cıkısı kan oldu bebişin zemuszemus
nnan biz elimizden geleni yaptık emme medya yoktu ortalıkta kaydirigubbakcemile5angaralı hatunlar naptı acaba :uhm:
heberleride seyrettim bi vukuat yoktu ama neyse çıkar kokusu :roflol:
cerenimoyu dikmen çiğdem otobüs durağında otobüs beklerken bulduk kızlarr mahzun mahzun bakınıyodugezdim cnmm zemuszemus
dalyana gittik dolaştık orda pazarı varmış bugün 1-2 şey aldı babamız oğluşunaa opuyorumnanaktan
ortacayı gezdik, bideee yemek ısmarladı kociş banaaa :jeyyar:
ankaralılar naptı aceep cerenimo aradı beni 3te kızları bekliyom dediydii :uhm:
yyoohh nan ekermiyikk taa istanbuldan gelmişohhh iyi yapmışsınız zemuszemus
bu angaralı karılar bizim cerenimoyu ekmiş olmasınn kaydirigubbakcemile3
efett ekmedik hatta hep birlikte ordaydık cnm mavideniz kartanesi murada cerenimo şeref konuğumuzdu tabi bi de benyok yaa ekmezleerlmaz: buluşmuşturlar ebişim gelir belkim birazdan yavv zemuszemus
valla kapı süsüne daha bakmadım dediydi inşallah bulur yoğsam ağlarsaa kafasını kıracaz haa ona göreeklava: klava: klava:
demi kızz anca yeteer 24 taneee :roflol::roflol:
hee ben de baktım ve çok güzel mavi uyku setleri buldum emme beğenirmi bilemedim fotoya da müsaade etmiolar:1no2:nan benimde sanki hiç işim yokmuş gibi nehiriver karısına uyku seti bakıyom heeee :roflol:
göremessiniz nan biz ortalığı karıştırdık emme medya yokdu ayrıca dün gece gelemedik afedersiniz kızlar nezaretteydik de deeermişimmmkaydirigubbakcemile3slm cnmm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
bizde onları merak ettikk :kedi: haberlerdede göremedikk :roflol::roflol::roflol:
iyice telaşlandııkk :roflol::roflol:
walla dooru tahmin ayaklarımın altı acıdı gıııı üstüne basamadım eve gelir gelmez kendimi bi koltuğa attım ayaklarımıda ılık suya soktum kicişte masaj yaptı eccük soora da uyudum valla pc açacak halim yoktu:roflol::roflol::roflol: çok gezmekten baygın düşmüş te olabilirler haaa...
dün yanlışlıkla herüfün göğsünü dirsekledim bana diyy ki yavaş olsana göğsüm e vurdun erken doğumu tetikliyy tikkat et birass diy manyaqqqhihoyyythihoyyyt zeytiiin gülüüm hoşgelldiiinnn Şeniz
İPEK oluyomuş kızımızın adıı :lepi: cnm adıyla yasasın güzel kızınn :Saruboceq::Saruboceq:
nasıl geçti tatilin cnmm opuyorumnanaktan
cnm valla çok hoş değil ama içiyorum bendee suda eritiyorum böle portakallı gibi laelaelaelaelae
sende devam et faydası olur bencee ben bigün içmeyim o gece kramp giriyo yaaa :sinifsinif:
benden gelmedi henüz sıvı felan ama arkadaslardan gelen oldu cnm sakın oynama akıtmaya çalışmaa erken doğumu tetikliyormuşşlmaz:
off kıskandım heee Çok üzgünüm çoookkızlaaar dünün özetini de geçiim size
dün saat 11 de kartanesiyle buluştuk önce bebişlerimiz için giyim kuşam baktık ama pek beğenmedik o yüzden çok bişi almadık ordan çıktık başka bi yere gittik orası süperdi ama ne ararsan var her marka ve herşey banyo küveti tırnak makası tarak seti biberonu göğüs pedi göğüs kremi bebek bakım kremleri sabun şampuan emzirme sütyeni hastane çıkışı battaniye yelek çorap ayakkabı patik vs..... karınca kararınca aldık bişiler saat 2.30 oldu fırladık çıktık cerenimoyu bekletmeyelim die tam kızılay a geldik mavi aradı kızılaydayım die önce onu bulduk sora cerenimo aradık dikmen çiğdem mh. otobüs durağında oturmuş otobüs bekliodu :roflol: onu da aldık bişiler yiycemiz biyer bakıyoduk ki murada aradı geliom dedi bu arada bi yere oturduk siparişlerimiz yeni gelmişti ki murada geldii gırgır şamata yemeğimizi yedik sohbetimizi ettik sonra bir bebek mağazasına girdik baktık cerenimoya biras pahalı geldi ama hatuun havuzlu handan ucuz ucuz alınca tabe burası 3-4 tl farkedio falla ist. gidebilsem bi dakka durmam gerçekten ist. çok uygun bu konuda istanbulda ki arkadaşlar üşenmeyin gidin havuzlu han a
a.s sonra kartanesinin gitmesi gerekiyodu biz kaldık 4 gebeşş itek in bahsettiği lohusa pijamalarının satıldığı yere gittik bizde 3 lü takımı vardı alt üst pijama ve sabahlık 80 tl bide sadece alt üst takım o da 40 tl di kadın bizi görünce şaşırdı 4 ünüz de mi hamilesiniiiiz dedi evet dedikkk ve arkadaşsınız ölemiii dioo tabe demedik nan kk da tanışıp buluştuk deyii zaten heriflerimize bu durumu açıklamak yeterince yorucu oldu:sm_cool: soraacıımmaaa cerenimo yu otobüse bindirdik mavi ben ve murada başka bi yere daha gittik bebek süsleri satan bi yer biras da oralara bakındık soraa saat 6.30 gibi ayrıldık kızılayda kocişim beni bekliodu yanına gittim bi yarım saat oturdum dinlendim sonra çıktık eve geldik saat 8 olmuştu oturduğm yerden kalkamadım falla aaa bi de kızlarla fotoğraf çekindik face koyarım artık buraya yükleyemiyom cicilerimizin resimlerini buraya yükleyebilirdim ama maalesef beceremiommm:çok üzgünüm:
resimlerinde göbek yoktu zaten ama arka tarafı çıkmıştııayrıca cerenimonun hamile olduğu belli bile olmuyo kızlarr hiçbişi yokkkk fallaa
çatla nannnnn ohhhhhsositosositooff kıskandım heee Çok üzgünüm çoook
resimlerinde göbek yoktu zaten ama arka tarafı çıkmıştıı
özgemizi nerde taşıyoo belli değill :roflol:
çatla nannnnn ohhhhhsositososito
kız valla kıç da yok 38 beden resmenn
hee bulaşma nann biz sinir olduk zatiii yeterincee :dilcikar:deme yaaa :1shok:
kız o zaman ben bu karıylan buluşmıyım ezik hissederim kendimi laelaelaelaelae
kızlaaar dünün özetini de geçiim size
dün saat 11 de kartanesiyle buluştuk önce bebişlerimiz için giyim kuşam baktık ama pek beğenmedik o yüzden çok bişi almadık ordan çıktık başka bi yere gittik orası süperdi ama ne ararsan var her marka ve herşey banyo küveti tırnak makası tarak seti biberonu göğüs pedi göğüs kremi bebek bakım kremleri sabun şampuan emzirme sütyeni hastane çıkışı battaniye yelek çorap ayakkabı patik vs..... karınca kararınca aldık bişiler saat 2.30 oldu fırladık çıktık cerenimoyu bekletmeyelim die tam kızılay a geldik mavi aradı kızılaydayım die önce onu bulduk sora cerenimo aradık dikmen çiğdem mh. otobüs durağında oturmuş otobüs bekliodu :roflol: onu da aldık bişiler yiycemiz biyer bakıyoduk ki murada aradı geliom dedi bu arada bi yere oturduk siparişlerimiz yeni gelmişti ki murada geldii gırgır şamata yemeğimizi yedik sohbetimizi ettik sonra bir bebek mağazasına girdik baktık cerenimoya biras pahalı geldi ama hatuun havuzlu handan ucuz ucuz alınca tabe burası 3-4 tl farkedio falla ist. gidebilsem bi dakka durmam gerçekten ist. çok uygun bu konuda istanbulda ki arkadaşlar üşenmeyin gidin havuzlu han a
a.s sonra kartanesinin gitmesi gerekiyodu biz kaldık 4 gebeşş itek in bahsettiği lohusa pijamalarının satıldığı yere gittik bizde 3 lü takımı vardı alt üst pijama ve sabahlık 80 tl bide sadece alt üst takım o da 40 tl di kadın bizi görünce şaşırdı 4 ünüz de mi hamilesiniiiiz dedi evet dedikkk ve arkadaşsınız ölemiii dioo tabe demedik nan kk da tanışıp buluştuk deyii zaten heriflerimize bu durumu açıklamak yeterince yorucu oldu:sm_cool: soraacıımmaaa cerenimo yu otobüse bindirdik mavi ben ve murada başka bi yere daha gittik bebek süsleri satan bi yer biras da oralara bakındık soraa saat 6.30 gibi ayrıldık kızılayda kocişim beni bekliodu yanına gittim bi yarım saat oturdum dinlendim sonra çıktık eve geldik saat 8 olmuştu oturduğm yerden kalkamadım falla aaa bi de kızlarla fotoğraf çekindik face koyarım artık buraya yükleyemiyom cicilerimizin resimlerini buraya yükleyebilirdim ama maalesef beceremiommm:çok üzgünüm:
ayrıca cerenimonun hamile olduğu belli bile olmuyo kızlarr hiçbişi yokkkk fallaa
edaaaa napiyooonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?