2009 Kasm Anneleri

benim annemde kendi hazırlıcak kundağıı opuyorumnanaktan
bende yarım kundak yapıcam çünkü bebiş çok rahat uyuyomuş eğer sarmazsan hep sıçrıyoya çok uyanıyomuş :sinifsinif::sinifsinif:

kilo alısımız bir gidiyodu yaa naann ondan dedim kaydirigubbakcemile3
bu hızla kilo almaya devam edersem işim kötü nann benim sanki sen cok irisinde
bence cok tatlı görünüyosun opuyorumnanaktan facede baktım yeni fotolarına o mor ciciş sana cok yakısmıs opuyorumnanaktan

kızlar ne kundğı yaaaaaaaaa.ben kundak becerememki nasıl yapam.fermuarlı battaniye varya ona koysam olmazmı.kundak zor nasıl becerem ben beeeeee

ölemi diyosun nannn :kedi::kedi::kedi:
kızz valla çok almadık kilo herkes sasıyo bu halimeee :lepi:
millet beni şişko görüncee 100 olurum diyodu herladee :roflol::roflol:
şimdi bugün çekildim fotoları koycaam beni bekleyinn :jeyyar::jeyyar:

benim annemde kendi hazırlıcak kundağıı opuyorumnanaktan
bende yarım kundak yapıcam çünkü bebiş çok rahat uyuyomuş eğer sarmazsan hep sıçrıyoya çok uyanıyomuş :sinifsinif::sinifsinif:

bi bildikleri var desene
annem kundak kokusu baska olur deyuu yapalım bakalım saglıklıca doguralımda:Saruboceq:

kızlar ne kundğı yaaaaaaaaa.ben kundak becerememki nasıl yapam.fermuarlı battaniye varya ona koysam olmazmı.kundak zor nasıl becerem ben beeeeee

cnm olabilir yada uyku tulumu varyaa onlardan al annem onada dedi buda kundak gibi diyee buna koyarsak kundağa gerek olmaz dedii.
bence ondan al bitanee çok kalın olmayanlardann opuyorumnanaktan

anaaam benim kociş penaltı kullanılcak deyii başka odaya gitti bağırıy gol oldumu diyeee :roflol::roflol::roflol:
maç hastası yaaa :roflol:

onda becermelik bişi yok tatlım hem senin yanında büyük kimse olmıcak mı
bebişi sıkı tutar kundak o fermuarlı battaniyeler olmaz canım

bi bildikleri var desene
annem kundak kokusu baska olur deyuu yapalım bakalım saglıklıca doguralımda:Saruboceq:

sende yarım yap cnm elleri dışarda kalsın yaniii opuyorumnanaktan
kız benim yeni doğuran arkadaslarda yaptı yaa rahat uyuyomuş bebekk öle diyolarr opuyorumnanaktan

cnm olabilir yada uyku tulumu varyaa onlardan al annem onada dedi buda kundak gibi diyee buna koyarsak kundağa gerek olmaz dedii.
bence ondan al bitanee çok kalın olmayanlardann opuyorumnanaktan

bacım aldık uyku tulumu.kundak deyince siz kaldım valla.beceremem ben çünkü

onda becermelik bişi yok tatlım hem senin yanında büyük kimse olmıcak mı
bebişi sıkı tutar kundak o fermuarlı battaniyeler olmaz canım

teyzem gelirim falan dedi ama belli olmaz.yani kimse olmayabilir.hem teyzem gelsede o benden daha beceriksiz.soruyom bebişe bunu alammı şunu alammı bilmiyom deyip duruyo.bakalım allaha emanet doğurcam yalnız yalnız

teyzem gelirim falan dedi ama belli olmaz.yani kimse olmayabilir.hem teyzem gelsede o benden daha beceriksiz.soruyom bebişe bunu alammı şunu alammı bilmiyom deyip duruyo.bakalım allaha emanet doğurcam yalnız yalnız

amann bakarsın be canım daha iyi bile bakarsın bebişler kendine baktırıyo zaten
bak edosta dedi kundak gibi olan battaniyelerde varmıs onlardan kullanırsın opuyorumnanaktan

kızlar ne var ne yok epeydir uğrayamadım biri özet geçiversin uzun zaman oldu giremeyeli topiğimizinde maşşallahı var sayfalar öyle bir ilerlemiş ki
size böbüşüm için ördüklerimi çektim başarabilirsem ekleme yapacam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…