bacım çok güzelmiş ama biraz pahalı sankim
o nerde kaldıki acep arkadasına falan gitti herhalde
ben bugün canlizin oğlusuna patik aldım ama eve gidince atarım fotosunu artık
kendimede kundak aldım annem illa kullanmak istiyo kundak kundaklamak cok saglıklıymıs en azından bi süre yapalım diyo kaydirigubbakcemile3
benimkini anlatmaya fanatik lafı yetmez yaaavvv :mymeka: hastaaaaa :mymeka:
oyy maşşalaahhh kızz 5 şiştemi biliyon yaaavv
anacım kenyallıı :mymeka: sen kendinle beni ne kıyaslıyon laan :mymeka:
utanmadan 58-63 yazmış bideee :mymeka:
dr.a gittimde tartıldım iştee 4 kilo olmuştu toplamda şimdi 1 daha almışımdır gidenece 2 olurr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kilo alısımız bir gidiyodu yaa naann ondan dedim kaydirigubbakcemile3
bu hızla kilo almaya devam edersem işim kötü nann benim sanki sen cok irisinde
bence cok tatlı görünüyosun opuyorumnanaktan facede baktım yeni fotolarına o mor ciciş sana cok yakısmıs opuyorumnanaktan
benim annemde kendi hazırlıcak kundağıı opuyorumnanaktan
bende yarım kundak yapıcam çünkü bebiş çok rahat uyuyomuş eğer sarmazsan hep sıçrıyoya çok uyanıyomuş :sinifsinif::sinifsinif:
kızlar ne kundğı yaaaaaaaaa.ben kundak becerememki nasıl yapam.fermuarlı battaniye varya ona koysam olmazmı.kundak zor nasıl becerem ben beeeeee
kızlar ne kundğı yaaaaaaaaa.ben kundak becerememki nasıl yapam.fermuarlı battaniye varya ona koysam olmazmı.kundak zor nasıl becerem ben beeeeee
bi bildikleri var desene
annem kundak kokusu baska olur deyuu yapalım bakalım saglıklıca doguralımda:Saruboceq:
anaaam benim kociş penaltı kullanılcak deyii başka odaya gitti bağırıy gol oldumu diyeee :roflol::roflol::roflol:
maç hastası yaaa :roflol:
sende yarım yap cnm elleri dışarda kalsın yaniii opuyorumnanaktan
kız benim yeni doğuran arkadaslarda yaptı yaa rahat uyuyomuş bebekk öle diyolarr opuyorumnanaktan
cnm olabilir yada uyku tulumu varyaa onlardan al annem onada dedi buda kundak gibi diyee buna koyarsak kundağa gerek olmaz dedii.
bence ondan al bitanee çok kalın olmayanlardann opuyorumnanaktan
onda becermelik bişi yok tatlım hem senin yanında büyük kimse olmıcak mı
bebişi sıkı tutar kundak o fermuarlı battaniyeler olmaz canım
ewet cnm bizdede lig tv var5 dk.ya msj gelmesin küsecem sanaaa haberin olaaaa :mymeka:
ayy sizdedemi var su lig tv kötükedihüso
teyzem gelirim falan dedi ama belli olmaz.yani kimse olmayabilir.hem teyzem gelsede o benden daha beceriksiz.soruyom bebişe bunu alammı şunu alammı bilmiyom deyip duruyo.bakalım allaha emanet doğurcam yalnız yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?