2009 Kasm Anneleri

kızlar ben çıkayım benim için dua edin ne olur

tamam cnm kendini üzme allah yardımcın olsun :Saruboceq:

yok bacım bulamadım seni.beceriksizliğim üstümde

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen orata yaz kimsin ben seni bulamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaptın bile nan
artık çok geçççç :umursamaz:

:Saruboceq::Saruboceq: affet beni tubişş :Saruboceq:

kızlar siz çay içmeye devam ediyomusunuz.ya ben çok açık çay içiyom hergün.şimdi gene canım istedi kalkam yapam

kızlar siz çay içmeye devam ediyomusunuz.ya ben çok açık çay içiyom hergün.şimdi gene canım istedi kalkam yapam

bende içiyom vallaa

ben içiyomm sabahları bi kupa sallama çay içiyom kahvaltının yanındaa
aha şimdide içiyomm

aynen kızz bi kupa sallaama iiyom bendee kaydirigubbakcemile5

oldum bacım.ama beceremiyom bak mulamadım muredayı.

ohhh afiyet olsun.koy bi bardak bende geliyom

kızz grubada girememişinki seenn kaydirigubbakcemile3 yoksun kuşuumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan saat bi buçuğa geliyoo ben daha bu saate kadar anca bi kahwaltı yaptımmm :bbo:
ewin işi duruyooo
ben ne tembel bi karı oldum yaaaa :bbo:

nası bulamadın nan :mymeka:
hadi koydum çabuk gel soğutma çayınıı

bulamamış iştee kızz kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyom tubiş eda dilmuh a yardımcı olursunuz artık gııı markete gidip gelceem hade bye

kızz ebişkoo o resmi grubada koy kızz nasılsa kapalı grup bizden başkası göremezz,

bende içiyom vallaa

aynen kızz bi kupa sallaama iiyom bendee kaydirigubbakcemile5

kızz grubada girememişinki seenn kaydirigubbakcemile3 yoksun kuşuumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah allah oldum gibi görünüyo.amaaaaan bi haltı beceremedim.kız gruba üye ol yok hiçbi yerde sadece gruptan ayrıl var e olmamışmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…