nasıl kan yaaa :1shok:günaydın kızlar
yaaa az önce tuvalete gittik bi iki damla kan geldi.. şu sirkeli karışımdan sıktım mantardan dolayı.. acaba ben mi zedeledim diyooomm:1no2:
hepimizin eşleriyle problemleri war be gülümmburadan anlatamıyorum eşimle aramda ama duanızı bekliyorum.bu arada kilo almam gerekirken kilo veriyorum ne olacak benim halim ya her gün iki gözüm iki çeşme
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tubaaaaaaaaaaaaaaaa benii eklemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş arifi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))
nasıl kan yaaa :1shok:
nasıl kan yaaa :1shok:
hepimizin eşleriyle problemleri war be gülümm
ama napıcaz şu sıkıntılı günler bi geçse hayırlısıylann:Saruboceq:
:roflol: ayyy günaydınnn :roflol:
başın göğee erdi mi nan naniknanik
günaydın kızlar
yaaa az önce tuvalete gittik bi iki damla kan geldi.. şu sirkeli karışımdan sıktım mantardan dolayı.. acaba ben mi zedeledim diyooomm:1no2:
buradan anlatamıyorum eşimle aramda ama duanızı bekliyorum.bu arada kilo almam gerekirken kilo veriyorum ne olacak benim halim ya her gün iki gözüm iki çeşme
he nan cok merakediodum gı valllaa:roflol::roflol::roflol:
nasıl benim taşfırın erkeği kocamm :jeyyar:
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
eger bi daha olursa dr.a cnmm opuyorumnanaktan
walla zararsız efendiden bi adamceez gibi duriy nannnnasıl benim taşfırın erkeği kocamm :jeyyar:
walla zararsız efendiden bi adamceez gibi duriy nannn
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanvalla cnm allah atırmasın inşalahh :Saruboceq: çok yakışmışınızzz
tabi tabiii bide gel bana sorrrr :umursamaz:walla zararsız efendiden bi adamceez gibi duriy nannn
insanların dış görünüşüne bakmayın sakın ben ona aldandım ebisce faceden msj atıyom gelmiyor her halde sana artık konuşmayıda unuttum yazmayıda
insanların dış görünüşüne bakmayın sakın ben ona aldandım ebisce faceden msj atıyom gelmiyor her halde sana artık konuşmayıda unuttum yazmayıda
cnm mesaJ gelio ben cvp yazıyorum ama benim msj sana gelmio çevrimdışı görünüosuninsanların dış görünüşüne bakmayın sakın ben ona aldandım ebisce faceden msj atıyom gelmiyor her halde sana artık konuşmayıda unuttum yazmayıda
eyi eyi :roflol::roflol:nasıl benim taşfırın erkeği kocamm :jeyyar:
günaydın kızlar. kahvaltımı yapıp geldim.
yarem21 canım bak ben psikolojik danışmanım. istiyorsan seni dinleyebilirim. elimizden bişey gelmese bile sadece dinleriz yorum yapmadan
ben de gidip bişiler yiyim baree
günaydın kızlar. kahvaltımı yapıp geldim.
yarem21 canım bak ben psikolojik danışmanım. istiyorsan seni dinleyebilirim. elimizden bişey gelmese bile sadece dinleriz yorum yapmadan
slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
hadi yiyin kızz bebeleri aç komayınn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?