2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar

yaaa az önce tuvalete gittik bi iki damla kan geldi.. şu sirkeli karışımdan sıktım mantardan dolayı.. acaba ben mi zedeledim diyooomm:1no2:
nasıl kan yaaa :1shok:
buradan anlatamıyorum eşimle aramda ama duanızı bekliyorum.bu arada kilo almam gerekirken kilo veriyorum ne olacak benim halim ya her gün iki gözüm iki çeşme
hepimizin eşleriyle problemleri war be gülümm
ama napıcaz şu sıkıntılı günler bi geçse hayırlısıylann:Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tubaaaaaaaaaaaaaaaa benii eklemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş arifi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))

:roflol: ayyy günaydınnn :roflol:
başın göğee erdi mi nan naniknanik

he nan cok merakediodum gı valllaa:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar

yaaa az önce tuvalete gittik bi iki damla kan geldi.. şu sirkeli karışımdan sıktım mantardan dolayı.. acaba ben mi zedeledim diyooomm:1no2:

günaydın cnmm opuyorumnanaktan
eger bi daha olursa dr.a cnmm opuyorumnanaktan

buradan anlatamıyorum eşimle aramda ama duanızı bekliyorum.bu arada kilo almam gerekirken kilo veriyorum ne olacak benim halim ya her gün iki gözüm iki çeşme

cnm ama bebişini düşün bak şuan o herseyden önemlii

özgeem günayddııınnn opuyorumnanaktan

valla cnm allah atırmasın inşalahh :Saruboceq: çok yakışmışınızzz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
walla zararsız efendiden bi adamceez gibi duriy nannn
tabi tabiii bide gel bana sorrrr :umursamaz:
insanların dış görünüşüne bakmayın sakın ben ona aldandım ebisce faceden msj atıyom gelmiyor her halde sana artık konuşmayıda unuttum yazmayıda

aynen canım bende o dış görünüşüne kandımm :umursamaz:

günaydın kızlar. kahvaltımı yapıp geldim.

yarem21 canım bak ben psikolojik danışmanım. istiyorsan seni dinleyebilirim. elimizden bişey gelmese bile sadece dinleriz yorum yapmadan

günaydın kızlar. kahvaltımı yapıp geldim.

yarem21 canım bak ben psikolojik danışmanım. istiyorsan seni dinleyebilirim. elimizden bişey gelmese bile sadece dinleriz yorum yapmadan

afiyet olsun canım saol ama buradanda yazmak çokta doğru dedğil okulda rehber dersimi, veriyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…