2009 Kasm Anneleri

afiyet olsun canım saol ama buradanda yazmak çokta doğru dedğil okulda rehber dersimi, veriyonuz

burdan yazmak değilde. insan bazen sadece anlatıncada rahatlar. karşındakinin yargılamayacağını ayıplamayacağını bilerek anlatmak en iyisidir bence. ama tabiki de gönüllülük esastır. senin istemen önemli.

ama şunu düşünmeni istiyorum. şuan sende yeni bir can büyüyor ve ona karşı sorumluluğun var. tabiki yaşadığın şeyleri düşünüp üzülebilirsin bu insanın elinde değil ama en azından beslenmene dikkat etmen gerekiyor

Yarem21 canım üzülme diycem ama ne olduğunu bilmiyorum... hem insanın çok elinde olmuyo üzülüp üzülmemek ama birileriyle paylaş mutlaka canım... Anlatmak bile insanı rahatlatıyor... Paylaşmak istersen biz burdayız canım....

slm herkesee
tubaaa karusuuuuuuuuu nan ölümün enıstenın elınden olmasın nan bak bıze sız kımsısız ulennn derse bız senı tanımıyok haaaa aaa tugbada kım tanımıyom dırım sositososito
şaka maka eyyy oldu nan senıde gördumuz hosgeldın hacııı

ebisssss ereden alış-verş yaptınız kızz... benim sölediğim yere de gittiniz miiii?

ya ben face de üye değilim gruba... buraya da koyun resimmmm ben de görek istiyom siziiopuyorumnanaktan

:1ninca::1ninca: biz tuba felan tanımıyok deriz hacıı :1ninca::1ninca:

cnm papyon çocuk zfer çarşısının orda oraya baktık bi de kocabey mi karacabeymi ne işte o pasaja baktık pasj birçok yere göre uygun 7.5 liraya güsel pijama tkm var. ama biz kartanesi ile ilk buluşunca balgata gittik bi de ulsta konya sk ta özelcan beb var oraya bi bak derim istersen int.sitesi de var özelcan bebe yaz goole da bi bak cnm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

slm cnmm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

sllmmm konyalıımm kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk datlum.

yaremcim neyin var canım.geçmişi şimdi okudum geldim.canım üzme kendini.evde huzursuzluk çok kötü biliyorum ama sen yinede üzülmemeye çalış canım.

alçak hatunlar face bende yeni üye oldum.kk grubada üye oldum.nerden bakıyoz hele deyin bende bakam resimlere yoksam yolarım saçınızı başınızı

nan niye demiyon üye oldundaa :mymeka: orda nickinizi yazın deyi konu var tanıtsana nan kendinii :mymeka:
Ebişimde resim onlan arkidiş olman lazım opuyorumnanaktan

ben sizi hiiiçç tanımıyommm nan
derimki aaaa bu karılar kimki ben heeeççç tanımıyommm :1ninca:
:1ninca::1ninca: biz tuba felan tanımıyok deriz hacıı :1ninca::1ninca:

sende mi nan edoşşş :mymeka:
hadi bu çilli mikserinden beklerdimde senden hiç beklemezsdimm :umursamaz:
sattın beni iki dakkadaa :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: sataruk hacıııı enişteyı öle bı anlattın kı korkmayana aşk olsun yanii delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…