sude ismini sewmiyom gülümm :umursamaz:
çıldırdım walla delikafadulden
bir an ewwel çıksana dötünü ısırsam onun
bizim kızın benim herife bi garezi war herhal
fıldır fıldır oynarken bizim herif elini bi koyuyoo welet anında duruyoo
kaçıncı haftamız adamcağız daha bi kere hissedemedi kızın hareketlerinii
benim kızda anası gibi bu adamdan hoşlaşmıyoo herhalde :roflol:
slm kızlar ben anama geldim gene yaa elektrikler bi gitti saatlerdir yok ne alaka pazar pazar en lazım olan günde elektriklermş kesilir yaaaaaaaaa
sude ismini sewmiyom gülümm :umursamaz:
çıldırdım walla delikafadulden
bir an ewwel çıksana dötünü ısırsam onun
bizim kızın benim herife bi garezi war herhal
fıldır fıldır oynarken bizim herif elini bi koyuyoo welet anında duruyoo
kaçıncı haftamız adamcağız daha bi kere hissedemedi kızın hareketlerinii
benim kızda anası gibi bu adamdan hoşlaşmıyoo herhalde :roflol:
slm kızlar ben anama geldim gene yaa elektrikler bi gitti saatlerdir yok ne alaka pazar pazar en lazım olan günde elektriklermş kesilir yaaaaaaaaa
canım ırmak,nehir,eylül fln onlarda hoş isim bence.aklıma geldikçe yazayım bendekaydirigubbakcemile3
asminin anlamı ne canımm
:mymeka: daha ana karnında babasından soğutun nan bebeyii :mymeka:
Eylül,Ada yada Naz olabilirr.Bidee EDA olabilirrr :roflol:
3000 metrede açan lacivert bir çicek adı. çok karizmatik duruyo ama. benim yeğenimin adı kızda ayrı bi hava var
kenyacım hoşgeldin cnm
kıs odanı yaptınmı bakem
kız sen sırt üstü yat kocanda elini koysun karnına hisseder.valla benim velet hareket etmiyo bile olsa öyle yapınca ediyo.
hoşgeldin canım.
bu akşam kocişe sorayım bakıyım
sağol canımmm opuyorumnanaktan
:mymeka: daha ana karnında babasından soğutun nan bebeyii :mymeka:
Eylül,Ada yada Naz olabilirr.Bidee EDA olabilirrr :roflol:
opuyorumnanaktan ayy elektrik olmadımı deliriyom ben yaa suda tabiii kafamçokkarıştı
eda zaten fawori ismim bacıımmm :lepi:
bu arada senin kocişin son günü değil mi siz niye ewdesiniz çıkıp gezsenizee
anammmm 26 haftalık olmuşummmmmm kaydirigubbakcemile2 ay oğluşuma hayırlısıyla kavuşsamm.benım 6,ay dolmuş oluyo demı ben 6 aylık diyom heop
anammmm 26 haftalık olmuşummmmmm kaydirigubbakcemile2 ay oğluşuma hayırlısıyla kavuşsamm.benım 6,ay dolmuş oluyo demı ben 6 aylık diyom heop
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
parkeler badanası ve perdelerin ölçüsü alındı odasıda ramazandan sonraya kaldı canım
ay bir hazırlansa da görsek odanı canım merak ettim şincik
sağolllsositosositodelikafaduldendelikafadulden aaayy hakkatmı kızzz delikafaduldendelikafadulden
çıkcaz ben hazırlanabilirsem sayeett kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis tebriklerrr cnmmm alkisalkisalkis
oy valla hala çözemedım çoçuk doğcak nerdeyse ben ay kavramını çözene kadarkaydirigubbakcemile3kız senin 26.haftan bitmiş 27.haftaya girmişsin.ay ben 26 27.haftalarda altı buçuk aylık diyodum.şimdide yedi aldık diyom.
meleğim hoşbulduk canım
poyrazım ne yapıyo bakem
ay erdek de tatildeyiz hep sizler aklıma geldi
bir otelin ismine poyraz vermişler çok asil duruyodo isim valla
bi de nehricimin asrın ismini bir tuhafiye dükknanı bir de kuaför dükkanına vermişler bu ismi
aklım hep iszdeydi valla hatta fotosunu çekem size gönderem dediydimdi çekmeden gelmişim işte
sen bu kknın başında biras zor hazırlanırsınn kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden aaayy hakkatmı kızzz delikafaduldendelikafadulden
çıkcaz ben hazırlanabilirsem sayeett kaydirigubbakcemile3
kız senin 26.haftan bitmiş 27.haftaya girmişsin.ay ben 26 27.haftalarda altı buçuk aylık diyodum.şimdide yedi aldık diyom.
benimde kaynanamgil çağırdııı bişey içinn cokacimcoook sölemiyim şimdi ne için zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?