2009 Kasm Anneleri

kız sen sırt üstü yat kocanda elini koysun karnına hisseder.valla benim velet hareket etmiyo bile olsa öyle yapınca ediyo.
slm kızlar ben anama geldim gene yaa elektrikler bi gitti saatlerdir yok ne alaka pazar pazar en lazım olan günde elektriklermş kesilir yaaaaaaaaa

hoşgeldin canım.

:mymeka: daha ana karnında babasından soğutun nan bebeyii :mymeka:
Eylül,Ada yada Naz olabilirr.Bidee EDA olabilirrr :roflol:

slm kızlar ben anama geldim gene yaa elektrikler bi gitti saatlerdir yok ne alaka pazar pazar en lazım olan günde elektriklermş kesilir yaaaaaaaaa

opuyorumnanaktan ayy elektrik olmadımı deliriyom ben yaa suda tabiii kafamçokkarıştı

eda zaten fawori ismim bacıımmm :lepi:
bu arada senin kocişin son günü değil mi siz niye ewdesiniz çıkıp gezsenizee

anammmm 26 haftalık olmuşummmmmm kaydirigubbakcemile2 ay oğluşuma hayırlısıyla kavuşsamm.benım 6,ay dolmuş oluyo demı ben 6 aylık diyom heop

opuyorumnanaktan ayy elektrik olmadımı deliriyom ben yaa suda tabiii kafamçokkarıştı

evet yaa ikiside olmayınca sinir bozucu oluyo ha geldi ha gelir derken bütün evin işini sarjlı süpürgeyle hallettim :roflol::roflol:

eda zaten fawori ismim bacıımmm :lepi:
bu arada senin kocişin son günü değil mi siz niye ewdesiniz çıkıp gezsenizee

delikafaduldendelikafadulden aaayy hakkatmı kızzz delikafaduldendelikafadulden

çıkcaz ben hazırlanabilirsem sayeett kaydirigubbakcemile3

anammmm 26 haftalık olmuşummmmmm kaydirigubbakcemile2 ay oğluşuma hayırlısıyla kavuşsamm.benım 6,ay dolmuş oluyo demı ben 6 aylık diyom heop

alkisalkisalkis tebriklerrr cnmmm alkisalkisalkis

meleğim hoşbulduk canım
poyrazım ne yapıyo bakem
ay erdek de tatildeyiz hep sizler aklıma geldi
bir otelin ismine poyraz vermişler çok asil duruyodo isim valla
bi de nehricimin asrın ismini bir tuhafiye dükknanı bir de kuaför dükkanına vermişler bu ismi
aklım hep iszdeydi valla hatta fotosunu çekem size gönderem dediydimdi çekmeden gelmişim işte

alkisalkisalkis tebriklerrr cnmmm alkisalkisalkis
sağolllsositososito
kız senin 26.haftan bitmiş 27.haftaya girmişsin.ay ben 26 27.haftalarda altı buçuk aylık diyodum.şimdide yedi aldık diyom.
oy valla hala çözemedım çoçuk doğcak nerdeyse ben ay kavramını çözene kadarkaydirigubbakcemile3

oyy canımm iyiyiz biz yaa geceleri uyutmuyo anasını ama olsunn.kurban olayım oğluşuma.yaa gercek mıı sağol canım yaa kulaklarım çınladıydı senmıydın kız ooo
ipek kızımız napıyoo bakalımm teyzesi yer onu çok güsel olcak annesi gibi

sen bu kknın başında biras zor hazırlanırsınn kaydirigubbakcemile3
kız senin 26.haftan bitmiş 27.haftaya girmişsin.ay ben 26 27.haftalarda altı buçuk aylık diyodum.şimdide yedi aldık diyom.

bende altıncı ayım yeni bitti yedinci aya girdim diyommm kaydirigubbakcemile2

benimde kaynanamgil çağırdııı bişey içinn cokacimcoook sölemiyim şimdi ne için zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…